Keittiön kaapin ovet maalaus

Maalilla ja uusilla vetimillä saat paljon aikaan ja Maalilinjan vinkeillä projektin nappiin. Se on edullinen tapa uudistaa keittiö omaan tyyliin sopivaksi. Ohjeita maalaamiseen kysytään joka arkipäivä Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijoilta.


Yritä siinä sitten olla ja katsella keskeneräistä keittiötä aamukymmeneltä tietäen, että seuraavan kerran saa tarttua telaan seuraavana aamuna. En suosittele kaapinovien maalausta hätähousuille tai muuten huithapeleille ihmisille. Homma on tehtävä rauhallisin ottein ja valumajälkiä varoen.

Olen juuri itse työstänyt keittiön kaappeja. Täyspuuovet tosin pohjana. Lähes mitä pintaa tahansa voi maalata. Oikeat ja hyvät välineet.


Hyvä pohjatyö on kaiken A ja O. Ja huuhtelin ja huuhtelin. Hion oveen karheuden hiekkapaperilla 240. Kaapinovien ruiskumaalaus on edullisin vaihtoehto saada uutta ilmettä keittiölle.


Ruiskumaalaus antaa uuden elämän vanhoille oville ja kalusteille.

Ovet käytetään maalaamolla, jossa tehdään pohjatyöt ja maalaus. Värin saa valita ammattilaisen värikartasta, myös kiiltoasteita on useita. Suosituin kiiltoaste on puolihimmeä, . This feature is not available right now. Ratkaisu löytyi yllättäen tuttavan sivulauseessa mainitsemasta naapurista , joka oli maalauttanut keittiönsä kaapinovet uuteen uskoon.


Tekijäksi he olivat valinneet Helsingin Tattarisuolla sijaitsevan Sarja- Maalaamon, teollisuuden alihankintamaalaamon, joka maalaa siinä sivussa myös esimerkiksi . Mutta jokatapauksessa tuolien maalaamisen jälkeen aloitin ruskeiden keittiön kaappien ovien maalaamisen valkoiseksi ja niitä oviahan riitti. Niiden irrottaminen maalausta varten olisi ollut mahdotonta eikä niiden maalaaminen paikoillaan olisi ollut ihan helpoin homma, joten ne saavat ainakin. Muistattekin varmaan ne punaiset korkeakiiltoiset kaapinovet , jotka asunossamme ennen olivat. Hienot nekin toki olivat, mutta eivät lainkaan meidän tyyliset. Jos keittiön kaappien ovet alkavat näyttää siltä, että niille pitäisi todellakin tehdä jotain, mutta budjetti ei riitä isomman remontin tekoon, niin ovien maalaus on edullinen vaihtoehto!


Mikäli ovien pinnat ovat kohtuullisen hyvässä kunnossa, eikä isompia lommoja ole, maalaamalla päästään pienellä vaivalla . Vihdoinkin pääsen kertomaan keittiöremontin etenemisestä. Maalausurakka on lähes päätöksessä - ainakin toistaiseksi. Pyökinväriset avohyllyt ja laatikostot ovat nyt valkoiset ja ovet siistit.


Työ sujui hitaammin kuin ajattelin, vaikka näissä asioissa minulla riittääkin kärsivällisyyttä. Periaatteena kun on, että . Onko kellään kokemusta, onnistuisiko lopputulos, jos ovet pesisi.

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Säästä satasia – maalaa keittiönkaapit itse - Lifestyle - MTV. Jos rungot ovat kunnossa, riittää usein ovien maalaaminen. Vähän vaivannäköä ja jonkin veran maalia on pieni uhraus vuosikymmeniä vanhojen kokopuuovien ehostukseen. Työ on vaivan arvoinen, jos ovet ovat muuten ehjät ja lujarakenteiset.


Mahdolliset vanhat ja lohkeilleet maalikerrokset on paras . Lopputuloksesta tuli raikas ja tupakeittiön valoisuus on ihan uskomaton kaapinovien uuden ilmeen myötä! Ja paljon valoisuutta lisäsi myös katon maalaus. Harmi että minulla ei ollut kunnollista ennen-kuvaa, kun pikaisesti pimeällä räpsin kännykällä, mutta jälkeen kuvasta huomaa eron. On ollut muutaman vuoden Bochin ruisku ja luulin itsekkin sen olevan lelu , mutta olin väärässä. Maalattu paljon ja jos yleensäkkin osaa ruiskulla maalata , jälkikin on kelvollista.


En nyt hienoa autoa menisi sillä maalaamaan , mutta kaikki muut sillä ruiskuttelen. Helppo ja nopea puhdistaa eikä tarvitse . Onko kukaan maalannut vanhoja keittiökaapiensa ovia ? Tällä hetkellä ei ole varaa laitattaa uutta keittiötä , joten ensihätään ajattelin, että voisin itse maalata 90- luvulla laitetut ovet. Haluaisin ostaa asunnon, jossa on karmean väriset keittiökaapit.


Vanhat rungot menettelee vielä. Millaista maalia, millaiset . Välimuistissa Samankaltaisia 30. Haluaisimme tarjouksen keittiönkaapinovien maalauksesta.


Maalattavana olisi valkoiset laminaattiovet , joissa on uurrettu pyökkikehys. Ovien määrä on: kpl yläkaapin ovia. Kokonaan uudet ovet nostavat kulurakenteen usein korkeaksi ja monesti uusien ovien osto on täysin tarpeetontakin, joten vanhan maalaaminen on erittäin hyvä vaihtoehto!


Esimerkiksi kalvopinnoitetut tai MDF levystä valmistetut keittiökaapit tarvitsevat omat maalinsa. Keittiökaappien maalaus –pohjatyöt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit