Kissa hylly

Tukeva plyysipintainen maja IKEA:n Kallax- tai Expedit- hyllyihin , pestävä kääntötyyny, voidaan sijoittaa möys lattialle. Kissa tuntee olonsa turvalliseksi majassa piilossa - kykenee tarkkailemaan perhettään ja olemaan arjessa omalla tavallaan mukana. Maja näyttää myös tyylikkäältä hyllyssä j. Miltä kuulostaisi vaikka hyllykkö , mihin saisi raapia kynsiä ihan luvan kanssa?


Tai pitkin kattoa ja seiniä menevät lukuisat erilaiset kiipeilytelineet sekä lepopaikat?

Kissalla tuskin olisi ainakaan valittamista. Tässä on kivoja esimerkkejä erilaisista viritelmistä ja huonekaluista, jotka sopivat eläintalouksiin piristämään karvaisia . Meillä oli nyt jo edesmenneiden kissojemme aikana muistaakseni Sotkasta hankittuja, Ikean Lack- hyllyn tyylisiä seinään kiinnitettäviä hyllyjä , joille myös kissat saivat hyppiä. Rakensimme edelliseen asuntoomme rakkaalle Varjo-kissallemme kiipeilyseinän. Seinässä oli erikokoisia hyllyjä , kaksi riippumattoa, raapimispinta ja ruokintapiste.


Hyllyt tehtiin tavallisista laudanpätkistä, jotka maalattiin värillisellä öljyvahalla. Riippumatot syntyivät tukevasta kankaasta, jotka kiinnitettiin .

Mie niin haluaisin kiipeilyseinän kissusille, mutta betoniseinä on siihen haastava. Ne pari reikää mitä ollaan tehty puita varten laajentuivat poraamisessa aikalailla suunnitellusta. D Voi kuinka odotan, että saataisiin ikioma koti. Siellä ei tarvisi murehtia seinäreikien koista.


Matot ruuvattiin kiinni muutamasta kohti ruuveilla, jotta varmasti pysyy! Jokainen jolla on kissa , tietää miten nopeasti kissat saavat revittyä raapimispuut paljaaksi. Hyllyt kiinnitettiin seinään sopiviin kohtiin, ja SEN JÄLKEEN fleecekangas kiinnitettiin nitojalla hyllyn yläpintaan, jotta tassu ei lipeä ja on samalla . Mun tekisi ihan hirveästi mieli iskeä yhdelle meidän tyhjistä seinistä muutama hylly kissojen kiipeily- ja loikoilupaikoiksi. Olen yrittänyt hillitä himojani, koska kyseessä on vuokrakämppä, mutta lähes jokaviikkoisesta porauksesta päätellen naapurit eivät ainakaan ole seiniä juuri säästelleet. Olen suunnitellut sisustavani kotia kissalle mieluisaksi.


Kissa on vielä hankkimatta, mutta olenkin aikaisin liikkeellä. Pitääkö hyllyjä päällystää kankaalla tai kokolattimattokankaalla . Myös seinään kiinnitettävät yksitasoiset Lack hyllyt ovat kauniita, edullisia ja myös kissa -asukkaiden mieleen. Mikäli hyllyjä hankitaan kissatarkoitusta silmälläpitäen, kannattaa niiden seinäänkiinnityksessä olla tarkkana ja noudattaa erityistä huolellisuutta. Hyllyt ja niiden kiinnitysmekanismit nimittäin ovat kissojen käytössä .

Sillon kun nuo pienet hyllyt oli remontissa, hyppäsin tuonne katonrajaan aina tuosta kiipeilypuusta. Lilli ei uskalla hypätä edes siitä. Kai sitä alkaa jo vanhuus vaivaan ;). Oos kakara kunnolla, minä käyttäydyn vain kuninkaallisille sopivalla tavalla, enkä riehu joutavia!


Eli minä käytin ennen tuon . Ihan pikkasen huolestuttaa myös että jos tällaisia laittaa sinne kolmeen metriin, niin kuinka paljon stressaan että . Mies panosti kissan viihtyvyyteen - uskomaton lopputulos. Minnesotalainen Greg Krueger panosti kissansa viihtyvyyteen toden teolla. Mies nimittäin rakensi kotiinsa kissan kulkuverkoston.


Nyt kissa voi kulkea seinien läpi katon rajaa pitkin eri huoneisiin. Sitten oli vielä löydettävä takaisin pääovelle ja yläkertaan. Hän kompuroi parin kirjakasan yli ja vilkuili epätoivoisesti ympärilleen.


Kahdesta eri suunnasta lankesi samanlainen, viistosti hyllyjen yli siilautuva valo. Oikealta puolelta kuului naukaisu. Aura erotti vitriinien päällä mustan kissan. Sen silmät heijastivat Auran lampun . Virikkeistä parhaaksi osoittautui pahvilaatikko ja sen jälkeen hylly.


Lelun kanssa kissat viettivät aikaa näistä kolmesta vähiten. Johtopäätöksenä tässäkin tutkimuksessa oli se, että piiloutumisen . Piilolaatikon vaikutuksista voit lukea lisää täältä! Kissat laitettiin asumaan häkkiin, jossa keskialueella oli perustarvikkeet, kuten ruoka, vesi ja hiekkalaatikko.


Keskihäkin ympärillä oli neljä virikealuetta, joista yksi oli tyhjä, yhdessä oli pahvilaatikko, yhdessä hylly ja yhdessä lelu. Tutkijat mittasivat, kuinka paljon aikaa kissat viettivät kussakin osastossa. Kissan tekemisten perusteella voidaan päätellä, kuinka hyvin se voi.


Normaali, hyväkuntoinen ja hyvinvoiva kissa kestää pientä stressiä. Silloin se saalistaa, juo, syö, pesee itseään sekä käyttää häkissä tai ympäristössään olevia asioita, kuten raapimapuuta ja uskaltaa esimerkiksi kiivetä hyllyille. Mistäköhän löytäisi tuollaisia siistejä pieniä hyllyjä , joihin kuitenkin kissa mahtuisi istumaan ja köllöttelemään, seinille?


Jos kissa ei voi hyvin, . Upeaa olisi, jos löytäisi hyllyjä , joissa on piiloon jäävä kiinnitys eikä näkyviä kannattimia. Meillä on sellainen iso ikean expedit hylly ja ylimmissä hyllyissä sellaiset kankaiset laatikot (täynnä tavaraa) Kissan on jatkuvasti pakko hypätä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit