Sohva kissaperheeseen

Olemme ostamassa uutta sohvaa ja materiaali mietityttää. Onko kellään kokemuksia mikä voisi olla kestävä materiaali? Onko nahkasohva kestävin vai juuri se kaikista huonoin?


Meillä kaksi vilkasta rotukissaa ja niillä kyllä raapimapuu ja kynsiäkin leikataan mutta sohvaan vaan on kaikista kivoin ilmeisesti . Muutosvinkki Kissankynnet kestävä sohva. Johannan ja Jarnon kissapari Matti ja Maija tapaavat kokeilla kynsiään huonekalutekstiileihin. Niinpä pariskunta suunnitteli ostavansa huokean sohvan , koska edessä olisi ennemmin tai myöhemmin sohvan vaihto. Sisustusarkkitehti Leena Carelsella on kuitenkin parempi . Mietin tässä uuden sohvan ostoa, kun keikkuva futon on alkanut ärsyttää. Sen musta puuvillapinta myös onnistuu aina näyttämään vähän nuhjuiselta.


Nyt mietinkin, onko kissisläisillä hyviä neuvoja, minkälaista pintamateriaalia kissakotiin kannattaisi harkita. Sellaista, joka ei ihan hirveästi houkuttelisi . Kissojen totuttaminen toisiinsa viestiä 14. Väärien paikkojen raapiminen viestiä 17. Kissan ja koiran totuttaminen toisiinsa viestiä 29. Ettikääs mulle netistä hyviä sohvia mitkä ei mee rikki vaikka kissa terottaa kyntensä siihen.


Kiitos :) Vuodesohva plussaa :) Mites pidetään kissat pois sohvan kimpusta? Kun kissoista ei saa enää muuta kuin ahdistusta. Kannattaako ostaa nahkasohvaa kissaperheeseen ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Kun uusi sohva tulee, kissa pitää opettaa ettei sitä saa raapia. Sitä täytyy kieltää raapimasta heti jos se sitä yrittää, ja siirtää omalle raapimapuulleen. Kehu kissaa kun se käyttää oikeaa paikkaa. Poissa ollessasi voit peittää sohvan alussa jollakin suojakankaalla. Sallittuja raapimapaikkoja on hyvä olla . Kissan kestävää sisustusta vol muotoseuraafunktiota.


Nahkasohvaa en kissaperheeseen välttämättä suosittele. Nahkaa kissat eivät raavi, mutta leikkiessään ja juostessaan ympäriinsä, tulee sohvaan äkkiä raapalejälkiä. Välimuistissa Samankaltaisia 7. Nahassa jäljet näkyvät ikävästi, eikä niitä juuri voi hävittää. Tietenkin sohvan paikkaa miettimällä, voi rajoittaa tätä, mutta jos sohva sijaitsee.


Päätyjä voi yrittää suojata laittamalla esimerkiksi kissankynnet kestävä suojus tai suihkauttamalla ainetta, jota kissa inhoaa. Moni käyttää myös valkosipulia, mutta se voi häiritä muitakin kuin vain kissoja. Metalli- tai puupäädyt sohvassa tai nojatuolissa saattavat auttaa, ovathan ne kovempaa materiaalia . Minusta se nahkasohva on paras, koska ei juurikaan kerää karvaa.


Kangassohva on ehkä kaunein ja edullisin ja enempi vaihtoehtoja, mutta ei sillä eläinten kanssa pärjää, varinkaan jos on siivousintoilija. Meillä on mikrokuitukangas, nimeltään dynamica. Se on samantyyppistä kuin alcantara, mutta myyjän mukaan laadukkaampaa. Se on sohvissa ehkä 4-vuotta eikä kissojen jäljistä ole tietoakaan.


Edelliset sohvat nämä kissat raastoivat kappaleiksi. Kokeilevat kynsiään kyllä, mutta eivät saa . Mun mielestä mustaa sohvaa ei kannata ottaa kissaperheeseen , koska siinä näkyy helposti kissankarvat, tai riippuu varmaan materiaalistakin. Mulla on kaks harmaata kissaa kuten sullakin ja me ostettiin pari vuotta sitten Askosta sellanen tummanharmaa divaanisohva, jossa kangas on sellasta vahvaa että . Ei ole houkuttanut kissoja raapimaan eikä kynnenjälkiäkään näy. Varmaan kankaan ei kannata olla kovin röpeliäinen tms, mikä houkuttaisi kissaa raapimaan. Uuden sohvan hankintaa ei kannata ajoittaa yhteen uuden kissan hankinnan kanssa.


Voit yrittää suojata arvokkaimmat huonekalut esim. Eläinkaupoista on saatavilla myös suihkeita, jotka haisevat epämiellyttävältä kissan mielestä ja pitävät . Millainen sohva kissaperheeseen ? Askosta kulmasohvan joka päällystettiin Annalan mikrokuitukankaalla, ja ollut tosi hyvä. InCat Forum – KIssaperheen sohva!


Meillä sohva on Askon beigeä … Opiskelijasohvan jälkeen ihana . Revityt sohvat , hiekotetut lattiat eli muutama sana kissakodista. Olen elänyt lähes koko elämäni kodissa missä on ollut yksi tai useampia kissoja ja muutamat jutut on vakioita. Kissa nukkuu sen värisessä tuolissa mikä on mahdollisimman kaukana kissan omasta väristä ja yksikään kissa. Onko sohva tarkoitettu istumasohvaksi, löhöilypaikaksi, perheen ja tuttavien kokoontumiseen vai vierashuoneen kalusteeksi ja samalla varavuoteeksi? Onko sinun helppo istuutua sohvalle ja nousta siitä?


Pitääkö sinun ottaa huomioon kissa , koira . Sohvakankaan valinnassa tärkein ei ole kankaan väri, vaan ihan muut ominaisuudet. Ennen kuin lähdet kangaskaupoille, mieti, millaisia ominaisuuksia kankaalta vaadit. Tulisiko kankaan olla vesipestävä, joutuuko kangas sietämään suoraa auringonvaloa? Mikä sohva olisi kestävä kissaperheeseen ? Onko perheessä pieniä lapsia tai kotieläimiä?


Entinen sohva jo vanha ja kulunut, nyt täytyisi löytää sellainen, ettei kissa saa kynsittyä sitä heti rikki. Kissa on reviiritietoinen ja osoittaa sitä raapimalla kalusteita. Tähän asiaan kannattaa varautua jo etukäteen hankkimalla sille kiipeilypuun, jossa on raavittava alusta. Kissaperheissä sohvan kannattaa olla mahdollisimman sileä.


Kaikki tekstiilit, joissa on epätasaista pintaa ja nyppyjä, ovat niille erityisen . Joku kysyi nahkasohva- kissa yhdistelmästä. Vaikka kissat eivät varsinaisesti raapisikaan sohvaa vaan teroittaisivat kyntensä muualle, tulee sohvaan riehakkaista ylijuoksuista raapaleita todella nopeasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit