Ikkunat kesämökille

Puuikkunat kesämökeille ja piharakennuksiin. Piklas valmistaa kotimaiset mäntypuuikkunat aina haluttujen mittojen mukaan. Lisäksi puuikkunoihin on valittavissa seitsemän eri pintakäsittelysävyä, joten niin vanhaan perintömökkiin kuin uudisrakennukseenkin saa helposti toivomusten mukaiset ikkunat.


Kesämökkeihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Käytämme liima-aihiota kieroutumisen ja vääntymisen estämiseksi. Karmisyvyydet 9 1tai 1mm.

Mäntypuitteinen, vasenkätinen mökki- ikkuna , joka on käsitelty molemmin puolin puunsuoja-aineella. Ikkuna MSRaw 06xmänty vasen. Kaksipuitteinen, sisäänpäin aukeava perusikkuna. Nopeasti kotiin toimitettuna.


Valitettavasti kesämökkeihin vaihdetaan suhteellisesti vähemmän ikkunoita kuin omakotitaloihin. Monilla mökeillä oleillaan vain kesäisin eikä lämmöneristystä pidetä siksi tärkeänä. Uudet ikkunat tarjoavat kuitenkin monia asumismukavuutta parantavia ominaisuuksia myös pelkästään kesäkäytössä olevilla . Ollaan rakentamassa pientä saunamökkiä ja mietimme kannattaako mökkiin laittaa 2- vai 3-kertaiset ikkunat.

Höylähirsimökki (sauna pieni tupa parvella), hirren paksuus 12 ikkunapinta-ala normaalin perusmökin tyyliin (ei katosta lattiaan ikkunaa -tyyliä), mökkiin tulee sähköt, mutta talvella ei pidetä . Heloitettu ikkuna ilmanpintaheloja, puuosat liimattua mäntyä. Ei sisällä ikkunanpainiketta eikä tiivisteitä. Olemme uusimassa kesämökin ikkunoita ja kysyisin miten 2- tai 3- kertaiset lämpölasit.


Olisiko perinteinen 2- kertainen ikkuna. Vapaa-ajan asunnon ikkunoiksi on valittu perinteisesti kaksilasiset ns. Loma-asunnon vuotuisen käytön lisääntyessä valitaan yhä useammin nykyaikaiset, kolmilasiset ikkunat. Jos mökkiä harkitaan tulevaisuudessa käytettävän myös talvella, kannattaa jo rakennusvaiheessa satsata . Tutustu kattavaan kesäasujan tietopankkiin. Uusi ikkunat vanhaa kunnioittaen.


Ikkunoiden uusimiseen voi olla useita syitä. Useimmiten se on vanhojen pokien ja karmien korjauskelvoton kunto. Remonttiin saattaa pakottaa ikkunoiden puutteellinen eristyskyky, kun loma-asunnon käyttö lisääntyy kylminä vuodenaikoina. Oiva perusovet ja - ikkunat kotiin ja kesämökille.


Pihla asiakastyytyväisyys. Suosittelisitko sinä meitä? Meille on tärkeää, että ylläpidämme korkeatasoista palvelua, jotta sinä asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi valitessasi meidät ikkunoiden.


Kattava jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua koko Suomessa.

Nyt on tarjolla aivan uudenlaista ikkuna -ajattelua kesämökeille. Hyvännäköiset ja järkihintaiset 1 vesitiiviit mökki- ikkunat monipuolisilla ominaisuuksilla. Helppo pitää puhtaana, eikä huoltomaalausta tarvita ikinä!


Ja niiden hankkiminen ei voisi juuri helpompaa olla. Kati Fredman uusi ikkunat ja ovet Loviisassa sijaitsevalle mökilleen. Hän on erittäin tyytyväinen sekä myyntiin, asennukseen kuin muuhunkin palveluun. Koirat Late ja Esakin viihtyvät uudistuneella mökillä.


Kun kesämökin ikkunaremontti sujuu kuin tanssi, niin mökkeilijän arkea häiritään mahdollisimman vähän ja lopputulos . Ensin tiivistetään ikkunoiden saumakohdat sekä lattian, katon ja seinien liittymäkohdat. Omatoiminen työ maksaa enintään muutama sata euroa. Jussila kertoo, että vanhempien mökkien ikkunat eristävät usein heikosti, joten ne voi vaihtaa. Uusissa ikkunoissa on useampi lasi kuin vanhoissa ja ne maksavat . Ne sopivat paitsi omakoti-, myös rivi- ja kerrostaloihin sekä julkisiin tiloihin ja kesämökkeihin. Jälleenmyymme sekä puupintaisia että alumiinipintaisia ikkunoita.


Neuvoja kesämökin huoltamiseen. Ruhkala Oy:n MS 131-mökki- ikkunat. Löydät rakennusohjeistamme tietoa myös kesämökin rakentamisesta, jotta voit rakentaa kesämökkisi itse.


Tee mökistäsi valoisampi. Mökki kaipaa päivänvaloa, joten asennamme umpiseinään kolme ikkunaa. Avatessamme seinän vaihdamme . Puu- ikkunat ovat käytössä lähinnä kesämökeissä ja tyylisyistä myös entistyskohteissa. Muovi- ikkunat valitaan erikoiskohteisiin, kuten kosteisiin tiloihin ja teollisuushalleihin.


Kun puupuitteet alkavat vaatia huoltoa 6–vuoden jälkeen, puu-alumiini- ikkunoiden huoltoväli on monta vuosikymmentä. Tilaa vaivattomasti laadukkaat, kotimaiset ikkunat ja ovet sinulle sopivaan toimitusosoitteeseen vaikkapa kotiin tai kesämökille. Räätälöimme tuotteet toiveidesi mukaan aina mitoista ja väreistä lähtien.


Toimitamme tuotteet haluamaasi osoitteeseen tilauksessa lupaamassa toimitusajassa. Ja tiesithän, että suuremmista .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit