Kovapuun öljyäminen

Tuotteet sopivat kovapuulle , kestopuulle (painekyllästetty), lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle sekä aikaisemmin öljykäsitellylle puulle. Alustan väri vaikuttaa lopulliseen pinnan sävyyn. Erityisesti kelonharmaa öljy toimii parhaiten haalistuneella, neutraalin värisellä puulla. Jo harmaantunut ja nukkainen puu imee . Ja öljytään , jos siihen on aikaa, Älä kuitenkaan lotraa öljyn kanssa. Liian usein suoritettu öljyäminen tekee pinnan tahmeaksi, jolloin lika ja pöly tarttuvat siihen herkästi.


Puutarhakalusteiden öljyäminen kaipaa otollisen sään. Suojaöljyn siveleminen kalusteiden pintaan kaipaa pilvistä ja kuivaa keliä. Ilmankosteuden tulisi olla alle prosenttia. Kirkas auringonpaiste kuivattaa öljyn liian nopeasti.


Tämä on semmoinen öljy joka käy useammalle puulle, myös kovapuulle. Kovapuinen puutarhahuonekalu . Sopii kestopuulle eli painekyllästetylle puulle, kovapuulle , jalopuulle, sekä lämpökäsitellylle että käsittelemättömälle puulle. Tämä on nyt vähän semmoinen yleisaine, kertoo Kumpulainen valitsemastaan puuöljystä. Valtti Ruskea Kalusteöljy. Kalusteöljy ei kertaalleen siveltynä muodosta kalvoa, mutta suojaa kosteudelta ja lialta, vähentää puupinnan halkeilua sekä syventää kovapuukalusteiden ruskeaa väriä.


Eli tänään hankittiin massiivipuutasot keittiöön. Nyt pitäisi ruveta öljyämään. Olen lukenut aikaisempia keskusteluja, ja. Siirreltäessä on kulmista vähän kulunut väriä pois ja vaalea puu paistaa alta. Epäilen, ettei pelkkä väriä sisältävä puuöljy peitä tuota vaaleaa kunnolla.


Onko vinkkiä, millä kannattaisi vaaleat kohdat ensin käsitellä ennen öljyämistä ? Kun huollat pihakalusteet säännöllisesti, niistä on iloa pitkään. Lue kalusteiden hoito-ohjeet huolellisesti ja puhdista kalusteet kullekin materiaalille so. Maalaa puhdistettu metallipinta pikaisesti, sillä se ruostuu nopeasti uudelleen.


Pese vanha pinta ennen uutta maalausta. Maali ei pysy kunnolla kovapuu - tai muovikalusteissa eikä öljytyillä pinnoilla. Puukalusteille käyvät ulkokaluste- ja kuultomaalit sekä puunsuojat. Metallille on omat maalinsa. Entäpäs sitten se kovapuinen kaluste?


Alunperin suunnittelin kannen öljyämistä Tikkurilan kovapuuöljyllä mutta . Haluan siis peittävän maalin, ei mitään kuultavaa tai öljyä. Kalusteet ovat kovapuuta ja siis tummanruskeat tällä hetkellä. Tuleeko läikikkäät ja tarttuuko maali?


Vai ostanko suosiolla uudet, valkoiset? Sävytetyillä puuöljyillä voi syventää ja tasoittaa alkuperäistä väriä. Kaikki kovapuusta valmistetut tai pohjustusta vaativat puupinnat lämpimissä ja kylmissä sisätiloissa. Puulattioiden ja työtasojen öljyämiseen , sekä huonekalupintojen käsittelyyn. Tuotetta voi käyttää myös kylpy- ja pesuhuoneissa , ei kuitenkaan saunan löylyhuoneessa.


Nekin täytyisi kai öljytä. Uusia kalusteita ostaessa kannattaa hankkia suojaa ja hoitovahapesua uusille kalusteille. Kannattaa siis aloittaa niistä, kun ei tarvitse heti uutena niitä puhdistaa. Softcare Muovipuun suoja on erityisesti muovipuiselle pöydälle, ettei sen kanteen tulisi jälkiä kuumasta makkarasta tai ruoasta, ryhmä on . Kalusteiden pinnojen öljyäminen on kyllä nii TYÖLÄSTÄ puuhaa, että siitä tahtoisin päästä! Näille pelkkä pesuainevedellä pyyhkiminen ei . Se ei valu tai roisku, ja uuden tai haalistuneen kovapuun käsittely onnistuu spraylla öljyämiseen tottumattomaltakin.


Puhdista puupinta ennen suihkutusta, sen jälkeen ravista pulloa vähintään minuutin ajan. Suihkuta öljysprayta kalusteeseen tasaisesti noin cm:n etäisyydeltä. Pyyhi imeytymätön öljy 15 . Hyvänlaatuinen mäntykaluste kestää säätä paremmin kuin edullinen kovapuu - laadukkaasta mäntysarjasta mainittakoon KWA-tuoteperhe. Kosteuden kestoon auttaa säännöllinen öljyäminen. Pahimmillaan väärä öljy väärässä pinnassa jättää pinnan tahmeaksi ja . Akaasia, kuten muut kovapuut , reagoi ilman kosteuden vaihteluille.


TIIKKI (TEAK) JA MUUT KOVAPUUT. Uuden tuotteen käyttöönottokäsittely: Puhdistus ja öljyäminen. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisenestoainetta”.


Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun. Teho perustuu uusimpaan nanoteknologiaan, silikonialkydi antaa erinomaisen UV-suojan, ja kiinanpuuöljy varmistaa tunkeutumisen puuhun ja antaa tehokkaan suojan. Sopii sekä uudelle että aikaisemmin öljytylle puulle, myös kovapuulle ja hirsipinnoille. Katso videosta, miten öljyäminen tehdään: .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto