Ääntä vaimentava kangas

STRIPE:n tehtävä verhossa on olla se muuhun asuntoon päin näkyvä kaunistus, DUVET toimii ennen kaikkea ääni - ja valoeristeenä. DUVET- kangas on tullut vasta hiljakkoin myyntiin yksityisille ostajille. Alunperin siitä on tehty vain julkisten tilojen äänieristetuotteita. Itse olin ajatellut, että verho laitettaisiin . Laskennallisen tutkimuksen avulla etsittiin ensin kudokselle sellainen mikroskooppinen rakenne, että kangas imisi ääntä mahdollisimman tehokkaasti.


Tutkijoiden mukaan heidän verhonsa vaimentavat ääntä noin kertaa paremmin kuin ”tyypillinen” saman paksuinen verho.

Eli jonkinlainen verho pitäisi rakentaa tuohon porraskuiluun vaimentamaan ylös pääseviä ääniä. Tästä ei itsellä juuri kokemusta ja koittanut hakea ideoita täältä plazasta ja kuukkelia käyttämällä. Ihanteellinen myös tilanjakajaksi läpinäkymättömyytensä ansiosta. Ripustustyyppi, Rypytysnauha.


Kangastyyppi , Chenille . Käytetyn erikoistekniikan ansiosta ääntä vaimentavat verhot vaimentavat melua erityisen hyvin ja säilyttävät ympäristösi miellyttävän äänimaailman vähentäen ikkunan kautta tulevaa melua jopa desibeliä. Kodistasi tulee rauhan tyyssija. Sen salaisuutena on kolme kangaskerrosta , joista jokainen toimii esteenä . Moondream ääntä vaimentavissa verhoissa on käytetty erikoisteknologiaa, joka lisää akustista mukavuuttasi niiden äänen absorptiokyvyn ansiosta.

Myymme ja maahantuomme ekologisia akustiikkaverhoja julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Kankaat ovat itsessään ääntä absorboivia tai ne on suunniteltu akustotuotteiden verhoiluun, jolloin kangas päästää äänen läpi itse akustolevyyn. Pumpulikangas ei varmaan oo kauheen raskasta, mut jos tää molttoni on painavaa, ni sit varmaan toimii mikä vaan raskaampi kangas. Mitä painavampaa, sen parempaa.


Voisko myös ajatella, että saranoisi siihen ikkunalle ihan. Tietääkö joku hyvää kangasta , mikä eristäisi äänen tehokkaasti? Entä miten se kannattaisi ripustaa ulko-oven sisäpuolelle välioveksi, että se mahdollisi. Suomen laajin valikoima kankaita , ompelutarvikkeita ja verhoja netissä. Eurokankaalta myös asiantuntevaa verhopalvelua.


Tervetuloa uuteen verkkokauppaan! Se vaimentaa huoneen ääniä pehmeästi. JV:n 9VIP on ollut monen suunnittelijan suosikki julkisissa tiloissa joissa tarvitaan melun ja äänien hallintaa : baareissa, hotelleissa, kahviloissa ja aulatiloissa.


Ilmiekäs JV:n tapetti sopii moneen tilaan hillittyjen kuosiensa ja väripaletin ansiosta. Tapetti kiinnitetään seinään . Tiheät kankaat sulkevat valon ulkopuolelle, kun taas ohuet materiaalit päästävät päivänvalon leviämään huoneeseen. Jos äänenvoimakkuus uhkaa muodostua ongelmaksi, auttavat verhot vaimentamaan meluisan olohuoneen ulkopuolelle tai ulkoa makuuhuoneeseen kantautuvia ääniä. Paksummat kankaat vaimentavat. Mitoitamme, suunnittelemme ja ompelemme verhot julkisiin tiloihin, hotelleihin, yrityksiin, kouluihin ja kotitalouksiin.


Akustiikkaverhot vaimentavat ääntä ja vähentävät kaikua.

Ammattitaitoisten ompelijoidemme avulla saamme luotua tilaan kuin tilaan tyylikkäät verhoratkaisut. Verkkokaupassamme valmiit verhot ja kankaat. Kun tilassa on esimerkiksi ääntä vaimentavia pöytiä ja seinäelementtejä, jälkikaiku lyhenee ja ääniympäristö tuntuu heti miellyttävämmältä.


Vuoraa lelulaatikoiden sisäpinnat paksulla kankaalla tai huovalla, niin ne eivät kolise lasten heitellessä leluja niihin. Moltonia joo, enpä sitten tiedä onko tuolla sen kummempia ääntä ERISTÄVIÄ vaikutuksia, mutta ainakin akustoivia on. Samaa kangastahan käytetään Tennispalatsissa, sibelius-akatemiassa jne. Itsellä on myös tuosta verhot.


Kyllähän nuo varmasti jonkinverran auttavat kun pistää reilusti tuota kangasta. Kalustemateriaaleista puu ja korkki vaimentavat ääntä paremmin kuin esimerkiksi muovi, lasi tai kivi. Valitse huonekalujen verhoilukankaiksi hyvälaatuiset kankaat , joissa on suuri lankatiheys. Etenkin villa imee ääntä hyvin. Voit lisätä huopatassuja kalusteiden alle.


Nestemäinen kangastapetti on Suomessa sisustajille suhteellisen uusi tuttavuus. Nestemäisellä kangastapetilla on kuitenkin pitkät juuret Japanissa, jossa sitä on valmistettu jo 3vuoden ajan. Mahtaisiko tollaset vaimentaa ääntä hyvin?


Siis jos toisella puolella on melun suunta, ja toisella puolella olohuone, ja tuo verho oviaukossa, katosta lattiaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit