Doula oulu

Baby blues-vauvaperhetyön kautta Sinulla on mahdollisuus saada doula – vapaaehtoinen. Doula – vapaaehtoinen on koulutettu synnytystukihenkilö, joka tarjoaa tukeaan vauvan odotusaikana (1-tapaamista) ja halutessasi varautuu tulemaan mukaan myös synnytykseen. Doula tarjoaa inhimillistä tukea äidin toiveiden . Doulalistaus on nyt siirtynyt doulahakuun. Nyt lyödät kaikki yhdistyksen listautuneet doulat Doulahausta.


Yhdistyksen vapaaehtoisten ja ammattidoulien määrä on kasvanut niin paljon, että listaus oli jo vaikea hahmottaa ja ylläpitää. Vapaaehtoiset doulat toimivat doularyhmissä tai täysin itsenäisesti. Doula on vanhempien tuki ja turva raskauden aikana, synnytyksessä sekä sen jälkeen.


Doula tutustuu synnyttäjän toiveisiin mahdollisuuksien mukaan etukäteen ja tarjoaa tietoa synnytykseen liittyen. Tyttöjen Talolla doula toimintaa! Oletko Oulun alueella asuva nuori äiti ja mietit synnytystä?


Voit myös jutella synnytystukihenkilön mukana olosta synnytyksessä. Ota rohkeasti yhteyttä mervi. Tervetuloa keskustelemaan, olet sitten raskaana, tukihenkilö tai muuten vain aiheesta kiinnostunut!


Keskusteluilta on kaikille avoin ja maksuton, vapaaehtoinen oviraha Aktiivinen synnytys ry:n toiminnan tukemiseen. Iltaan osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Doulien oma doula -ilta ensi- ja turvakodin neuvotteluhuoneessa ke 17. Suomen Doulat ry jakaa tietoa doulista, auttaa vanhempia löytämään itselleen doulan sekä tarjoaa.


Toiminta käynnistettiin Ensi - ja turvakotien liiton viitoittamalla tiellä. Doula on koulutettu vapaaehtoinen, joka tarjoaa tukeaan raskaana oleville naisille äidin toiveiden mukaan. Voit saada tukea ja apua imetykseen monelta taholta.


Voit aina ottaa yhteyttä omaan äitiys- tai lastenneuvolaasi. Synnytyssairaalan puoleen voit kääntyä vauvan ensiviikkoina. Monella paikkakunnalla on myös paljon muita, jotka voivat olla tukenasi imetyksessä. Vanhempana ja doulana pyrin olemaan läsnä ja tarjoamaan mahdollisuuksia sekä lapsilleni että doulattaville perheille sisäisen äänensä kuuntelemiseen, kehon.


Voimaannuttava synnytys – toiminnallinen luento, Mother blessing juhlien kurssi, Terhi Nummi, 2. Kahden lapsen äitinä en ainakaan voi sanoa tästä Oulun systeemistä muuta kuin , että ottaisin varmasti ensi kerralla doulan mukaan henkilökunnan vajetta paikkaamaan. Muutama vuosi takaperin ensisynnyttäjänä ei paljoa naurattanut, kun ennenaikaisilla viikoilla käynnistynyt synnytys alkoi ja hoitaja . Doula tukee perheitä heidän valitsemallaan tiellä tarjoten henkistä, fyysistä ja tiedollista tukea perheiden valmistautuessa synnytykseen, synnytyksessä sekä sen jälkeen. Malla on luovan toiminnan ohjaaja, doula ja hypnosynnytysvalmentaja, ja toimii Raaseporissa, Salossa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Seuraa myös MaaMaman fb-sivua, saadaksesi viimeisimmät. Ohjaaja: Tuisku Koskela – Kätilö, rentoutusohjaaja, . OULUN ENSI JA TURVAKOTI LUPASI ETTÄ SAAN TUKEA MIEHENI KANSSA LAPSEN HOIDOSSA, MUTTA MITEN KÄVI EN SAANUT TUKEA MILLÄÄN . Doulaksi kutsutaan koulutettua ja kokenutta synnytystukihenkilöä, joka tarjoaa jatkuvaa fyysistä, henkistä ja informatiivista tukea äidille ennen synnytystä, synnytyksen aikana ja heti synnytyksen jälkeen.


Tutkimusten mukaan doulan läsnäololla synnytyksissä on merkittäviä positiivisia vaikutuksia. Palveluitani saa myös sovittaessa esim. Hinta määräytyy koulutustarkoituksen . Rovaniemelle, Ouluun ja lähikuntiin. Miten paljon sinä maksaisit parista odotusajan tapaamisesta, synnytyksessä mukana olosta ja muutamasta tapaamisesta jälkeenpäin? Ja ihanko oikeasti näille doula - yrittäjille löytyy asiakkaita?


Yhteensä tukea saa tutkimusta ja sosiaalista hanketta eri puolilta Suomea. Ensikodin vapaaehtoiset saavat . Apurahan saaneista tutkimuksista kolme ja sosiaalisista hankkeista yksi on Oulun seudulta. Harkitsen tätä, doula olisi synnytyksessä miehen lisäksi. Onko teillä kokemuksia ja millaisia?


Aiheeseen doula oulu liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit