Lasikuitutapetti tasoitetapetti

Lasikuitutapetti on sitkeä painajainen - näin siitä pääsee eroon. Päälle saa uutta tapettia, kun pinnan peittää tasoitteella tai tasoitetapetilla. OPERAATIO LASIKUITUTAPETIN TUHO JA MITEN SE TEHDÄÄN.


Olen nyt voittanut taisteluni maalarinvalkoista lasikuitutapettia vastaan käyttäen aseenani tasoitustapettia. Oloni on nyt hyvin huojentunut, sillä työskentely tasoitetapetin kanssa oli alussa hyvinkin hankalaa. Esimerkiksi rapatulle seinäpinnalle tai tekstiili- ja lasikuitutapetin päälle tapetoitu tasoitetapetti tekee pinnasta tasaisen varsinaiselle tapetoinnille.

Lataa tasoitetapettiohje . Tervetuloa edullisille ostoksille . Näin tasoitat lasikuitutapetin maalaamista tai tapetointia varten. Tasoitetapetti peittää hyvin myös pienet reiät, repeämät ja halkeamat seinässä. Katso Tikkurilan Maalilinjan.


K-raudan ohjeilla tasoitustapetin asennus onnistuu jokaiselta. Työkalut ja tarvikkeet löydät lähimmästä K. Onko ainut tapa korjata viat että poistaa maalatun tasoitetapetin ja tekee kaiken alusta vai onko muuta keinoa millä viat voi peittää? Uudelleen tapetointi, seinäpaneelien asennus vai mikä?

Halusimme tasaisen seinän koska lasikuitutapetti oli edellisen asukkaan jäljilt täynnä reikiä, jotka sitten kittasimme ja . Pitäähän ne seinät joka tapauksessa tasoittaa, ottaa lasikuitutapetin pois tai ei. Näin kun vedän tasoitteen suoraan lasikuitutapetin päälle, jää yksi työvaihe kokonaan pois, eli se pois repiminen. Voihan tasoitetapetin sauman kitata jolloin se ei jää näkyviin. Listoituksia oville, ikkunoille jne. Helpoin vaihtoehto, muttei välttämättä peitä muuta kuin lasikuitutapetin kuvion, jos sitäkään kunnolla . Kaupoissa on nykyään saatavilla ns.


Tämän jälkeen pinta on tasainen uudelleen tapetoitavaksi tai jopa maalattavaksi. Lastenhuoneen muutos on saatettu miltei loppuun ja on aika raottaa projektin alkumetrejä teillekin. Kerroin jo aikaisemmin, Lastenhuoneen sisustus muutos vuorossa -tekstissä, aikovani aloittaa lasikuitutapettien tasoituksen Mrs M:n huoneessa ja niinhän se projekti syyslomalla käynnistyikin.


Ensinnäkin ylitasoitus sopivalla laastilla ja hionta. Toinen vaihtoehto on päällystys mm paksuisella saneerauskipsilevyllä, joka nauhoitetaan kuten uusi kipsilevyseinä ja maalataan ja tapetoidaan sen jälkeen. Kolmas keino on tapetointi niin sanotulla tasoitetapetilla , jonka voi sitten tapetoida tai maalata. Tasoittaa erilaiset seinäpinnat maalaamista varten, asennetaan kuten tavallinen lasikuitutapetti. Voidaan kiinnittää maalattujen, tapetoitujen ja rapattujen pintojen sekä kipsilevyjen päälle.


Suojaa huonekalut hiontapölyltä peittämällä ne muovilla. Irrota jalkalistat sekä pistorasioiden ja . Meidän uudessa talossa on lasikuitutapetit melkein koko talossa ja mun henkilökohtaisiin suosikkeihin se ei kuulu, joten mitä vaihtoehtoja on? Taitaa maksaa jonkin verran, voikohan siihen päälle maalata?

Silloin kysyin että jos haluaa muutosta mitä tehdä. On olemassa tasottava tapetti joka laitetaan lasikuitutapetin päälle ennen uuden tapetin laittamista. Se tasoitetapetti kuulostaa myös vaihtoehdolta, onko kukaan laittanut sitä?


Meillä on tässä nyt esimerkkitapaus, jossa lasikuitutapetti on seinälevytyksen päällä ja maalattu päälle. Ostajan opas antaa vinkit tapettiostoksille ja kertoo, miten eroavat esimerkiksi kuitutapetti, paperitapetti ja lasikuitutapetti. Peittopinnoite ( tasoitetapetti , taustatapetti) sopii epätasaisen pinnan tasoittamiseen ennen varsinaista tapetointia. Paksu tasoitetapetti peittää alleen pienet . Lastan kanssa kannattaa työskennellä varoen, jotta seinään ei tule koloja.


Hankalinta uuden tapetin asennus on silloin, kun seinässä on lasikuitutapettia. Sen irrottaminen on niin työlästä ja hankalaa, että pinta kannattaa mieluimmin peittää tasoitetapetilla , ohuella saneerauslevyllä tai seinätasoitteella. Saatavilla on runsaasti pintakuvioinniltaan erilaisia vaihtoehtoja. Maalattava tapetti on myös lasikuitutapettia ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Tapettitaivaan sivuilla ei maalattavia tapetteja esitellä, mutta valikoimistamme niitäkin löytyy.


Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit