Valkolakkaus vanhan lakan päälle

Bistrot lakkaa voidaan käytää myös vanhan lakan päälle. Väritön lakkaus : -Hio vanha lakkapinta mataksi, jotta uusi lakka tarttuisi paremmin. Tähän tarkoitukseen soveltuu parhaiten No: teräsvilla.


Voit käyttää myös hienoa hiekkapaperia, mutta silloin pitää hioa todella varovasti, ettei vanha lakkapinta. Vanhan paneelikaton ongelmaksi tulee maalaamisen jälkeen saumojen irvistely kevättalvisin, kun ilmankosteus on pienimmillään ja puu kuivimmillaan.

Raot voi täyttää akryylimassalla, maali pensselillä päälle. Parasta tulosta haluava tekee koko työn kevättalvella. Lakan päälle vedetty maalikerros tai . Vanhan lakan päälle lakkaamisessa on tarkisetettava onko vanha lakkapinta täysin ehjä. Osittain kuluneisiin kohtiin väri imeytyy helpommin, joten on tärkeää että pinta on ehjä. Hei Nyt on saanu kuulla miljoonia mielipiteitä tästä asiasta,ja lisää tarttis saada.


Eli 20v vanha paneelikatto, lakattu ,tummunut.

Saanko kuultolakalla valkean sävyn siihen? Sellaisen että puun syyt näkyvät läpi kuten uudessa valkolakatussa paneelissa, vai tartunko suosiolla vivivalkoiseen lateksimaaliin? Parhaan ja tasaisimman lopputuloksen saat, kun levität sävytettyä kuultavaa tuotetta puupuhtaalle pinnalle, eli aikaisemmin käsitellyillä pinnoilla paras vaihtoehto on hioa kaikki vanhat lakat pois.


Toinen vaihtoehto on hioa huonosti kiinni oleva lakka pois ja lakata päälle ensin kirkkaalla, kiiltävällä lakalla ja vasta sen . Aiemmin lakattujen puupintaisten huonekalujen käsittely värillisellä vesiohenteisella lakalla. Vanhalle , kuluneelle pinnalle saat parhaimman lopputuloksen ja tasaisemman värin kun poistat vanhan käsittelyn ja lakkaat sävytetyllä lakalla kuten uuden pinnan. Kysyisin nyt viisaammilta, miksi en voisi yksinkertaisesti lakata uudella lakalla vanhan lakan päälle ? Onko se aivan pakko poistaa ensin, ja jos on niin miksi? Pinta on tasainen ja kulumaton, joten ei siihen pitäisi ihmeempiä läikkiäkään syntyä.


Epätasaisemmaksi se varmaan jää jos ryhdyn sitä hiomaan. Eikä puhuta mitään, että vanhalakka pitäisi saada tarkalleen pois vaan neuvotaan hiomaan 2hiomapaperilla. Ruokailuryhmän hionta ja uudestaan lakkaus.


Onko pakko hioa lakattu mäntykaappi ennen. Millä tummunut puunvärinen puolipaneli. Miten käsittelisit huoneen jossa kokopaneeli. Tarttuuko Osmo Color lakan päälle ?

Kaikkea › Pintakäsittely Välimuistissa Samankaltaisia 20. En tiedä miksi tuossa pitäisi käyttää Osmoa, kovan lakan päällä maali toimisi paremmin. Osmo kuivuu kovan lakkapinnan päällä pitkään. Osmo kyllä tarttuu ja vaikuttaa jopa kuivuvankin, mutta ongelma on juurikin tuo rimppiksen mainitsema syykuvioiden lakkaus umpeen.


Vaihtoehtoja ovat vahaus, öljyäminen, lakkaus ja maalaaminen sekä petsaus. Vanhan , puisen huonekalun kunnostaminen on ekologinen ja edullinen tapa sisustaa kotia. Kaluste saa uuden elämän, kun sen. Entisöinnissä vanha lakka saa päälleen uusia kerroksia. Konservoinnin näkökulmasta ajan . Sitten sainkin oikein kuningasajatuksen, että ostan SÄVYTETTYÄ LAKKAA ! Lakkaahan voi vetää lakan päälle , ihan niinkuin maalia maalin päälle.


Kerroin aikeistani rautakaupassa. Löysin hyvän sävyn ja lakka. Joo just noin se menee, mutta miten on, pysyykö kuinka pitkään? Tuolien rungot hioin 2hiomapaperilla, eli aika hienolla ja päälle helmi kalustemaali joka teollisuuden lista väriin sävytetty( lämmin valkoinen).


Istuin osat ja pöytä hiomisen jälkeen wengen väriin sävytetyllä kiva kalustelakalla. Lakka petsin sijaan, koska helppo taas . Puuttuu: valkolakkaus Kuvat aiheesta valkolakkaus vanhan lakan päälle Lisää kuvia haulla valkolakkaus vanhan lakan päälle Tee ilmoitus kuvista Kiitos palautteesta. Tee valitus toisesta kuvasta.


En usko että pöytä on ollut ihan halvimmasta päästä (sukulaisen jäämistöstä saatu). Voiko lakkaa laittaa kaikenlaisten maalien päälle , vai pitääkö olla tietyntyyppistä maalia? Oikea vastaus voisi olla lakkamainen maali, esimerkiksi Tikkurilan listoilta löytyvä Maalarin valkolakka.


Ei tarvitse vaihtaa uutta parkettia, eikä asentaa vanhan parketin päälle laminaattia. Win-win tilanne kaikinpuolin siis. Ja jotta asia on kunnolla loppuun asti mietitty, olemme jo katsoneet uuden pintakäsittelyaineen valmiiksi.


Tietenkin sillä edellytyksellä etä tuo Stripper toimii ja saamme kaiken lakkapinnan. Oksankohdat vaan on tuommoisessa vanhassa panelissa lähes mustia, joten ei ollut oikein kivan näköinen. Lisäksi tuommoisen kuultomaalauksen tekeminen lakan päälle ei ole mikään ongelmaton juttu, tasaista ei taida saada kuin ruiskulla.


Se uusi maali lakan päällä tahtoo ikään kuin liukua. Vanha ja kulunut huonekalu saa jatkoaikaa ja uusi kaluste muuntuu omannäköiseksi maalaamalla. Esimerkiksi vahauksen päälle maali tarttuu kuitenkin huonosti. Poista huonokuntoinen maali tai lakka raapalla tai tarkoitukseen sopivalla aineella ohjeen mukaan. Edelleen lakattua pintaa käsiteltäessä kuultokäsittelystä on ollut luovuttava.


Vahaa on levitettävä paksuhko kerros, jotta pinnasta tulee riittävän tasainen. Viime viikolla lähdin etsimään vaihtoehtoa vanhan paneelikaton käsittelyyn pesuhuoneeseen. Paneelissa on tietysti lakka alla. Periaatteessa lakkaus on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit