Betoniseinään poraaminen

Perustietoa seinäasennuksesta. Miltä seinät näyttäisivät, jos ruuveja ei olisi? Täältä saat tietää, mihin sinun on kiinnitettävä huomiota, jotta saisit lamput, hyllyt ja muut vastaavat kiinnitettyä vaivattomasti sekä ennen kaikkea, jotta mikään ei menisi pieleen porattaessa. Pitäisi saada tehtyä niinkin yksinkertainen asia kuin laittaa taulu seinälle. Mutta mikä tepsii betoniin ? Tavallinen pora ei auta mitään, eikä tavallista järeämpikään pora.


K-raudasta tai jostain lainata jotain sellaista asetta, joka tuohon seinään pystyy? Miten saan betoniseinään nauloja ilman. Osaatteko porata porakoneella reiän kiviseinään. Betoniseinän poraaminen ilman iskua, kannattaako edes yrittää.


Foorumi › Kotiteatteri › Tee Se Itse Välimuistissa Samankaltaisia 11. Kotona on tällähetkellä vain tavallinen iskuton akkukone. Reiät tosiaan suhahtelivat betoniin uudella poralla.


Vanhalla homma oli lähinnä hiomista. Puuhun ja puupohjaisiin levyihin, eli lastulevyyn ja vaneriin, poraa muutaman reiän akkuporakoneellakin. Jos käyttöä on tosi harvakseltaan, kannattaa ostaa akkuporakone, koska se on näppärämpi monessa . Laastilla tasoitan jos ja kun ei tule ihan pyöreätä reikää. Meille kävivät poraamassa täydellisen pyöreän reijän betoniin.


Siinä menivät raudatkin siististi poikki. Pitäisi asentaa painava TV-teline kerrostalon kantavaan betoniseinään. Itsellä ei ole kokemusta poraamisesta , joten onko parempi palkata ammattilainen?


Oletko kiinnittämässä jotain betoniseinään ? Tässä pikaohje, jolla saat tavarat paikoilleen. Jos et ole tarkalleen perillä seinän rakenteesta, poraa ensin ilman iskua ja kytke se päälle vasta tuntiessasi vastuksen. Paina konetta vasta sitten, kun poranterä on lujasti kiinni työstettävässä pinnassa. Tunnista materiaali Sormatin . Minulla on usein ongelmana se että vaikka kuinka tarkaan mittaat ja poraat , erityisesti kipsillä tai vastaavalla pehmeällä materiaalilla päällystettyyn kiviseinään, poravasara ajautuu juuri sen kriittisen viisi milliä suunnitellusta kohdasta sivuun jolloin reikä on käyttökelvoton.


Laattaan ei varsinaisesti kiinnitetä mitään, vaan sen takana olevaan materiaaliin, kuten betoniin tai kipsilevyyn. Laatta saattaa haljeta, jos reikä porataan liian reunaan. Laatan rikkoutumisvaraa voi vähentää napauttamalla piikillä, puukon kärjellä tai vasaralla laatan pintaan pienen alun, jolloin poran terä ei . Voi olla huono kone, huono terä tai huono seinä tai pahimmillaan noiden kaikkien yhdistelmä. Onhan se sentään iskuporakone?


Jos proppua kerran tarvitset, niin kyse on varmaan betoniseinästä. Jos sinne eteen sattuu kunnon kivenmurikka betonin joukossa, niin poraaminen on aika ongelmallista . Voiko seinään porata ruuvin suoraan vai pitääkö siihen aina. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Iskuporakoneeseen terät 10. Reiän poraaminen raudoitettuun betoniin - Masinistit.


Etusivu › Yleistä keskustelua › Koneet Välimuistissa 4. Minun tarvitsee porata betoniin mm reikiä. Onko kukaan käyttänyt Hiltin TE-CX kovametalliteriä. Tarkoittaako tämä sitä, että sillä voi porata kokonaan ilman iskua ? Pora on TE -C (SDS Plus) kiinnityksellä.


Kuinka paksusta ja rautaisesta betonista ja monestako reiästä kyse? Hiltin terillä poraillut, honkkarin Tamot ja muut jättäisin kauppaan. Kun haluat porata seinään reiän, tutki ensin seinän materiaali esimerkiksi koputtelemalla.


Kipsilevyseinä kopisee ontommin kuin kiviseinä. Voit myös ruuvata irti pistorasian kannen. Kyselin moneen kertaan, että oletko nyt varma, että tiedät mitä teet.


On kunnon pora ja oikeanlaiset terät siihen. Ok, mistäs mä mitään tiedän, nainen kun olen, antaa miehen hoitaa. Ihan tällanen simppeli kysymys ammattilaiselle.


En ole koskaan porannut reikiä kiviseinään, mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon, jotta saisin verhotankoni uudestaan hyvin kiinni. Kemiallisten ankkureiden avulla kierre- tai ankkurivaarnat kiinnitetään betoniin tai tiileen. Niihin käytetään kapselia, jossa on nopeasti sitoutuvaa liima-ainetta. Vaarna kiinnitetään tähän kapseliin, jolloin ankkurit kestävät korkean kuormituksen.


Näitä voidaan käyttää betoniin ja tiileen (koko: M8–M16). Kiinnitys Poraa suora . Ei tarvitsisi porata betoniin kuin tangon kiinnityssysteemit ja jäisi vapauttaa parvekkeen sisustukseen ja kasvittamiseen enemmän.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit