Arganöljy akne

Oma ihoni on ollut rauhallinen aknen suhteen jo muutaman vuoden, mutta silloin tällöin (yleensä jostain testatusta ihonhoitotuotteesta johtuen) se tekee. Ja sanoisin että myös laatu, arganöljy on mielestäni paras ja monipuolisin yksittäinen ihonhoitoöljy. Sen runsas E-vitamiinipitoisuus ja hyvät . Tämän artikkelin aihealue on arganöljy ja akne.


Käsittelemme miksi arganöljy on yksi tehokkaimpia luonnollisia vaihtoehtoja aknen hoitoon, ja kuinka voit käyttää arganöljyä aknea vastaan saavuttaakseen parhaat tulokset. Aloitamme käymällä läpi miksi akne muodostuu ja miksi arganöljy on tehokas luonnollinen tuote . Luin täältä, että arganöljyn sisältämä linolihappo vähentää aknen aiheuttamaa tulehdusta. Arganöljyllä voi kuulemma myös poistaa meikin! Olen käyttänyt sitä nyt pääasiallisena ihon kosteuttajana noin viikon.


Tämä kevytöljy myös säätelee ja tasapainottaa talintuotantoa, eikä tuki huokosia. Ainoastaan kosteuttaa ja sitä kosteuttahan myös akneiho janoaa. Tuon tasapainottavan ominaisuutensa ansiosta arganöljy sopii mainiosti myös . Toisaalta on öljyjä, jotka todellakaan eivät tuki ihoa vaan päinvastoin parantavat aknea. Minä käytän aamuisin voiteen alla arganöljyä jasminin eteerisellä öljyllä tehostettuna ja iltaisin kaktusuutteella tehostettuna. Tuo argan-kaktus on mahdottoman hyvä herkän ja ärtyneen . Koska arganöljy tasapainottaa ihon luonnollista talintuotantoa, se voi itse asiassa ehkäistä aknea ja näppylöiden syntymistä, kertoo tohtori Wexler.


Antioksidantit voivat vähentää akenihon tulehdusta sekä parranajon jälkeistä ihoärsytystä ja sen sisältämä E-vitamiini voi auttaa ihon paranemisessa”, hän . Kun on tosi kuiva iho, sipaisen arganöljyä (muut ei käy). Miehellä on tosi paha akne , niin että lakanat on aamulla usein veressä, kun selästä pamahtelee nukkuessa. Koska siankärsämöllä on tulehduksia hoitavia ominaisuuksia, se sopii erityisen hyvin myös akne -iholle. Muita suosikkiöljyjäni ovat Madaran Superseed- kuivaöljyt ja Nafhan 1 luomu arganöljy.


Argan öljy ainakin sopii, se ravitsee kuivaa ihoa ja aknesta kärsivillä se hoitaa ja vauhdittaa ihon parantumista. Seerumi tuo luultavasti sitä ihon kaipaamaa kosteutta kaikille ihotyypeille. Tosin nämä ovat nyt minun keittiökosmetologimielipiteitä, joten ei kannata kuitenkaan ihan pää kolmantena jalkana . Luonnonkosmetiikkablogi: Luonnon puhtaat kasviöljyt eri ihotyypeille nyt etuhinnoin. Alunperinhän mun piti vastata tähän ihojuttuun! Argan sopii niin kuivalle kuin rasvaisellekin iholle, eikä sen pitäisi tukkia akneen taipuvaistakaan ihoa.


Minullahan on rasvoittuva sekaiho ja minulle arganöljy ei tosiaan ole aiheuttanut mitään näppylöitä. Kallisarvoista arganiaöljyä sanotaan öljyistä täydellisimmäksi sen huikean E- vitamiini- ja runsaan antioksidanttipitoisuuden sekä ihon vanhenemista hidastavien vaikutustensa johdosta. Born to Bio:n arganöljyä saa myös todella kätevissä pienemmissä pumppupulloissa, jotka . Ihoa korjaavaa ja uudistavaa arganiaöljyä on myös käytetty menestyksekkäästi mm. Sisältämänsä korkean E-vitamiini- ja antioksidanttipitoisuudestaan sekä ihoa uudistavien ominaisuuksiensa vuoksi arganöljy sopii esimerkiksi arpien ja akne - ihon hoitoon sekä pienten juonteiden tasoittamiseen.


Kookosöljyä jonkin verran . Tämä Marokon kauan pidetty salaisuus monipuolinen Elämän Öljy sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. H tasapainon, edistää solujen uusiutumista vähentäen ryppyjä ja juonteita sekä aknea ja atooppista ihottumaa. Viima, pakkanen, lämpötilaerot, kuiva toimistoilma.


Mitä kaikkea iho on talven aikana joutunutkaan kestämään! Kasvoiltani löytyy talven aiheuttamia hätähuutoja - mm. Se sopii hyvin vahingoittuneelle iholle,.


Jojobaöljy suojaa ihoa ja sitoo kosteutta. Se auttaa kuivaan ihoon, rasvaiseen ihoon ja akneen. Voi olla apuna esimerkiksi vaikka aknen jättämiin ihoarpiin.


Koska arganöljyn väitetään lisäävän juuri ihon kosteutusta ja elastisuutta, sanotaan että käyttämällä iholle aamuin illoin, voi olla huomattava apu myös raskausarpien hoidossa. Vaikka kuinka hullunkuriselta kuulostaakin, voi arganöljyllä olla .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit