Dc fix kalvo keittiö

Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Keittiöni kaapinovet olivat jo häirinneet pitkään, sillä väri ei mielyttänyt minua lainkaan. Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix - kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen.


Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös . Pähkinälaminaatti ja hempeän vihreät seinälaatat saivat upean ja maskuliinisen lookin kolmen tunnin työllä ja . Ulvilalainen Miska Renfors remontoi keittiön suorastaan rock-henkiseksi Bauhausin punaisella dc fix -sisustustarralla.

Me asutaan vuokra-asunnossa eikä voida täällä alkaa remontoimaan mielemme mukaan, mutta mun teki silti mieli tehdä pientä freesausta meidän keittiöön , jonka vaalean keltainen väritys ei ole koskaan ollut ihan mun mieleen. Liikkeellä alkaa muuten olemaan kaikki kuosissa, mutta keittiö erottui vielä huonolla tavalla joukosta. Värimaailman ollessa musta-hopea-liila, eivät valkoiset kaapit ja valkoinen välitila sopineet joukkoon. Yksi useimmin ärsyttävistä asioista on keittiön välitilan suuri musta laatta.


Mitään aitoa ei uudessa keittiötämme koristavassa betonikuviossa ole, mutta testimielessä ihan hauska visuaalinen kokeilu, vaikka kalvon väri onkin paljon tummempi, kuin oikealta betonilta . DC - Fix -feikkausta keittiön välitilassa. Yläpuolella kaikki tarvikkeet joita tarvitsimme keittiön uudistuksessa. Dc -fixiä on kolmea eri leveytenä saatavana.

Pieni vinkki niille jotka suunittelevat dc -fixiä käyttävänsä. Suosittelen ottamaan kaverin mukaan asennukseen. Yksin oli tosi vaikea levittää muovia tasaisesti. Dc - fix , tuo keittiöremontin mullistanut ihmekalvo , joka on saanut remppareiskat konkurssiin ja kaapistoyrittäjät pinnoittamaan ovensa dc-fixin kestäviksi.


Kontaktimuovia, jolla voi päällystää mitä tahansa. Vessanpöntöstä ruokapöytään. Perinteisiä dc-fixin tuunauspaikkoja ovat olleet edellä mainitsemani . Keittiön pinnat uusiksi 1eurolla – näin se onnistuu. Uusien teipattavien kalvojen avulla voi saada uuden ilmeen keittiöön satasella. Staattisesti kinnittyvät ikkunakalvot on helppo kiinnittää ikkunoihin, lasioviin tai lasiseiniin.


Ikkunakalvojen avulla saat. LOPPU Rulla, d-c - fix harmaa tammi 65cm puukuvio kontaktimuovi. Jos kuviolliseen kalvoon tulee . Onko kukaan päällystänyt dc fix - kalvolla keittiön työtasoja?


Onko ihan toimimaton ratkaisu? Miten fix toimii käytännössä? D-C - FIX kalvojen käyttöohjeet ja kalvot.

Oliskohan varmempaa vain vaihtaa tasot eikä edes kokeilla kalvottamista? Iso osa keittiöstä on koottu pikkuhiljaa ja pienellä budjetilla. Alkuperäinen malli oli ihan siisti mutta aika valju, sellainen juuri uusittu vuokra- asuntokeittiö. Ja vuokralla asumisesta johtuen mitkään kovin pysyvät muutokset eivät ole tulleet kyseeseen joten on pitänyt keksiä vaihtoehtoisia ratkaisuja.


Näytä: Suosituimmat, Suositellut, Äskettäin julkaistut. Paransin keittiön ilmettä viime lokakuussa päällystämällä välitilan laatat marmorikuvioidulla dc - fix -muovilla. Olen aikeissa laittaa keittiömme välitilaan myös dc - fix kalvoa ja mietinkin mitenhän se toimii hellan takana? Vedin kalvon ihan yhtenä liuskana laattojen ja saumojen päälle.


Olen jo vuosia päällystänyt kunkin asuntoni keittiöntasot DC - fix -muovilla. Dc-fixiä on saatavana myös ikkunaan, tällöin puhutaan staattisesta kalvosta. Siinä ei ole minkäänlaista tarrapintaa vaan kalvo kiinnittyy staattisuutensa ansiosta tiukasti ikkunapintaan. Markettien ja rautakauppojen valikoimiin on ilmestynyt DC - fix -sisustusmuoveja, joilla voi päällystää erilaisia kodin pintoja huonekaluista keittiötasoihin ja.


Laiton d-c fax kalvon keittiön maustekaapin oveen. Itse asiassa DC - fix ei ole mitään sisustusmuovia vaan ihan tavallista muovitarraa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit