Hyvä kassakaappi kotiin

Itse asiassa ex hommasi meille kotiin viime kesänä pienen kassakaapin. Hän oli sen saanut ilmaiseksi tai edullisesti jostain ja kysyi onko meillä käyttöä. Pulttasi sen kiinni paikkaan, jossa se on poissa silmistä. Nyt siellä on säilössä passit ja esim arvokkaimmat korut.


Laadukkaat turvakaapit erilaisiin säilytystarpeisiin. Valikoimassa paloturvakaapit, kassakaapit sekä asekaapit.

Suojaa arvoesineesi varkailta ja vahingoilta. Näin käy kun tuo rahat kotiin turvaan:. Se vaan ettei nää ihan oikeasti usko, kun pankissa sanotaan, että elä hyvä ihminen vie kotiin isoja summia rahaa. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi.


Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Pieni kassakaappi koodilukolla edulliseen hintaan. Yhdistelmälukko on näppärä lukitus pieneen kassakaappiin.


Proficientin kassakaapit mallistossa on myös turvallinen paloturvakaappi ja teräksinen turvakaappi.

Kotiin hankkisin jos olisivat halvempia. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kassakaappi painaa alle 2kg, se ei ole kassakaappi. Kaikilla kolmella suojauksella vähennetään rikoksen tekemiseen käytettävissä olevaa aikaa.


Ongelmana näyttää olevan, että kun yhtäkin perusasiaa vähätellään, kotien suojajärjestelyillä ei tosioloissa saavuteta rikoksen ehkäisevää suojatasoa. Suomessa murtaudutaan jonkun kotiin joka toinen tunti ja joka päivä syttyy noin asuntopaloa. Kaso kassakaapit ja turvakaapit. Kason turvakaappi suojaa omaisuutta jo silloin kun varas tulee tai tulipalo syttyy - ilman viiveitä.


Useimmissa kodeissa lääkkeet ovat lääkekaapissa, vaatteet vaatekaapissa ja siivousvälineet. Murtoluokitellut kassakaapit arvotavaran suojaksi. Nyt kannattaa vaihtaa vanha kaappisi palo,- ja murtoluokiteltuun kassakaappiin. Sertifioitu euro-I murtosuoja sekä minuutin paloturva asiapapereille, molemmat samassa tuotteessa.


Paloturvallinen murtoluokiteltu kassakaappi on hyvä ratkaisu säilytysyksikköä . Kaikkein arvokkaimpia papereita suositellaan säilytettäväksi paloturvallisesti ja varkauksilta suojattuna tallelokerossa tai kassakaapissa. Kirjoituspöydän ylälaatikko tai kansio. Siinä ne tavallisimmat paikat, joissa kodin tärkeitä asiakirjoja on perinteisesti säilytetty. Eikö kassakaappi kuulu vain kauppoihin ja pankkeihin?


Ei, nykyiset pienet ja kätevät kassakaapit sopivat erinomaisesti joka kotiin.

Jotkut arkistokaapit suojaavat sisällön jopa tulipalolta. Turvaa asiakirjat ja arvoesineet luvattomalta käytöltä. Elektronisella lukolla kaappia voi käyttää useampi henkilö. Voidaan kiinnittää lattiaan tai seinään. Yhä useampi ostaa kotiinsa kassakaapin.


Kassakaappi Stabilit BH 4C. Pankkien tallelokeroiden saatavuus ja niiden kysyntä ovat vähentyneet. Esimerkiksi Danske Bankista kerrotaan, että pankki ei tarjoa tallelokeropalveluita enää ollenkaan. Pankin mukaan sähköiset dokumentointipalvelut ja kotien kassakaapit ovat syrjäyttäneet . Eilen oli myytinmurtajissa tuommoinen kassakaappiin murtautumishomma ja siitä innostuneena ajattelin tehdä tänne aiheesta ketjun.


ABLOY 4( mitenkähän tuo vertaantuu bauhaussin vastaaviin)? En sen kummempaa käyttöä ole ajatellut kuin, että esimerkiksi nettipankkitunnukset olisi hyvä saada . Oman kodin turvallisuus on varmasti jokaiselle tärkeää. Omalle reviirille ei haluta päästää kutsumattomia vieraita, ja varsinkin tärkeämpi ja arvokkaampi kodin omaisuus halutaan turvata mahdollisimman huolellisesti niin varkaiden kuin muidenkin mahdollisten onnettomuuksien varalta.


Moni sanoo, ettei kassa- kaapille ole tarvetta, koska kotona ei ole käteistä rahaa. Jotkut ajattelevat, että kyllä vakuutus korvaa murron sat- tuessa, Laurila sanoo. Laurila toivoo, että ihmi- set kokisivat kassakaapit konkreettisena vaihtoehtona. Poikkeustila-asiantuntijan mielestä käteiskassan kerääminen kotiin ei ole mitenkään liioiteltua.


Katso, mistä valuutoista kodin rahakätkö kannattaa koota. Jos on varaa säilyttää kotona suuria summia rahoja, kannattaa hankkia kunnollinen paloturvallinen kassakaappi , Pasi Karosto neuvoo. Ostamme hyväkuntoisia luokiteltuja kassakaappeja sekä paloturvakaappeja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit