Hiusten leikkaaminen ohennussaksilla

Suosittelen kampaajalla käyntiä, ei kannata ottaa oppia mun tavasta leikata. Päätin siis leikata sivu- ja takahiukset kahdessa kerroksessa. Joo, tiedetään, kampaaja leikkaa vähintään kerrosta, mutta itse en jaksa keskittyä niin pitkään hiusten leikkelyyn ja toisekseen mun leikkaustaidot on sillä tasolla että tuskinpa sillä mitään eroa saisi aikaiseksi.


Aloitin siis erottelemalla ylemmän . Jos et ole kampaaja, monimutkaisen mallin leikkaaminen päättyy luultavasti katastrofiin.

Kokeile siis ensin pientä siistimistä, kuten vahingoittuneiden latvojen poistamista. Pienikin toimenpide saa hiukset näyttämään uudistetuilta! Erityisesti ensimmäinen hiustenleikkaus uudessa parturissa voi olla tuskastuttava tilanne mikäli itselle on epävarmuutta siitä millaisen leikkauksen haluaa ja.


Ohennussakset näyttävät tavallisilta parturi-kampaajan saksilta, mutta niiden tarkoituksena on ohentaa hiuksia leikkaamalla niitä terillä, joissa on . En kyllä itse tykkää yhtään tuosta ohennuksesta, varsinkaan jos joka kerta kampaajalla ohennetaan esim. Koneella hiukset voi ajaa hyvinkin siistinoloisiksi vähällä vaivalla. Vastaava leikkaus maksaa cityparturissa reippat euroa, mutta saman hintaisella hiustenleikkuukoneella ajaa hiukset vaikka kerran viikossa.


Itsehän olen tehnyt armeijasta lähtien juurikin näin.

Sivulta ja takaa millinpituiseksi, päältä vähän pidemmäksi, . Muita välineitä en ole tarvinnut, johtuen Remington hiusleikkurin ohennutoiminnsta. Huonomman kotiparturin omistajalle suosittelen vielä ohennussaksia. Kampaaja kyni tukan pilalle 14. Miten leikata miehen pitkät hiukset 26. Lasten hiusten leikkaaminen itse 16.


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa Samankaltaisia 6. Hoitoaine tekee hiuksista liukkaat ja helposti käsiteltävät. Aloitan leikkaamisen märillä hiuksilla. Hiukset kuivuvat leikkaamisen aikana ja niiden kuivuessa näen, miltä malli näyttää. Leikkaus kestää yleensä minuuttia.


Ostin muutama vuosi sitten ohennussakset. Niiden käyttö on nopeuttanut paksun tukan . Lopputulos on kyllä tosi karvainen eikä mielestäni imartele ollenkaan vaaleaa tukkaa vaan tekee sen jotenkin värittömäksi ikäänkuin tukka olisi katkeillut. Meidän paksuhiuksiselta pojalta pitää aina leikata reilusti ohennussaksilla.

Miesten hiusten leikkaaminen onnistuu helposti ja edullisesti myös kotona. Lue ohjeet hiusten leikkaamiseen , sekä tietoa tarvittavista välineistä. Tyyli on lyhyt sivuilta ja pidempi yläältä, joten noin kerran vuoteen käyn ottamassa mallin parturilla tai jollain joka osaa käyttää ohennussaksia sujuvasti. Laske leukaa hieman alas niin, että kampa mahtuu otsan ja hiusten väliin. Käytä kamman harvempaa puolta.


Tee saksien kärjillä pystyasennossa sentin, puolentoista syvyydeltä pieniä klipsaisuja. Näin latva laskeutuu ja muotoutuu paremmin. Minkälainen otsis on nyt in? Lupasin aikaisemmin laittaa kuvaamani videon operaatiosta hiustenleikkaus itse.


Otsatukka peittää kasvoja . Lopetin hiusten värjäämisen pari vuotta sitten, jonka jälkeen minun ei vain ole tullut mentyä kampaajalle pelkästään leikkauttamaan latvoja. Aloin itse tasoittelemaan hiuksia ja sille tielle on jääty. Minulla on kyllä monta hyvää . On sitten malli kuin malli, hiuksia on liikaa. Mulla on käytössä sakset, ohennussakset ja semmonen hiustenleikkuukone.


Säästämme suuren summan sillä, että leikkaan mieheni hiukset itse. Joo sillä koneella todellakin saa siistiä jälkeä jos hiuksista tulee saada samanpituiset esim. Ainoo mitä keksin on kerroksittain leikkaaminen jolloin hiuksen laatu ei kärsi mun latvat on ohuemmat. Jos sulla on kummiski kiharat hiukset nii se ei.


Kerrostat kampaajalla kunnolla, ja pyydät ohentamaan ohennussaksilla , pysyvät vrmaan pidemmän aikaa ohkasempana. Ja kannattaa myös ehkä käyttää mahd. Oleellista peruukkien (ja miksei omienkin hiusten ) kanssa on se, että jos leikkaan kohtisuorassa kulmassa kuidut poikki, saat leikkauksen joka myös näyttää kohtisuoraan leikatulta, eli todennäköisesti. Kun haluttu pituus on saavutettu normaaleilla saksilla, käyn kaikki latvat läpi ohennussaksien kanssa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hiusten ohennussakset.


Saksien toisessa terässä on lovet, jonka vuoksi hiusten ohentaminen ja kerroksittain leikkuu onnistuu helposti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit