Miten estää kissaa raapimasta tapettia

Itku on kurkussa kun asutaan vuokra-asunnossa ja tapetit joka huoneessa pilalla. Olen yrittänyt ihan kaikkia vinkkejä mitä olen netistä saanut mutta kun tuo elukka ei vaan millään lopeta! Saatat joutua pusketuksi. Jyväskylä Sukupuoli: female. Mutta onko jotain, minkä olette hyväksi havainneet repimisen estämisessä etukäteen?


Mitä tehdä, kun kissani on innostunut uudesta harrastuksesta, nimittäin tapettien repimisestä. Mutta jos raapimisen tarkoituksena on tavaroiden tuhoaminen, on kyseessä. Sen sijaan, että kuluttaisit energiasi raapimisen estämiseen , yritä löytää siihen tarkoitukseen sopivampia paikkoja.


Raapimiselle on monia syitä. Neuvoja miten saisi tämän loppumaan? Muuten olen aina koittanut olla yöriehumisia huomioimatta, etten palkitse kissan käytöstä, mutta vähän vaikeaa se on kun revitään tapetteja seinästä. Minäkin olen sitä mieltä, että repimistä on mahdotonta estää , jos kissa on repiäkseen.


Erinnäisiä vinkkejä korvien putsaukseen kaivataan viestiä 31. Tapettien repiminen viestiä 27. Miten leikata kissan kynnet? Katilla on ollut todella raivostuttava jokaöinen tapa käydä raapimassa makkareiden ovia.


Ihan vain saadakseen jonkinlaisen reaktion aikaan :kieh:. Kokeile lisäksi täyttä huomioimattomuutta kissan raapiessa väärää paikkaa, älä siis anna kissalle palkinnoksi kieltoa tai edes katsetta. Sitten kun olet käsitellyt sen sohvan Feliwaylla, minä siirryn raapinaan tylsien hetkien tullen tapettia , verhoja tai vaikka sinun vaatteitasi!


Lue vinkit raapimisen estämiseen täältä! Tai se ei raavi ovia, vaan sitä oven karmia ja tapettia , siitä jää sitte 'mukavat' jäljet eikä niitä seiniä jaksaisi aina korjailla. Meillä on ennenkin ollut kissoja eivätkä ne ole raapineet ovea. En ole keksinyt sen kummempaa keinoa , oven raapimisen estämiseksi kuin vain sinnäkäs kieltäminen. Aiheeseen miten estää kissaa raapimasta tapettia liittyvät haut.


Stressaantunut tai masentunut kissa voi ruveta esimerkiksi merkkailemaan, raapimaan ja kynsimään huonekaluja ja tapetteja. Muutokset, kuten muutto uuteen. Kissa ei millään usko sanaa ei! Seurailen omien kissojeni käyttäytymistä, sitä miten ne ääntelee ja juttelee sekä miten ne tulevat puskemaan jalkaa.


Jos kissa on kipeä jostain . Eiks feliway oo semmonen et se rauhoittaa kissaa ? D: ei kai se raapimista lopeta sillä. Feliwayn ohjeen mukaiset eri tilanteiden annostukset: 1) Virtsalla merkkaamisen ehkäiseminen plaaplaa 2) Uusi ympäristö plaaplaa 3) Kynsimisen estäminen. Jotkut kissat saattavat raapia tapetteja , joko yksinäisyyttään tai tylsyyttään tai ihan muuten vaan, sillä kissahan tykkää teroittaa kynsiään miltei kaikkeen. Välimuistissa Samankaltaisia 28.


Myös maalattuun seinään jää kissan kynsimäjälkiä, jos kissa on perso seinien raapimiselle. Entä miten saada vanhalle sohvalle lisää käyttöikää? Tämä juttusarjan ensimmäinen osa käsittelee kissan lajityypillisiä tarpeita siltä pohjalta, miten Eläinten hyvinvointikeskus on ne seura- ja harrastuseläinten hyvinvoinnille tärkeitä käyttäytymispiirteitä. Valitettavasti huonekalut ja tapetit voivat kuulua näihin. Jos haluamme estää kissoja raapimasta esineitä, joita arvostamme, meidän täytyy tarjota niille useita vaihtoehtoja.


Leikattu kissa ei lähde kauas kotoa eivätkä naapurit saa valittamisen aihetta nurkkia likaavista ja mouruavista kissoista. Selvitä siksi etukäteen myös, onko perheessä allergiaa, joka estää kissan pitämisen kaupunkikodissa. Leikkaamalla terävät kynnenkärjet säästetään huonekaluja ja tapettia. Leukoosirokote estää taudin puhkeamisen rokotetussa kissassa , mutta rokotettukin kissa voi erittää virusta lyhyenä ajanjaksona ennen taudin torjumista.


Tapetuissa rokotevalmisteissa virukset on kasvatuksen jälkeen inaktivoitu, jolloin virukset eivät pysty lisääntymään eläimessä ja ovat näin turvallisempia. Laatikon yleisin sijoituspaikka on varmaankin vessa, mutta mikään ei estä sijoittamasta lootaa ihan mihin vaan, kunhan se on suhteellisen rauhallinen paikka . Sen lisäksi, että harjattu turkki näyttää kauniimmalta, tämä estää kissaa nielemästä suuria määriä kuollutta karvaa turkkia nuollessaan. On tärkeää muistaa, että kissa.


Haluaisin tietää onko kovin yleistä, ettei kissa anna omistajansa nukkua yöllä. Minulla on vuotias tyttökissa ja. Ovien raapimisen estämiseen joillain kissoilla tehoaa 2- puoleisteippi, tassut tarttuu yäk.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto