Hiusten leikkaaminen ponnarilla

Harjaa hiukset selväksi pää alaspäin. Kiedo hiukset napakalle ponnarille keskelle päälakea. Aseta hiukset etusormen ja keskisormen väliin ponnarista ja vedä latvoja kohti kunnes pysäytät haluttuun leikkauskohtaan.


Leikkaa vaakatasossa suoraan hiukset. Sitten hän käyttää jonkinlaista geeliä tai vahaa, joilla hän jähmettää asiakkaan hiukset tikkusuoraan ylöspäin.

Tämän jälkeen hän leikkaa latvat tasaisiksi. Sitten stylisti avaa asiakkaan hiukset ja muotoilee ne. Videon asiakkaan hiukset ylsivät alun perin olkapäille.


Erikoisen leikkaustavan lopputuloksena . Suosittelen kampaajalla käyntiä, ei kannata ottaa oppia mun tavasta leikata. Kokeile siis ensin pientä siistimistä, kuten vahingoittuneiden latvojen poistamista. Pienikin toimenpide saa hiukset näyttämään uudistetuilta!


Tee keskijakaus tai jakaus, jossa pidät aina hiuksiasi, katso alaspäin ja kiinnitä hiukset matalalle ponihännälle.

Varmista, että ponnari on keskellä päätä. Katso yhä alaspäin ja liuta tasaisesti ponnarilenksua alaspäin, niin lähellä selkääsi kuin mahdollista. Joo, tiedetään, kampaaja leikkaa vähintään kerrosta, mutta itse en jaksa keskittyä niin pitkään hiusten leikkelyyn ja toisekseen mun leikkaustaidot on sillä tasolla että tuskinpa sillä mitään eroa saisi aikaiseksi. Aloitin siis erottelemalla ylemmän kerroksen ponnarille pään päälle. Ne kampaajien käyttämät . Kierrä ponnaria myötäpäivään (niin että siitä tulee sellainen pötkö).


Kampaa hiukset uudestaan ponnarille aivan keskelle päälakea. Minusta tuntuu et hiusten leikkaamista voi verrata joten kuten esim kuvan piirtämiseen - vaikka miten kuvailis jollekki toiselle minkälaisen teoksen haluaa nii tuskin siitä . Katuuko kukaan muu pitkien hiusten leikkausta ? Koska tukkaa leikataan ensimmäisen kerran? Jos leikkais ite tukkansa. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Aiheeseen hiusten leikkaaminen ponnarilla liittyvät haut.


Itse asiassa pitkien hiusten kerrosleikkaus on todella helppoa. Ensin laitetaan hiukset ponnarille otsalle ja sitten toinen ponnarille siihen mistä ne haluaa leikata ja katkaisee hiukset siitä toisen ponnarille kohdalta. Sitten saksia pystysuunnassa tai ohennus saksilla että ei oo täysin suora leikkaus ja sitten vaan kampaa .

Huomenna hääjuhlat, tukka rehottaa, kampaajalle ei pääse. Ei hätää, voit leikata hiukset omassa kylppärissä ja saada vielä kivan kerrostuksen pitkiin hiuksiin ! Kuulostaa vaikealta mutta on oikeesti helmpompaa kuin heinän teko, lue lisää. Mitä lyhyemmät hiukset ovat, sitä suurempi kontrasti etu- ja takahiusten välillä on. Tämän takia menetelmä soveltuu erityisesti pitkille hiuksille.


Tarvitset vain kamman, sakset ja kaksi ponnaria. Nyt haluaisin kuitenkin vaihtelua malliin. Kampaajalle ei uuden elämäntilanteen vuoksi ole nyt varaa mennä aikoihin ja mietinkin, voiko kevyttä kerrostettua mallia leikata itse? Kuitenkin pitkien hiusten latvat aina kuivuvat ja niistä pitäisi sellainen sentti, pari saada leikattua.


Tähän saakka olen leikkauttanut n. Otsahiukset on tietty helppo pätkiä itse, mutta entäs tuo takatukka? Onko MItään mahdollisuukksia onnistua . Ne tyttöjen keskeltä päätä lähtevät otsatukat johtuvat usein tästä: hiukset kasvavat suoraan eteenpäin, joten ovat silmillä, jos ei saa ponnarille tai leikkaa poikki. Ei voi edellyttää, että lapsi.


Mikä olisi paras tapa omien hiusten leikkaamiseen D: tiikerinviiksi. Kertokaa toki myös, että sopiiko mulle ees noin lyhyet hiukset vai ei, en siis yhtään epäile tai arastele tätä leikkuuta, mutta mielipiteitä on aina kiva kuulla D:. Fedoraah: Sul on kyl tosi pitkät hiukset , ei kannata ainakaa naps vaan ponnarilla.


Ponnaria yrittää, niin aina jotain törröttää jossain. Auki taas on ihan vammaiset! Ja mun hiukset ei koskaan ole olleet paksut, joten kerroksittain leikkaaminen teki näistä ihan lirut.


D: Ei enää ikinä, kunhan saan nämä taas tasapituisiksi! Tosin, siitä on nyt joku vuotta, kun eräs demittäjä nämä kerroksittain leikkasi. Tosin välillä minullakin on niitä pitkähköjä hiustenleikkaus taukoja, tai muuten vaan laiminlyöntejä hoidon suhteen. Mulla ainakaan ei ole hiukset kärsinyt ponnarilla pidosta (saan ne käsieni liikerajoitteiden takia vain yhteen kohtaan ponnarille ) ja hiuksethan kasvaa koko ajan niin se ponnarin paikkahan . Mun hiuksista tuli itse kerrostamalla ihan ok.


Tosin eipä kerrostus vielä paljon näy, kun on vielä suorat latvat ja hiukset usein ponnarilla. Oli muuten vaikea kerrostaa pitkiä hiuksia , kun ei yletä kunnolla leikkaamaan sieltä latvasta, mutta ratkaisin ongelman käyttämällä kylmää suoristusrautaa: otin levyjen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto