Aita rivitalon takapihalle

Taitaa olla tarpeen sellanen tuolla uudessa kämpässä, ovat niin lähekkäin ne takapihat ja sit ihan selvästi näkee naapureiden takapihoille, minä kun. Vuokra rivitalon takapiha ? Rivitaloasujat, kenen takapihalla lauta- aita ! Koira-aitauksen korkeus rivitalossa ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.

Tee valitus toisesta kuvasta. Yhtiökokouksessa päätettiin että aidan ja pation voi rakentaa myös meille mutta aidan tulisi olla 1m päässä takapihaa ympäröivästä orapihlajapensasaidasta. Terassin rakentaminen rivitalon pihalle ei ole mitenkään epätavallinen tai laajakantoinen toimi (pikemminkin hyvin tavallista suomalaisissa rivitaloissa ) eikä . Kun rivitaloasukkaan suunnitelmissa on terassin tai aidan rakentaminen omalle pihalle, on syytä painaa jarrua ja odottaa ensin taloyhtiön lupaa. Naapurusten välillä käydään kiistoja jopa takapihalle asennettujen ilmalämpöpumppujen äänihaitoista. Omistusasunnon seinänaapuri ensin kielsi aidan laittamisen mutta kun meidän muksut eivät omalla pihallaan koko ajan pysyneet niin lopulta suorastaan auttoi aidan.


Saako aidan rakentaa ilman naapurilta.

Välimuistissa Samankaltaisia 18. Tarvitsenko taloyhtiön luvan jos haluan rakentaa kiinteän puisen aidan pensasaidan tilalle omalle takapihallemme? Ja jos tarvitsee niin kuka luvan myöntää? Kysyisin tällaista asiaa kun asumme rivitalossa ja meille on tulossa koiranpentu ja takapihalle pitäisi tehdä aita.


Niin minkä korkuisen aidan. Onhan se, kun teet sen oikein ja tietenkin turvalliseksi. Koska kysymyksesi on puutteellinen, niin annan vielä vihjettä, että sen voi tehdä kiinnityksellä klik. Lisävihje: Älä missään tapauksessa nimitä sitä aidaksi, siis aita.


Jos sen teet, niin saatat olla . Miten menee korrektisti aidan teko? Lupa isännöitsijä, kunta, hallitus, hallituksen PJ ja naapurit vaiko miten? Minulla on rivitalon pätkä. Ja siinä on pieni takapiha.


Kuitenkin pihoja eroittaa hyvin harva lauta aita joka ei suojaa katseilta lainkaan. Aijon laittaa aidan lisäksi,sen lähelle omille jaloilleen nätin lauta sermin osalle pihaa jossa pidän penkkiä ja pientä pöytää. Saas nähdä kuka sen voi kieltää.

Toki löytyy sellaisiakin pientaloyhtiöitä, joissa esimerkiksi rivitalon takapihat on siististi aidattu, mutta mitään päätöstä ei osakashallintaan siirtämisestä ole tehty. Jotkut yhtiöt sallivat esimerkiksi verkkoaidan vetämisen piha-alueen päätyyn kiinteistön raja-aitojen väliin niin, että piha-alueesta tulee suljettu ja vaikkapa . Kyseessä siis aidattu asunnon oma piha, mutta aita sen verran matala, että kyllä se leikkimökki yleiselle alueelle näkyisi. Rivarissa asuville tutuille kävi niiin, että mökki oli vietävä pois omasta pihasta yhteiselle takapihalle , kun saman yhtiön toisessa asunnossa asuva ei saanut lupaa laittaa mökkiä omaan pihaansa. Taloyhtiössä ( rivitalossa ) on kpl osakehuoneistoa. Huoneiston hallinnassa olevan piha-alueen nurmikon ja istutusten sekä terassien . Meidän yhtiöjärjestyksessä piha kuuluu yhtiön hallintaan, eikä yhtiökokouksissa ole sovittu mitä takapihoille saa rakentaa.


Osakas voi toki normaalin käyttöoikeutensa puitteissa tehdä pienimuotoisia istutuksia ja kalustaa pihaa, mutta suurempien rakennelmien, kuten aidan tai terassin rakentaminen tai puiden istuttaminen vaativat yhtiön lupaa. Kun osakkaan muutostyö kohdistuu osakashallinnassa olevan tilan ulkopuolelle, . Haluan rakentaa aidan rivitalon pihalle noin 15m pitkä, 160cm kork. Toteutus - lokakuun alussa, että t. Meillä on naapuri laittanut takapihansa suojaksi aidan vihreästä verkosta (n. puolimetriä) ja sen ympärille kasveja. Talvella tietenkin vähän näkyy, mutta ei ainakaan meitä ole haitannut. Päästävät sitten koiransa sinne takapihalleen.


Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälle TAO (6kpl) torstai, 4. Kukkiva omena- aita on kaunis ja runollinen. Hillittykasvuisista omenapuista voi istuttaa aidanteen tai puukujanteen talon edustalle. Pilariomenapuu on paras vaihtoehto silloin, kun tilaa ei ole paljon.


Puulla on luontaisesti pysty kasvutapa, ja sivuoksia kehittyy vähän. Melko pienillä leikkauksilla niistä . Muutimme marraskuussa rivitaloon , johon kuuluu pieni pihaosuus. Pihoja erottaa toisistaan harva lauta- aita. Onko täällä kokemusta tai tietoa, että voiko rivitalossa oleva taloyhtiö kieltää asukkaaltaan, siis osakkeen omistajalta, omien koirien pitämisen aidatulla omalla takapihalla ? Aidan korkeus on hyvä, mutta.


Taustaa: Naapurin akka on ottanut ristiretken meikäläisen koiria vastaan. Hän on nyt saanut päähänsä, että . Valinnan tehtyään hän lähti määrätietoisesti kävelemään kohti kyseisen rivitalon päätyasuntoa. Takapiha oli pieni, tuija- aidan rajaama, kolmenkymmenen neliön kokoinen ruohokenttä. Asukkaat eivät olleet laittaneet paljoakaan painoa kukkaistutuksille.


Hetken Aki yritti päätellä, millaisia asukkaita tai asukas asunnossa oli.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto