Viinikellari kotiin

Hyvä viini maistuu vieläkin paremmalta, kun sen säilyttää ja tarjoilee oikein. Kotiin kuin kotiin on helppo luoda puitteet nautiskelijan harrastukselle. Valikoiman ovat maistaneet ja arvioineet Viini-lehden asiantuntijat Juha Berglund ja Antti Rinta-Huumo.


Kaupan viineille on annettu myös ruokasuositukset. Tarjolla on laaja kattaus viinejä, joita ei ole aiemmin ollut saatavilla kuluttajille Suomessa. Viini-lehti on toiminut jo yli vuotta viininystävän asialla.

Viinejä ostetaan tänä päivänä yhä enemmän verkosta kotiin toimitettuna. Viini- lehti haluaa auttaa suomalaista viininystävää tässäkin! Parhaat ideat sisustuskaupoista. Iittala tarjoaa suomalaista ja ajatonta muotoilua niin astioissa kuin sisustusesineissäkin. Kirschin laajasta valikoimasta löydät verhotarvikkeet, kuten kaihtimet, verhotangot ja verhokiskot.


Luxaflex tarjoaa laajan valikoiman mittatilauskaihtimia ja aurinkosuojia niin kotiin kuin mökille. Puuvarasto muuttui viinikellariksi. Puolitoistakerroksisen omakotitalon kellari koki muodonmuutoksen, kun sotkuinen puuvarasto muutettiin tyylikkääksi viinikellariksi.


VIINI- JA KEITTIÖTARVIKKEIDEN ERIKOISLIIKE Myymälät: Helsinki: Yrjönkatu 34.

Suuri etu viini on, että meidän ei pitäisi olla asiantuntija arvostaa sitä. Tämä ei ole pelkästään iloa, se ei ole hyvä harrastus, se on makea taikaa, jota ei voi täyttää. Tämä on vastustamaton houkutus, joka myrkyttää ihmiset ikimuistoisista ajoista siksi haluamme olla käsillä - on viinikellari kotiin.


Elokuvahuone jossa suunnittelemamme ja toteuttamamme mittatilauskalusteet. Kankaan alla olevan tason sisään saa näppärästi piilotettua laitteiston ja sen ovien etuosat on verhoiltu tummalla kankaalla, jotta laitteiden kaukosäätimet toimivat. Tässä kuvassa myös teettämämme tyylikäs cd-levyteline jonka ovilevyjen . Jos kodin tilat antavat myöten, tarjoaa pieni viinikaappi optimaaliset olot viinille.


Mikä tahansa viini säilyy ainakin kaksi vuotta jopa siellä vaatekaapin perällä”, Risto Karmavuo sanoo. Pullojen säilytyspaikaksi sopii keittiökaappi, vaatekomero, kellari tai viinikaappi. Tässä Lappeenrannan luksustalossa varastosta remontoitiin oluttupa ja viinikellari – katso huikea muutos.


LUKSUSKODIT Kaisa ja luksuskodit - ohjelmassa kiinteistökuningatar Kaisa Liski esittelee Lappeenrannan luksuslukaalin erikoisuuden. Video ei ole katsottavissa laitteellasi. Jokaisen viininystävän unelma lienee oma viinikellari. Viinikellari keittiön lattian alla.


Ja onnellinen on se, joka pääsee rakentamaan sen oman talonsa kellariin mielensä mukaiseksi. Monille viinikellari on myös harrastehuone kirjoineen, karttoineen ja matkamuistoineen. Kaupungissa pienen viinikaapin . Puuovi on sen verran tuore, ettei se aukene saranat narahtaen.


Kellarin kahden neliön piipunpohja oli pitkään piilo romuille ja rakennustarvikkeiden ylijäämille.

Vastaavia tiloja riitti tamperelaisen Tanja Antilan​ kodissa ihan tarpeeksi. Ei tarvinnut kauaa miettiä että viinit vai romut, Antila naurahtaa. Valokuva, jonka sisätilat ovat saaneet vaikutteita jokainen voi olla mikä tahansa omistajan talo ja jopa huoneisto. Viini ei ole vain herkullinen juoma, se kasvaa ja vanheta.


Tämä ainutlaatuinen juoma iän tulee vain paremmin. Vuosien mittaan se paljastaa kaikki hienovaraisuus maku. Oma viinikellari on monen viinin ystävän haave, mutta hyvän vaihtoehto on pieneenkin tilaan mahtuva viinikaappi.


Katso vinkit viinin säilytykseen kotioloissa. Paketti olisi tulossa jo puoli seitsemän aikaan tai aiemminkin! Glorian Veinikelderiin käydään vanhaa kaupunkia suojaavan muurin kautta. Pohjoismaiden laajin viinivalikoima kattaa aarteita vajaasta kolmestakymmenestä maasta.


Gloria Veinikelder, Müürivahe Tallinna. Viinien pitkäaikainen säilytys kotioloissa saattaa olla todellinen ongelma, sillä tavallisista keittiökaapeista ei ole viinikellarin korvaajaksi. Suomalaisten kehittämä glögiskumppa Glöet voitti kansainvälisessä kisassa hopeaa.


Ei ollenkaan hassumpi tapa viettää vuoden viimeistä työpäivää määriläisessä viinikellarissa. Voi sitä kielten sekamelskaa ja naurun määrää mikä tallenteelta kuuluu. Kun matkustan turistina, käyn kohteessa ja kotona sitten selaan kuvat, ja se on siinä.


Pressireissujen annin sen sijaan mäihään moneen kertaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit