Microblading kulmat helsinki

Microblading on kulmamuotoilua , joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat , vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. Toimenpiteessä väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja . Kokeile kulmien kestopigmentointia, se luo uutta, pirteää ilmettä.


Meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen toteuttaa kulmien muotoilut huolellisesti Helsingissä ! Lue tarkkaan valmistautumis- ja jälkihoito- ohjeet!

Kyllä tehtiin kulmat Helsingissä. Menin liikkeeseen hyväuskoisena ja poistuin itkusilmässä häpeillen sitä, miltä näytin. Ei ihan vastannut peilikuva sitä mielikuvaa, miltä kuvittelen näyttäväni microbladingin jälkeen.


Olisi pitänyt luottaa vaistoon, paikka itsessään oli aika sottaisen oloinen mutta ajattelin, että tekijän on pakko . Pääsisinkö vihdoinkin kulmien kestovärjäämisestä ja sen mukanansa tuomasta kemikaalipommista eroon? Perehdyin asiaan siltä istumalta ja tuntia myöhemmin olin varannut niin itselleni, kuin äidillenikin ajan microblading kulmien muotoiluun Helsingin Töölössä sijaitsevaan Kakkobrows:iin. Vertailun jälkeen päätän teetättää kulmat Helsingin Kampissa sijaitsevassa Blue Lagoonissa.


Kulmani tekee kosmetologi, microblading -artisti Heidi Taipalus, joka on ehtinyt tehdä jo satoja kulmia.

Asiakkaita riittää, ja Heidin varauskirja on täynnä kuukausiksi eteenpäin pelkästään microblading -asiakkaita. Microblading -tekniikalla voidaan toteuttaa erittäin tarkkoja yksityiskohtia, ohuita karvoja, jotka näyttävät täysin aidoilta kulmakarvoilta. Toteutamme ammattitaidolla kasvojesi piirteisiin sopivat kulmat. Ennen pigmentointia malli luonnostellaan meikkikynällä ja pigmentointi aloitetaan vasta, kun olet hyväksynyt mallin ja värin.


D-kulmakarvatekniikka (3d eyebrow embroidery tai microblading brows) on uusi puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saat todella siistit ja upeat kulmat. Ajattele: pääset eroon kulmien päivittäisestä värjäämisestä ja rajaamisesta! Luonnollisen ja tyylikkään ilmeen vuoksi näytät hyvältä vuorokauden jokaisena hetkenä. Lue Microbladingista ja varaa ilmainen konsultointiaikasi Helsingin liikkeestämme.


Lähtökohdaksi microblading käsittelyyn otetaan kasvojen ja kulmien väri ja muoto, mutta myös isommat muutokset ovat mahdollisia toteuttaa. Jälkipigmentointi eli ”touch up” on tärkeä osa onnistuneita microblading - kulmia. Koko kulman alku puuttuu. Kiitos kulmien ahkeran nyppimisen teini-iässä! Kysyin täällä blogissa teiltä kokemuksia ja vinkkejä tekijöistä ja sain myös runsaasti yksityisviestejä.


Kestopigmentointi on terminä ehkä useimmille tutumpi ja tarkoittaa siis käytännössä sitä, että kulmakarvat tatuoidaan ihoon ja microblading on periaatteessa aikalailla sama asia, mutta tekniikka vain on erilainen. Tatuointineulan sijaan microbladingissa kulmat piirretään iholle ohuella terällä, jolla rikotaan . D Microblading on ollut aika kuumana puheenaiheena viimeaikoina ja mäkin oon saanut siitä paljon kyselyä. Vaikka netti tuntuu olevan pullollaan tietoa aiheesta, ajattelin siitä huolimatta raapaista aihetta vähän täällä blogin puolella.


Kävin loppusyksystä Töölössä Kakkobrowsilla laitattamassa kulmani.

Kun nämä microbladingit alkoivat yleistymään Helsingissä , niin mietin aika kauan, että saattavat olla juuri mitä tarvitsen. Ensimmäisellä kerralla kulmat ” suunnitellaan” tarkasti yhdessä tekijän kanssa, ja Sigrid antoi minulle monesti peilin ja katsottiin yhdessä, että onhan pysyvä lopputulos sitten mieluinen. Jos sinulla on kuiva iho suositellaan ennen MB kulmien laittoa käyttää argan öljyä viikon aikana. Argan öljy tasapainottaa ihoasi ennen kulmien laittoa. Näin vältämme ylimääräistä pinnoitusta ja ihon nopeampa paranemista.


Puhdas argan oil on saatavilla hoitolastamme 30ml purkeissa:) Henkilön Helsinki Microblading. Sini Annala on koulutukseltaan kosmetologi ja hän hallitsee myös ripsipidennykset. Sini ottaa huomioon asiakkaan toiveet, jotta saat juuri sinulle räätälöidyt kulmat.


Microblading vie kulmat aivat uudelle tasolle. Sinin erikoisosaaminen on microblading. Ne antavat myös illuusion hallinnan tunteesta: hajakarvat edustavat kaaosta, mutta kun kulmat ovat skarpit, koko elämä tuntuu olevan kuosissa. Kokemusta ja tyylitajua pitää olla, siksi valitsin Rebel Helsingin Suvi Tiilikaisen.


Kansainvälisen SharpBrownin kurssin käynyt tekijä ja kosmetologi tekee kulmia taas hetkellisesti kotona. Etsin vuokratilaa parhaillaan. Microbladingissä käytetään käsilaitetta, millä piirretään täydellinen kulma , jolta se näyttäi. YHTEISTYÖSSÄ BROWS BY SUVI TIILIKAINEN. Suvi on yksi Suomen tunnetuimpia meikkaajia, ja lähes yhtä tunnettu myös upeista kulmakarvojen luonnollisista kestopigmentoinneista.


Otin viime keväänä microblading - kulmakarvat , joihin olin alusta asti ihan hirveän tyytyväinen (postaus kulmien ottamisesta täällä). Vaikka itse kulmien ottaminen sattuikin aivan sairaasti, oli muuten koko prosessi onnistunut. Kulmat paranivat nopeasti ja lopputulos oli hirvittävän luonnollinen ja hyvä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto