Jäniksen liha hinta

En osaa sanoa onko kallista vai ei kun en tiedä mikä jäniksen lihan kilohinta yleensä on. Itse en kyllä malttaisi noin kallista lihaa ostaa vaikka olisikin aivan normaali hinta sille. Ostaisin 5-kg hirvenlihaa heti. Nouto tai toimitus Tampereen seudullasopimuksen mukaan. Ostan villisikaa, jänistä ja rusakkoa.


Karjukin menee jos hinta on sopiva. Mielellään mahdollisimman . VALKOHÄNTÄPEURA: Kokonainen valkohäntäpeura ( hinta teuraspainon mukaan). Lihalaatikko : kokonainen tai puolikas eläin valmiiksi paloiteltu ja pakattu vakumiin.


Lihalaatikossa on eläimen koosta riippuen noin 5-kg lihaa : paisteja, filettä ja jauhelihaa. Kaupoista voi löytää lähes kaikenlaista lihaa ruokapöytään. Viime aikoina Euroopassa suosittu kani on tullut pienimuotoisesti suomalaisten kauppojen hyllyille.


Kanin liha varauksia otan taas vastaan. Ensimmäinen teurastus syyskuun aikoihin. Teurastus ajankohta riippuu hieman tulleista liha varauksista. Jos itse paloittelu tuntuu kamalalta, niin voidaan toki sopia että minä . Siipikarjan ja kaniinin liha. Mehevän karitsanlihan lisäksi maatilamme tarjonta laajenee lihaosastolla ankkaan, kaniiniin ja kukonpoikiin.


Ankka ja kani ovat heikon saatavuutensa vuoksi harvinaisempia herkkuja kainuulaisessa ruokapöydässä, mutta nyt näitä makuhermojen kutkuttelijoita on saatavana korpikainuun . Miltä kanin liha maistuu? Mistähän sitä pk-seudulla saisi ostettua ja missähän hinnoissa kaninliha liikkuu? Nää luonnon jänikset eli rusakot on niin hemmetin rumiakin että kattilaan vaan jos sille tuntuu,ite en söis. Nii syödäänhän jossakin maassa koiriakin! Tietääkö kukaan, mistä saisi ostettus jäniksenlihaa?


Olen kuullut sitä kehuttavan todella hyväksi. Espanjassa se on kuulemma ihan jokapäiväistä ruoka. Jouduttaisiinko teidän perheessä kärsimään nälästä jos. Paljon maksaa keskimäärin kaksi KUNNON kokoista naudan.


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Kaninlihan tuotanto on vielä pientä – Kani sopii hyvin broilerin tilalle. Välimuistissa Samankaltaisia 15.


Kanit kasvavat ryhmäkarsinoissa teuraskypsiksi noin seitsemässä kuukaudessa, jonka jälkeen myös nahka turkkeineen on käyttökelpoinen. Tavoitteena on noin kolmen kilon teuraspaino, josta saa 5-kiloa lihaa. Kaikkiaan Pöllönen myy tänä vuonna noin kanin ruhoa. Pääosa menee yksityisille . Reinin Liha on yksi suurimmista tuoreen lihan erikoismyymälöistä Helsingissä.


On toki työtäkin enemmän kuin harrastuksista yleensä. Jos kaneja syöttää koiralle niin eihän niistä tartte lihoja irti leikata, kolmikiloisen kanin vain pilkkoo sopiviin paloihin ja heittää koiralle. Ja nimenomaan raakana, luulen että . Kaupastamme Oravissa voit käydä ostamassa myös pienemmät erät niin riistaa, lihaa kuin kalaakin. Saatavissa kaikkia ruhonosia: sisäfile, ulkofile, paisti, uunipaisti sekä jauheliha ( rasvaa alle ). Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Olen aina saanut valmiiksi kynityn linnun tai jäniksen valmistettavaksi . Kotieläinten lihan tulee olla tarkastettua yleensä aina, kun sitä toimitetaan yleiseen kulutukseen.


Poikkeuksia kotieläinten lihan tarkastusvaatimukseen ovat vain EL 13§ mom. Varsinkin iäkkään metsäjäniksen liha on rusakon lihaa kuivakkaampaa ja sidekudospitoisempaa. Muutama vuosikymmen sitten jäniksen lihoja riiputtaminen oli maaseudulla tavanomaista. Tyypillisin tapa on käyttää saaliiksi saadun eläimen liha ravinnoksi.


Lihan lisäksi turkiseläinten nahoista saadaan lämpimiä turkiksia, joita voidaan hyödyntää teettämällä niistä lakkeja, kintaita, turkkeja, laukkuja sekä monia muita käytännöllisiä tuotteita. Meillä ei tulisi mieleenkään myydä puolalaista lihaa. Saksalainen, tanskalainen ja hollantilainen lihakin jäävät vaativilta ja nautiskelevilta asiakkailta tiskiin, ellei hinta ole todella alhainen. Brasilialaista naudanfileetä ihmiset ovat valmiita ostamaan, mutta jos vieressä on samalla hinnalla suomalainen . Paloittele liha kuuteen-kahdeksaan osaan. Anna kypsyä, kunnes liha alkaa saada hiukan väriä.


Meidän lähikaupassa on silloin tällöin jänistä tiskillä, mutta en ole kokenut sitä hintansa arvoiseksi. Luomuliha maksaa yhä moninkertaisesti verrattuna tavalliseen – suurin hintaero broilerissa. Luomubroileriketju Luomu Investin toimitusjohtaja Arto Jokinen kertoo, että luomubroilerin korkeampi hinta muodostuu korkeammista tuotantokustannuksista.


Miksei esimerkiksi jänistä tai lintuja?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto