Jauhelihaa netistä

Tähänkin ongelmaan löytyy ratkaisu netistä sillä useat lihan tuottajat ovat alkaneet myymään lihaa asiakkaalle toimitettuna kotisivunsa välityksellä. Netistä isomman erän kerralla ostaminen on yleensä myös paljon edullisempaa kuin kaupasta pienen satsin ostaminen. Tässä artikkelissa esittelemme nettimyyntiä tarjoavat . Hirven jauheliha - Reinin Liha - Hirvenjauhelihaa Suomesta. Hirvenlihassa on varsin mieto riistanmaku.


Vanhempieni kuivurilla ja kaupan jauhelihoilla aloittelin kokeilut.

Laskeskelin samalla painon säästöjä. Seuraavan kymmenen vuoden aikana mukana oli jos jonkinlaista kuivattua tavaraa kokeilumielessä, eikä yhtään peltiä säilyketölkin . Paloittele kukkakaali ja keitä pehmeäksi (n.15min) vedessä jossa on vähän suolaa. Kaada vettä pois ei oo pakko kaataa kaikkea jos ei ole paljon. Ruskista jauheliha ja loppuvaiheessa lisää purjo silputtuna. Yhdistä jauheliha kukkakaaliin , lisää sulatejuusto pieninä paloina ja juustoraaste.


Anna juustojen sulaa mausta. Tämä oli tälläinen mitä kaapista löytyy risotto, mutta yllättävän hyvää tuli.

Gluteeniton, sokeriton, kananmunaton. Reseptin tekijä: omakok7. Kuvan jauhelihapihvit tehty suoraan jauhelihasta. Pinnalle hienoa suolaa ja paisto. Lopuksi sipulisilppua lisänä lämpimään pannuun, ei kuumaan.


Eskolan Matti antoi ostohetkellä oman reseptinsä: 4gr vasikan jauhelihaa , kolme kananmunan keltuaista, teelusikallinen suolaa ja luraus vichyvettä. Saa unohtaa perinteiset . Säilykkeitä löytyy villisiasta, ylämaan naudasta, kalkkunasta, possusta, kyytöstä ja lampaasta. Pakasteesta: Kyytön ulkofilettä ja jauhelihaa. Karitsan viuluja, karetta, kyljyksiä, patalihaa (lapaa ja niskaa), jauhelihaa , kylkeä yms.


Mua alkoi pelottaa, että siitä seuraa nyt jotain vakavaa :D En syönyt kuin teelusikallisen sika-nautajauhelihaa, mutta kai siitäkin voi jotain tulla. Luin juuri netistä , että voin saada elimistööni jotain vaarallisia matoja tai jonkun aivoihin pesivän bakteerin, joka sekin tappaa. Tulisiko keneltäkään lohduttavia sanoja, etten . Suoramyynnissä on suositeltavaa tiedustella etukäteen saatavuutta tuottajalta ja varautua odottamaan toimitusajankohtaa.


Myyntävänä on yleensä lihalajitelmia, joista osa on kokolihaa ja osa jauhelihaa. Joiltakin tuottajilta saattaa saada luulihaa, herkkuluita, sisäelimiä tai kieltä. Myös poikkeavat tavat leikata lihaa voivat . Sisä tai ulkofile, sisä-, ulko-, paahto- ja kulmapaistia sekä patalihaa vakumoituna.

Hereford- jauhelihaa 1kg vakuumipakkauksessa. Toimitetaan kylmäautolla kotiin seuraavana toimitusajankohtana. Jos tilaat useamman paketin, ohjelma laskee automaattisesti alennukset. Kertokaa joku jauhelihan paisto-ohjeet.


Netistä ei löytyny :D Aattelin tehä tollasen jauheliha -makaroni mössön. Tarjoa lemmikillesi parasta. Kennelpakaste on aina luonnollista, terveellistä ja täyspainoista ravintoa ilman säilöntä- ja lisäaineita.


Meillä laitan kanojen puuroon kennelrehun jauhelihaa ja MustinMirrin lohimixiä parikertaa viikossa. Kevyttä, ravitsevaa ja säilyvää. Sopii myös veneilykäyttöön. Kannattaa ostaa mahdollisimman vähärasvaista jauhelihaa , kuten paistia. Kuivatuksessa rasva katoaa kumminkin, joten siitä ei . Mistä ilmiö johtuu ja voiko harmaantunutta jauhelihaa syödä turvallisesti?


Suomalaisten voidaan sanoa olevan melkoista jauhelihakansaa, sillä HK:n julkaiseman tiedotteen mukaan suomalaiset pistävät poskeensa vuodessa peräti miljoonaa kiloa jauhelihaa. Yli puolet punaisesta lihasta myydään jauhelihana , ja erilaisia jauhelihoja löytyy kauppojen hyllyiltä kymmenittäin. Pala lanttua porkkana perunaa ½ sipulia 2g jauhelihaa ½ tl suolaa tai liha- tai kasvisliemikuutio kokonaista maustepippuria persiljaa.


Pese, kuori ja kuutioi juuriselleri, palsternakka, lanttu ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. VALKOHÄNTÄPEURA: Kokonainen valkohäntäpeura (hinta teuraspainon mukaan).


Lihalaatikko: kokonainen tai puolikas eläin valmiiksi paloiteltu ja pakattu vakumiin. Lihalaatikossa on eläimen koosta riippuen noin 5-kg lihaa: paisteja, filettä ja jauhelihaa. Selailin netistä ruokavinkkejä ja törmäsin saiturin lehtipihveihin jotka taidetaan tuntea myös ABC:n lehtipihveinä. Noi pitää pakastaa ja siihen minulla ei ollut nyt aikaa.


Mieleen juolahti joskus tekemäni peuran laparullan, ja tästä mielleyhtymästä syntyi tämä riistarulla hirven jauhelihasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit