Lattian pesu fairylla

Muut pesuaineet mitä talosta löytyy joko saippupohjaisia tai sitten hurjia myrkkyjä, mitä en lattian pesuun halua käyttää. Ei nuo lattiat varsinaisesti likaiset ole, mutta en jaksaisi imuroida, kun ei varsinaisesti ole tarvetta ja haluaisin raikkaan tuoksun ja puhtaan olon . Lattianpesuohjeita on varmasti yhtä paljon kuin on lattianpesijöitäkin. Tärkeintä on muistaa, että lattia pestään sen laadun mukaan, eikä vedellä saa lotrata turhaan.


Kaikkia lattioita kannattaa imuroida ja puhdistaa säännöllisesti, etteivät irtokivet ja lika pääse naarmuttamaan . Yleispuhdistussuihkeen ja lasinpuhdistussuihkeen voi korvata Fairy -vedellä pyyhkimällä.

Fairy soveltuu myös pölyjen pyyhintään ja lattian pesuun. Aineiden valinta riippuu siitä, millaisia esim. Ei yksittäinen lattianpesu. Minä pesen laatan, parketin ja korkkilattian kaikki Fairyllä ja Mäntysuovalla. Vinkkejä laminaatin pesuun.


Voiko lattian pestä mäntysuovalla vauvaperheessä? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Laattalattian pesu fairylla?


Niin, pitäisi pestä eteisen lattia , mutta enpä muistanut että aineet on loppu.

Voiko tumman laattalattian pestä miedolla astianpesuaineliuoksella? Nyt loppui yleispuhdistusaine ja kylpyhuoneenpuhdistusaine ja mietin onko tuo fairy -vesiliuos soveltuva keittiön lisäksi ihan kaikkien pintojen ja nurkkien putsaukseen? Listatkaa tähän desinfioivia yleispuhdistusaineita, joita käytätte lattioiden pesuun tai yleensäkin laittakaa niiden aineiden nimet, mitä käytätte - ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää millä te lattioitanne pesette.


Sopiiko parkettilattian pesuun ? Tämä on kiinnostanut jo jonkin aikaa minua ihan ammatillisessa mielessä. Lattioiden siivoaminen on helppoa jos lattiamateriaalit ovat oikein valittu. Materiaalien valintaan vaikuttaa tilan käyttötarkoitus, kuinka suurella käytöllä tila on, onko lemmikkieläimiä, onko pieniä tai vähän isompia lapsia, onko perheessä allergiaa, miten innokkaita siivoajia perheenjäsenet ovat, kävelläänkö . Miksi niitä pesuaineita ja. Yksi ystävä neuvoi, että pese Fairylla , hän ei kuulemma ikinä käytä mitään muuta siivouspesuaineita kuin Fairya.


Tyhmä kysymys, mutta voiko lattioita pestä semmosella perus. Oon menossa mökille siivoomaan ja sieltä löyty sellane valkonen purkki . Puulattian pesu - yleistä. Mäntysuopa, kylmä vesi ja juuriharja soveltuvat hyvin maalaamattoman ja käsittelemättömän puulattian pesemiseen. Pesu tulee tehdä lautojen suuntaisesti, juuriharjalla kuuraamalla.


Muutaman pesukerran jälkeen käsittelemättömän puulattian pinnalle muodostuu sileä, hieman vahamainen pinta. Eli millä kannattaa maalattu puulattia pestä? Kettiössä on mustaksi maalattu lattia ja laimennetulla tolulla sitä.


Siitä tuntuu kuitenkin jäävän sellainen harmaa kalvo lattian pintaan.

Minä sain työpaikkani siistijältä ohjeeksi pestä laimealla fairy - vedellä. Avainsana-arkisto: lattioiden pesu. Tyhjensin ämpärit ja pesin ne Fairyllä ja harjalla yltä ja päältä. Pesin kaapin pohjan ja seinät.


Vähän aikaa sitten eräs lukija oli löytänyt tiensä tänne hakusanoilla ” lattioiden pesu kuinka usein”. Fairy on turvallinen pesuaine , joka poistaa tehokkaasti mm. Harjana voit käyttää esim. Parvekkeen betonilattian voit pestä kostealla . Omakotivalkoinen_Siivousuosikit5. Suojaa lattia tippuvalta vedeltä esim.


Paras puhdistusteho: Universal . Imuroi sälekaihtimet ja alakarmi pienellä teholla harjasuuttimella. Kastele ikkunanpesin (”jänö”) tai kankaanpala pesuvedessä ja hiero lika pois. Aloita ikkunan sisäpinnalta, sillä ulkopinta on . Terassin pesu sujuu esimerkiksi mäntysuovalla tai käsiastianpesuaineliuoksella. Pese lattia pituussuuntaan harjaamalla.


Tarkasta puuosat ja kaiteiden kiinnitykset. Korjaa tai korjauta mahdolliset rikkimenneet tai huonokuntoiset osat. Voi perkeleen perkele, kertokaas millä on hyvä pestä öljy pois tallin lattialta ja pyörästä.


Painepesuria ei ikävä kyllä ole. Meillä pestään autohallin lattia kerran vuodessa painepesurilla ja kuumalla vedellä, mutta ei siitä kaikki mönjä lähde. Neuvoisin harjailemaan katuharjalla hiekkaa jä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit