Taulun kiinnitys seinään ilman reikiä

Sitten kiinnitetään tarrapalat huolellisesti painaen taulun kulmiin. Potentiaalinen projektin pepulleenmenemisvaihe, itselläni menee ilman vesivaakaa taulu takuulla vinoon ;) Kiinnitysvaiheessa kulmia painetaan noin sekunnin ajan napakasti seinään. Pitää taulut paikoillaan.


Eli tiesin, ettei minulla tulisi olemaan rahkeita saada tuohon sängyn luona olevaan seinään mitään sellaista kiinni mikä vaatisi naulaa tai ruuvia. Eli jos taulujen kiinnitys tuottaa sinulle yhtä paljon päänvaivaa kuin minulle (ja vie yhtä paljon aikaa), niin kipin kapin näitä taulutarroja hankkimaan. Ei reikiä seinään , irtoaa jälkiä jättämättä.

Vertaa Tallenna ostoslistalle . Tuotesarjasta löytyy erilaisia kiinnityspaloja ja -koukkuja, joiden taustana on kaksipuoleinen tarrakiinnitys. Olen nyt testannut näitä sisustuspaloja pari vuotta yhdessä taulussa , jonka paikkaa olen vaihtanut muutamia . No nyt on jollain insinöörillä välähtänyt! Bongasin jostain blogista vuosi sitten vinkin tarroista, joiden avulla voi kiinnittää taulut seinään. En olisi todellakaan ostanut tarrakiinnikkeitä ilman suositusta, koska en olisi uskonut, että taulu voi pysyä seinässä liimattavan tarran avulla.


Enkä toisaalta sitäkään, ettei . Jos taulut alkavat joskus kyllästyttää, voin huoletta ottaa ne seinältä.

Teippi irtoaa helposti seinästä. Ja ajatelkaa: ei ainoatakaan vikareikää ja asennus onnistuu ilman työkaluja. Haluatko kotiisi vaihtuvan taidenäyttelyn? Command Kiinnitysintoiluni jatkuu. Uuden kodin sisustamisen suurimmaksi haasteeksi osoittautuu usein taulujen ripustaminen.


Tyhjät seinät kaipaisivat eloa, mutta sekalaiset taulut ja julisteet eivät tunnu löytävän paikkaansa. Etenkään vuokra-asunnon seiniin ei uskalla porata reikiä , jos ei ole varma, että kyseessä on taulun lopullinen . On kyllä omanlaatuisensa isäntä. Kannataisi kuitenkin ehkä ottaa selvää, onko reikien teko seinään nyt kuitenkin normaali asumisesta aiheutuva kuluminen, jolloin olisi sallittua. Mikäli mies sitten edelleen kieltää taulut , pyydä vuokranalennusta! Täytyyhän ihmisen saada kodissaanelää.


Kiinnitys tapahtuu kahdella tarralla, jotka aluksi napsautetaan toisiinsa kiinni. Ihan parasta on, kun voi kiinnitellä kaappien runkoihin ilman reikiä ja oveenkaan kiinnitetty muistitaulu ei pauku liikkeessä :) Poista. Miten tehdä seinäkiinnitys betoniseinään ILMAN REIKÄÄ. Paha vaan että tämä vaatii melkoisen määrän seiniin porattavia reikiä.


Ongelmana on että mulla ois vielä aika paljon kiinniteltävää, esim. Seinään tai katonrajaan asennettavat taulukiskot ovat täydellinen ratkaisu sinulle , joka et halua ylimääräisiä reikiä seiniin tai haluat muutella usein taulujen paikkoja.

Ennen taulun kiinnitystä seinään pitää selvittää seinämateriaali. Tiili- ja betoniseinässä tarvitaan proppuja ja ruuveja sekä isku- ja akkuporakone, lastulevyn kanssa selviää ruuvimeisselilläkin. Ilman porakonetta ruuvimeisselilläkin pärjää, mutta silloin reiän pinta jää ”rosoiseksi”. Tähän asti kiinnitystöissä on pärjätty pelkällä vasaralla, ilman poraa. Välttämättömäksi kodinkoneeksi pora muuttuu, jos kipsilevyseinään haluaa kiinnittää mitään pientä koristetaulua painavampaa, tai jos vaikka arvotaulu nostetaan puu- tai kiviseinälle.


Kun reikä on porattu, laitetaan reikään muovinen niin sanottu proppu, . Jotkut vuokranantajat kieltävät reikien tekemisen kokonaan ja kaikki hienot taulut ja julisteet jäävät nojailemaan lattioille seiniä vasten. Taulujen kiinnitysvalikoimaan kuuluu niin koukkuja kuin käteviä kaksipuolisia kiinnityspaloja , jotka liimataan suoraan taulun kehykseen. Taulutelevisio roikkuu telineessä teipin varassa yliopiston julkistamassa kuvassa. Kuva: University of Massachusetts Amherst.


Uudenlaisella teipillä voi esimerkiksi kiinnittää painavankin television seinään reikiä poraamatta, kertoo New Scientist. Yhdysvaltalaisen Massachusetts Amherst -yliopiston tutkijat . Miten taulun saa pysymään seinällä , ja mitä on otettava huomioon, kun taululle etsitään oikeata kiinnitystapaa ? Kuvataiteilija Pia Feinikin mukaan. Kipsilevyyn tehdään ensin reikä porakoneella, ja reikään laitetaan oikean kokoinen tulppa tai kipsilevyankkuri. Valitse kiinnitystapa seinän ja taulun mukaan. Liimattavasta magneettilistasta saat kivan vaihtuvan.


Käytä käteviä tarratyynyjä kevyeen ripustukseen. Liimaa tarran toinen puoli seinään ja toinen taulun kulmaan. Tilapäinen vuokra-asunto toistaiseksi, ts.


Tarrat irtoavat seinistä jälkiä . Vuokrasopimuksessa lukee mm. Mitenkähän ja millä keinoilla noita valkoisia seiniä vähän piristäisi näillä ehdoilla .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit