Otsonaattori kokemuksia

Minua kiinnostaisi kovasti, että puhdistaako sellainen vempele tosissaan huoneilman niin, että mökin haju jäisi historiaan. Mökiltä kotiin palatessa vaatteita saa pestä . Kotona on huono sisäilma, mahdollisesti hometta, eikä saada remonttia vielä. Ei ole varsinaisesti mitään terveydellisiä oireita tullut, vaan haju haittaa ihan vietävästi koska se tarttuu vaatteisiin ja tavaroihin. On päätetty kokeilla otsonaattoria (tilata oma).


En kaipaa keskustelua onko otsonointi järkevää vai ei,. Toimiiko allergiasaneerauksessa? Tarviiko asunto tyhjentää tuon toimenpiteen tekemiseksi vai voiko kalusteet ja muut tavarat pitää paikoillaan? Jos joku osaisi suositella otsonointia palveluna tuottavaa yritystä pk-seudulta niin olisin erityisen iloinen!


Joku kysyi myös otsonoiduista vaatteista. Mikäli uskallat, niin pesu 90C auttaa ja huuhteluaine lisäksi. Mutta kaikki vaatteet eivät tuota kestä.


Siis sellaisista, jotka ovat tarkoitettu erilaisten hajujen (savu, tupakka, ummehtuneisuus) poistoon rakennuksista, autoista tms. Oma tarkoitus on ummehtuneen hajun poisto pienestä (noin m2) kesämökistä. Otsonaattoreita näkyy olevan vuokrattavissa ja . Tässä yks kerta saunassa tuli puheenaiheeksi otsonaattorit tai ne ilmanpuhdistimet. Tottakai siitä lähti väittely mihin niitä oikeasti voi käyttää.


Noh yksi asia johti toiseen, ja nyt kysytään kokemuksia otsonaattoreiden käyttämisestä hajujen poistamisessa, erityisesti autoissa. Autokaupassa kusetettua 4. Oman ymmärryksen mukaan . Otsonointi ehkä edessä, mutta pitäisi tietää lisää. Ilmanpuhdistimet ja ionisointi 17.


Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Joissain määrin myös homekohteissa”, sanoo saneeraustyönjohtaja Pertti Tunkkari. Tunkkarin mukaan pintoihin ja ilmaan jäävä haju saadaan poistettua otsonaattorilla. Härskiintyneisiin hajuihin kuten voihappoon otsonointi ei toimi. Kokemukset ovat olleet pääsääntöisesti hyviä.


Silti terveysväittämiä perustellaan sillä, että otsonaattorit tuhoavat hengitysilman epäpuhtaudet. Tämä pitää paikkansa, mutta pitoisuudet ovat tuolloin ihmiselle vaarallisia. Jos ne ovat sallituissa arvoissa, eivät epäpuhtaudetkaan häviä.


Mikrobit ovat hyvin kestäviä ja edellyttävät hyvin korkeita pitoisuuksia. Väärällä mitoituksella voidaan saada epätäydellinen lopputulos. Illalla laitan tuulettimen kera. Kun huoneisto tai tila halutaan hajuttomaksi.


Kansanterveyslaitos ei halua, että otsonia tuottavia laitteita kaupataan kuluttajille. Sosiaali- ja terveysministeriön KTL:ltä pyytämä lausunto on yksiselitteinen. Kun yritykset markkinoivat esimerkiksi otsonia tuottavaa ilmanpuhdistinta väittäen niiden parantavan ihmisten terveyttä, KTL:n mielestä tilanne voi . Mistä saa ostettua palveluita? Onko kokemuksia otsonoinnista?


Vai muita keinoja päästä eroon hajuista kuin hävittää koko omaisuus? Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta. Puuvillavaatteet voi useimmtien pestä, samoin astiat. Muiden esineiden suhteen voi olla . Auttaisiko otsonointi mökin epämiellyttävään hajuun ja kuinka se tapahtuu?


Lue Meidän Mökin asiantuntijan vinkit hajujen poistoon! Ja olen melkein jokaisen auton käsitellyt. Hyvin lähtee hajut mutta käsittelyn jälkeen vähän aikaa kauhea pääkipua aiheuttava haju autossa. Homedesinfioinnit suoritetaan kertaluontoisesti korkeilla otsonimäärillä, otsonia tuottavat ilmanpuhdistimet taas tuottavat . Pesin viime syksynä veneen pilssin mäntyöljypohjaisella pesuaineella kuuraten, huuhtelin huolellisesti ja hion vielä hiomapaperilla pinnat puhtaiksi jonka jälkeen kyllästin PÖ-mixillä sisäpuolen. Tänä keväänä veneessä oli silti sama . Ei kai tuota otsonaattoria kannata itselle ostaa?


Se tehoaa kyllä äärettömän tehokkaasti erilaisiin hajuihin. Itsellä kokemuksia lähinnä autojen käsittelyistä, mutta siskon mies tekee noita hajunpoistoja myös asuntoihin. Sillä lähtee homeen, tupakan yms.


Sitä on aina ulkoilmassa, varsinkin ukonilman jälkeen, sitä on erityisen runsaasti. Otsoni on luonnon oma desinfiointi aine.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit