Lämmin valkoinen maali

Siitä näkyy hyvin herkästi lika ja mikäli seinien tasoitustyöt on tehty huolimattomasta, paljastaa valkoinen maalikerros tämän välittömästi. Mutta koska tikkurilan valkoinen on vähän lämpöisempi valkoinen niin pitäisiko harmaankin sitten olla hieman lämmin. Itäsuunnassa (aikuisten makuuhuone) maalin sävy on melko lämmin , eli beige tulee paremmin esille.


Hyödynsimme heinäkuun kanta- asiakas alennukset ja ostimme kaikki maalimme Prismasta - alella. Eilen illalla kotona alkoi armoton googlailu ja kokemusten lukeminen, ja päädyin viimein useiden suositusten ja mallilapun perusteella paljon kehuttuun H4Mulperiin, jonka ei ilmeisesti pitäisi taittaa mihinkään edellä mainitsemaani, ja joka on kaunis ja lämmin harmaan beige, ja hieman noita ylläolevia .

Jos joku tietää pellavaisen valkoisen värisävyn, niin täälläkin olisi kiinnostusta. Puhtaaseen valkoiseen lienee siinä sekoitettu hitusen harmaata ja. Voisi luulla, että valkoinen on helppo valinta asunnon seinämaaliksi. Omaan kotiin mieluisimman sävyn löytää, kun ottaa huomioon muutaman perusasian.


Valkoinenhan on aina valkoinen. Tämän maalin sävy on vastaus rukouksiin meille kaikille, jotka etsimme aina sitä oikeaa valkoisen sävyä: ei liian kylmää, ei liian lämpöistä. Vihaan seinämaalien valitsemista ja ostamista.

On liian työlästä ottaa huomioon, mistä suunnasta valo tulee ja miten huonekalut mahdollisesti saavat . Ota maalikaupasta värimalli mukaasi ennen maalin ostamista ja tarkastele värimalleja niissä huoneissa, jonne olet värejä valitsemassa. H48 J48 V48 X4ja Y4- 037X ja 036X - H48 F485 . Meidän kotimme maalinväri on valkoinen , pikkuisen eri sävyinen eri paikoissa. Postauksen kuvat ovat esimerkkejä tunnelmasta jota tavoittelen: valkoista ja valoisaa, mutta kodikasta ja lämmintä.


Valittujen värisävyjen kanssa niillä ei ole tekemistä. Puolihimmeä maali on seinässä melko kiiltävä. Maalarinvalkoinen on likaisen sävyinen koska on taitetu harmaaseeen tau mustaan.


Ajan kuluessa näyttää todella likaiselta. Siinä on hieman keltaista tai okran . F4on lämmin valkoinen. Listat ja ovet on yleensä teollisesti maalattu lämpimällä valkoisen sävyllä. Se sopii hienosti yhteen listojen ja ovien kanssa.


Seinien sävy sointuu listoihin ja oviin, kun maalin sävyksi valitaan lämmin valkoinen. Kenellä on kokemusta valkoisen seinämaalin valitsemisen haasteellisuudesta?

Tämän valkoisen maalin rinnalla listat ei näytä yhtään kellertäviltä, vaan mun mielestä kauniin valkoisilta. Pohjoisen ja idän puoleinen luonnonvalo on viileää, etelän ja lännen puoleinen valo on lämmintä. Halusin nimenomaan valkoisen, ei maalarinvalkoista ja joka olisi samalla lämmin valkoinen. Tunnelma on aivan eri kuin edellisessä kodissamme, jossa lautalattia oli maalattu tasaisen valkoiseksi eivätkä puun syyt kuultaneet yhtään läpi. Kunnostetun lattian pariksi mallailimme kymmeniä ja kymmeniä maalinäytteitä , kunnes lopulta . Kun seinämaalin sävyksi valitaan lämmin valkoinen , se sointuu hyvin muiden tilan valkoisten sävyjen kanssa.


Tuunasimme tätä autokatos-työtila-pakettiamme rakentamalla toiselle pitkälle seinustalle jämälaudoista rimoituksen, joka toimii hyvänä tuulensuojana ja näkösuojana. Tummanharmaa maali oli täydellinen harmaantuneille ja kulahtaneille laudoille. Postaus on tehty yhteistyössä Colorian kanssa. Harmaa maali seinällä… ihana!


Kerrankin joku valinta menee nappiin. KIITOS tuhannesti kaikista vinkeistä tuon valkoisen suhteen! Yritän ehtiä vastata vielä tuonne kommenttiboksiinkin. Netissä lukee että maalarinvalkoinen g4on suosituin valkoinen. Kuitenkin siitä lukee vain.


Ei ole lämmin , harmahtava, ehkä jopa hieman likaisen värinen. Home Deco Kalkkimaali 110ml - Lämmin valkoinen. Kalkkimaali on ihanteellinen erilaisissa sisustusprojekteissa kauniin, himmeän utuisen mattapintansa ansiosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit