Valmismökki toimittajat

Meilt pihapiiriin erilaiset pienrakennukset ja sorvialan tuotteet. Nykypäivänä elämä on kiireistä, työelämä luo paineita eikä vapaa-aikaa jää liiaksi nautittavaksi. Monella kuitenkin on mökki - tai pihasaunaunelma. Suuren kysynnän vuoksi toimme markkinoille valmismökki toimituksen.


Iso osa mallistostamme on saatavana valmismökki toimituksena. Viihdyt siellä päivin ja öin, sillä hirsihuvila tai hirsimökki luo rauhoittavaa tunnelmaa kiireiseenkin elämään. Riippumatta siitä vastaako tarpeitasi valmismökki tai esimerkiksi uniikkiin suunnitelmaan perustuva moderni mökki , . Salvos toimittaa hirsimökit, pihasaunat ja aitat täysin valmiina, yhdellä sopimuksella avaimet käteen. Tiedät koko projektin hinnan jo suunnitteluvaiheessa.


Teolliset valmismökit voidaan jakaa julkisivutyypin mukaan karkeasti pyöröhirsi-, höylähirsi- ja lautarakenteisiin. Pyörö- ja höylähirrestä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja: hirsi voi olla ohutta tai paksua, yksipuista tai lamellihirttä. Lisäksi seinärakenteet voivat olla lisäeristettyjä tai massiivirakenteisia. Torppa- valmismökki ei ole kesämökki - täällä tarkenee myös talvella! Aidosti talviasuttava mökki , missä myös suunnittelussa on huomioitu eri vuodenajat mökin käyttäjän näkökulmasta.


Tässä Torpassa on kaikki saman katon alla. Löytyy kylmäeteinen, tupakeittiö, alkovi, pukuhuone ja vielä sauna - kaikki saman katon alla. Mökkimallistomme on monipuolinen.


Mallistossa olemme huomioineet erilaisia toiveita ja tarpeita. Kaikki mallit on toteutettavissa myös peilikuvana ja pihapiiri voidaan haluttaessa rakentaa useasta erillisestä rakennuksesta. Käytämme rakennusmateriaalina korkealuokkaista, valikoitua ja tiheäsyistä . Tervetuloa tutkitusti tyytyväisimpien hirsitalorakentajien joukkoon!


Toteutamme unelmiesi hirsikodin tai loma-asunnon. Myös aidosti muuttovalmiina. Vielä kpl varastossa nettohintaan 4. Olohuone, sauna ja pukuhuone. Mallikehikko nähtävillä Humppilan tehtaalla.


Joro-Huviloiden saunamallistosta löytyy sopiva vaihtoehto sekä mökille että omakotitalon pihasaunaksi. Löylyvalmiina toimitettaviin malleihin sinun täytyy valita vain haluamasi varustelut, ja sauna kuljetetaan pihaasi täysin käyttövalmiina. Voit myös valita toimitustavan pakettina.


Pakettitoimitus tarjoavaa omatoimiselle . Kastelli-huvilat ja -saunat istuvat suomalaiseen järvimaisemaan. Valmis mökki melkein minne vain. ANNI- mökki kerrosala 54m , huoneistoala 45m 2. Olemme kehittäneet uudenlaisen, tontille valmiina moduuleina tuotavan, puurakenteisen ANNI- kesäasunnon. A- mökki voidaan toimittaa minne vain Suomessa, kunhan tontille . Yksilöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva koti. Se on Honkamajat-hirsitalo.


Katso mikä mallistomme taloista sopii sinun hirsikotisi lähtökohdaksi ja ideoi itse oma hirsitalosi. Kun suunnitelma on valmis, talo tehdään ja toimitetaan sinulle toivomassasi . Kuusamo hirsimökit ja -huvilat valmistetaan Kuusamossa tiukkasyisestä pohjoisen puusta. Tutustu mökkien ja huviloiden mallistoon! Kimaran hirsitalot ja hirsihuvilat ovat tutkitusti terveellisiä ja turvallisia ja niissä on hyvä sisäilma vuoden ympäri.


Meiltä löytyy monenlaisia talo-, mökki , ja saunamalleja, joihin sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa. Suunnittelussa otamme asiakkaan toiveet huomioon ja lopputuloksena saat unelmiesi hirsirakennuksen. Kauttamme saat unelmiesi hirsitalot, . Saako purkukuntoisen rantamökin tilalle rakentaa uuden? Ihan rantaan ei saa enää rakentaa uutta mökkiä edes puretun tilalle. Jollet pura kivijalkaa, mikään ei periaatteessa estä sinua remontoimasta jo olemassa olevaa.


Tenkasen mielestä kannattaa miettiä tarkkaan, tilaako mökin toimittajalta myös rakentamispalvelut. Siinä saa säästöjä aika paljon, jos löytää paikallisen rakentajan, Tenkanen sanoo. Ne ovat monesti kahden hengen timpurifirmoja, joiden laskutus on ihan eri kuin isoilla rakennusliikkeillä. Kontiolla on vahvat resurssit toimia toimittajana kaikissa olosuhteissa. N o meille tuli viimekesänä Salvoksen mökki ja aitta tontille.


Hirsirakennuksen elinkaari on pitkä, siksi on tärkeää, että . Täytyy sanoa että homma toimi 10. Tarjouksia hain useammalta toimittajalta , mutta kukaan ei pystynyt antamaan hintaa, mitä koko homma olisi maksanut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit