Kierrätysideoita puutarhaan

Mahtavaan blogiin, tee se itse puutarhaan , pääsin minäkin kirjoittajaksi, joten pakkohan se oli kuvata omastakin pihasta kierrätysideaa. Lipasto ei ole kotoa, vaan työpaikalta. Tuossa talvella huoltomiehemme oli sitä roskikseen kantamassa kun jalat olivat lohjenneet.


Viisi näppärää kierrätysideaa puutarhaan – Kekseliäs loihtii runkopatjan rungosta vaikka kasvituen. Istuta ämpäriin, niin ei tarvitse kitkeä. Tässä viisi ideaa, miten puutarhassa voi hyödyntää tarpeettomaksi jääneitä tiiliä, lautoja ja muita materiaaleja.

Väriä voi tuoda puutarhaan muutenkin kuin kukilla. Lisää kierrätysideoita puutarhaan löydät täältä. Sammaloituuko talon katto? Se kertoo siitä, että kattotiilet ovat rapautuneet ja niiden pinnoite on kulunut pois.


Kun tulee uusinnan aika, säästä vanhat. Niillä voit rajata alueita koriste- ja hyötytarhassa. Löytyykö nurkistasi läjäpäin käytettyä tavaraa, mutta et oikein tiedä mitä tekisit sillä?


Kokosimme yhteen hauskoja kierrätysideoita – ole hyvä ja kokeile kotona! Kotiin sisustusideoita sanalle kierrätysidea.

StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Erilaisia vanhoja penkkejä ja tasoja on ympäri puutarhaa. Erityisen ylpeä olen tästä kuormalavoista nopeasti tuunatusta ruukutuspöydästä, joka on palvellut jo monta vuotta. Jos viljely laatikoissa kiinnostaa tai haluat saada kekseliäitä kierrätysideoita puutarhaan , niin nyt kannattaa osallistua arvontaan!


Suunnitelma valmistuu talven aikana. Ensilumi on kuorruttanut pihan tänään! Puutarhaa kannattaa suunnitella talvella, jotta voi toteuttaa kesällä.


Metallituotteita puutarhaan tulossa lähiaikoina Pihasuunnittelu Saarbergin tuotantoon. Englantilaistyyliset puutarhakruunut, pioni- ja muut. KIERRÄTYS IDEOITA PUUTARHAAN. Matkoillani olen törmännyt hyvin erilaisiin kierrätys ideoihin, joita ihmiset ovat puutarhoissaan toteuttaneet. Alla muutama kuva näistä toteutuksista.


Paljon hyviä ja hauskoja kierrätysideoita eri puutarhoista , monipuolisesti tietoa kasveista. Vanha kiipeilyteline leikkipuistosta. Kuinka upealta tämä näyttääkään hehkuessaan oranssina. Kierrätysidea : vanhoista haravoista, lapioista yms.


Uusiokäyttämällä rakettikepit, saat niistä tehtyä taimien merkkaustikkuja pienellä vaivalla. Tällä viikolla kesä lopultakin saapui myös tänne pöpelikköön, joten hepulit ja multamaniat hurahtivat kerrasta nollasta sataan. Tämä päivä onkin mennyt puutarhassa puuhastellessa, eipä tuonne tätä ennen ollut uskaltanutkaan laitella vielä muuta kuin orvokit rappusille ja tomaatit sekä kurkut .

Meillä siivottiin joulu pois heti vuoden vaihduttua, mutta lapset luopuivat joulukalentereistaan vasta hiljattain. Ja siitä päästäänkin sujuvasti kylvöihin. Lego joulukalenterin sisällä oleva muovilokerikko on nimittäin osoittautunut oikein mainioksi kylvöastiaksi. Siskollani Jerusalemissa on iso parveke ja pihalla jopa pieni alue nurmikkoa.


Vaikka sitten puutarhan perkkausta ja kukkien istuttamista, virkkausta tai ompelua. Mielenkiintoisia kierrätysideoita , mm. Kävin saamassa metkoja kierrätysideoita puutarhaan Keukenhofin puistossa Hollannissa.


Ikäloput nojatuolit heti oitis pois varaston nurkista keskelle pihamaata paraatipaikalle täyteen kukkia. Ruostuneet maitotonkat stailataan sipulikukilla ja kas, nuupahtanut maitolaituri on hetisiltään houkutteleva . Puutarhan luonnolliseen ilmeeseen istuvat nimikivet helpottavat kasvien tunnistamista. Tämä on hyvä vinkki etenkin jos avaat puutarhasi Puutarhaliiton joka vuotisessa Avoimetpuutarhat-tapahtumassa!


Find this Pin and more on Puutarharakenteita ja kierrätysideoita by piiareinikainen. Lukija saa ohjeita mm matkalaukun tuunaamisesta kasvitarhaksi sekä ohjeita yrttilaatikon tai taimipöydän rakentamiseen. Pesukommuutti, mehumaija ja vanhat autonrenkaat saavat uuden elämän puutarhassa.


Lopuksi kirjaan on kerätty erilaisia kierrätysideoita eri tyyppisiin puutarhoihin. Tänä kesänä, kuten kaikkina elämäni kesinä, olemme paljon vanhempiemme mökeillä. Näihin kuviin olen yrittänyt poimia minulle rakkaimpia mökkijuttuja.


Mökkikuvia tulee useammassakin postauksessa, sillä mökeillämme on niin paljon ihanaa kuvattavaa. Tämän postauksen hauskat kierrätysideat ovat . Nyt kannattaakin perata varastot – nostaisitko tänä vuonna puutarhaasi vanhan kylpyammeen, viimevuotisen Hyvä Jäke -idean tapaan vanhan polkupyörän tai rakentaisitko päällekkäin nostelluista puulaatikoista pienen hyllyn terassillesi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto