Kulmien meikkaus kulmakynällä

Näin syntyvät muodikkaat Instagram- kulmat ja luonnolliset kulmat. Teräväkärkinen ja todella ohut NYX Professional Makeupin Micro Brow Pencil – kulmakynä tekee tarkkaa ja luonnollista jälkeä ilman, että kynää tarvitsee teroittaa. Meikki syntyy parhaiten voidemaisella kulmavärillä. Vedä kynällä hyvin ohuita viivoja kulmakarvojen kasvusuuntien mukaisesti.


Tarkoituksena on piirtää lisää karvoja, etenkin koloihin.

Harjaa kulmat tarvittaessa ripsiväriharjalla. Se pehmentää kulmakynän jälkeä. Ota viistopäiseen siveltimeen mattaväriä.


Tee siveltimellä ohuita vetoja samalla tavalla kuin kulmakynällä. Kulmameikkiin voi käyttää monenlaisia eri tuotteita kuten kulmakynää tai kulmapuutereita. Saaran fokuksessa ovat puuterimaiset kulmavärit ja minä taas tykkään meikata omat kulmani kynällä.


Olennaisin juttu kulmien värityksessä on tietysti se oikean sävyn ja itselle mieluisan tuotteen löytäminen. Kulmakarvat ne vaan ovat ja pysyvät ajankohtaisina!

Kun tapaat uuden ihmisen, kiinnität tajuamattasi huomiota kaikkiin hänen kasvonpiirteisiinsä, erityisesti silmien alueeseen ja myös kulmakarvoihin. Ilmeikkäät, huolitellut, ylihuolitellut ja huolittelemattomat kulmakarvat aiheuttavat tunteita meissä . Kun haluat kulmiisi vahvemman värin, valitse astetta tummempi kulmakynä ja kerrosta väriä voimakkaammin pienin vedoin. Käyttämällä kahta eriväristä kulmakynää saat aikaan luonnollisemma lopputuloksen. Kiinnitä lopuksi irtopuuterilla ja harjaa kulmaharjalla.


Kulmien meikkaaminen , kun sinulla ei ole. Meikkikoulun seitsemännessä osassa opitaan kuinka tehdään siistit kulmakarvat. Anne Salmela sai kauneuspäivänä mukaansa vinkit tuuheiden ja tummien. Siispä pohja ensin, sitten kulmat ja lopuksi silmämeikki ja huulet. Ainoastaan yhden tuotteen käyttäminen.


Osa käyttää kulmakynää , osa puuterimaisia värejä. Jos näiden käytön yhdistää, pysyvät kulmat siistimpinä pidemmän aikaa. Kuten meikkivoiteenkin päälle laitetaan puuteria pidon vuoksi, kannattaa . Jokainen meikkaa itselleen haluamansa ja mieluisensa kulmansa, mutta tässä muutamia amatöörin vinkkejä kulmien meikkaukseen.


Rehottavat karvat saa aisoihin kulmakarvageelillä, mutta kulmakarvojen seassa kasvavat pitkät jouhet kannattaa leikata saksilla lyhyemmiksi. Niiden nyppiminen saa aikaan turhia näkyviä koloja. Kulmat voi meikata esimerkiksi kovahkolla kulmakynällä tai puuterimaisella luomivärillä ja kulmasiveltimellä.

Vahaaminen toimii loistavasti vartalon karvoilla, mutta kulmien vahauksessa on riskinä liian pyöreä muoto. Täydellisten kulmakarvojen luontiin tarvitaan kuitenkin kolme tuotetta: kulmakynällä muotoillaan, puuterisella kulmavärillä täytetään ja kulmageelillä viimeistellään . Meikkiä laittaessa on hyvä pistää itselleen korvan taakse, että mitä tummempi meikki , sitä vahvempi väri kulmissa saa olla. On myös tärkeää muistaa, että kulmakynällä on tarkoitus ainoastaan korostaa kulmia , ei piirtää niitä piiruntarkalleen uudelleen. Vaaleahiuksisten naisten kannattaa valita vaalea, harmaanruskea tai . Vanha kunnon kulmakynä on pysynyt meikkihyllyssä jo ikuisuuden – ja syystä.


Kynä on nopea, useasti se edullisin ja helppo tuote tarkasti. Jos hiusvärisi ei ole tavanomaisesta värikartasta löytyvää sävyä, kannattaa kulmat meikata luomivärein: olivat hiuksesi sitten paloauton punaiset tai My Little Ponyn. Riia Koivisto näyttää miten tehdä kulmakarvoista kauniin huolitellut ja luonnolliset.


Tässä olisi seuraava video meikkauksen alkeet sarjassa! Videosta tuli vähän pitkä kun oli niin paljon asiaa. Harvalla meistä on luonnostaan kauniin muotoiset tuuheat kulmakarvat. Kulmakynät - ja värit voivat tuoda kasvoillesi upeaa särmää. Ellen kauneustoimittaja jakoi helpot ja nopeat vinkit, joilla meikkaat itsellesi upeat kulmat.


Aloita kulmien meikkaus puhtailla ja kuivilla kulmakarvoilla. En osaakaan, siks en meikkaa kulmia yleensä :D Välillä käytän kyl vähä kulmavahaa tai vahvistan pikkusen sitä kulmien omaa väriä paletin avulla. Lumenen kulmakynällä enkä edisty ollenkaan. Joskus pelkkä kulmakarvojen meikkaaminen riittää korostamaan kasvoja ilman sen kummempaa meikkiä.


Meikkaamiseen on olemassa esimerkiksi kulmakyniä , joilla on helppo täyttää mahdolliset aukot ja tehdä kulmista siistimmät. Keskelle kulmakarvoja vedetty yksittäinen, pitkä viiva ja selkeät, erottuvat kulmakynän vedot näyttävät koomisilta. Ota muodon määrittelyn avuksi kulmakynä ja klassinen ohje täydellisten kulmien muotoiluun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto