Vuokrakodin sisustus

Muotimaailmassa tämän vuoden trendi on vihreä ja erityisesti trooppiset printit. Olohuoneeseen saa reilusti uutta ilmettä vaihtamalla esimerkiksi sohvatyynyt! Jos vuokrakodin sisustaminen tuntuu vaikealta, ota nämä vinkit käyttöön.


Olohuoneen valaisinvalinnassa ei yleensä kannata himmailla, sillä näyttävä valonlähde on sisustuksen keskipiste. Ne myös heijastavat valoa ja toistavat asunnon värejä ja elementtejä, mikä tuo sisustukseen runsautta.

Miehen vuokrakodin keittiön välitilan ja työtasojen uudistus sai viimein tuulta alleen, kun herra kipaisi Prismasta ostamassa rouheaa DC-Fix Avellino Beton - pinnoitusmuovia (rullan pituus 65cm). Pähkinälaminaatti ja hempeän vihreät seinälaatat saivat upean ja maskuliinisen lookin kolmen tunnin työllä ja . Vuokrakodin sisustuksessa Niina suositteli käyttämään d-c-fixiä ja muita sisustusmuoveja. Niitä on saatavina liitutaulupinnalla, mutta ainakin Etola myy niitä vaikka missä värissä ja kuosissa.


Niinan mukaan esimerkiksi keittiötasojen tympeyden voi helposti naamioida vaikka marmoriksi tai puuksi. Vuokra-asuntoon ei viitsi tai kannata tehdä täysremonttia. Kotiin sisustusideoita sanalle vuokrakoti.


StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit.

Pienet kikat, suuri muutos – näin vuokra-asuntoa saa sisustaa. Saako vuokrakodissa porata reikiä seinään? Asutko yksityishenkilön, kaupungin tai esimerkiksi säätiön vuokraamassa . Hei, tässä tosiaan menivät puulajit vahingossa sekaisin. Ajatusvirheitä sattuu joskus sisustamisen ammattilaisillekin. Puunväriset keittökaapit sinänsä ovat toki makuasia.


Tämän asunnon asukkaat eivät niistä pitäneet, vaan halusivat vaaleamman keittiön ja olivat tyytyväisiä ratkaisuun. Kalusteet ryhmiteltiin siten, että korkeat selkänojaiset tuolit sijoitettiin sohvan yhteyteen. Näin kalusteet muodostavat ehyen seurusteluryhmän, jota tehostettiin keskilattialle sijoitettavilla raheilla. Vanhasta kaapista tehtiin tv-kaappi, jotta televisio saatiin piiloon. Kaapin takaosasta poistettiin seinä, jotta kaappi . Eteinen ja koko kodin pohjapiirros on lähes samanlainen kuin mieheni kanssa ostamamme ensimmäinen yhteinen asunto.


Kun ensi kerran tähän asuntoon astelin, tuli sellainen olo kuin kotiin olisi tullut. Tunnisteet: eteinen , sisustus. Kodinhoitohuoneen ohella yksi tila tästä vuokrakodista on jäänyt vielä käsittelemättä ja se on keittiö. Vetolaatikot työtasoineen ja yläkaappeineen sijaitsevat vastapäätä olohuonetta, takkaseinän takana.


Timo TiTTonen, 2 on asu- nut omillaan muutaman vuo- den.

Nyt hän opiskelee ja asuu yksin. Jyväskyläläiselle Tittosel- le kodin siisteys ja sisustus on tärkeää, ja sen vuoksi hän on panostanut kotinsa ulkonä- köön. Ongelmia sisustuksen kanssa on aiheuttanut vuok- ralla asuminen. Puhuttelevatko valkoisen monet sävyt vai kaipaatko kotiisi voimakkaampia väriläiskiä - SATOn.


Pieni koti ja paljon tavaraa? Iso koti ja paljon asukkaita? Tutustu SATOn tilankäyttövinkkeihin! Kodin voi kuitenkin sisustaa persoonalliseksi, vaikka seinät pysyisivätkin.


Monen vuokrakodin murheenkryyni on keittiö, mutta kulahtaneenkin. Pakko vain malttaa, koska en halua enää vuokrakotiin ostaa mitään ei. Vihdoin on blogin ensimmäisen varsinaisen sisustuspostauksen aika.


Tämä on venynyt ihan hirveästi, koska oikeasti vasta nyt alkaa koti olemaan niin valmis kuin vuokrakoti voi vain olla. Yläkerran makuuhuoneisiin oon hurjasti tyytyväisempi kuin olohuoneeseen ja keittiöön, koska ylös on hankittu paljon . Se korkea Skimmer on muuten kruunukynttilälle, siinä on siis kolo sitä varten. Mut joo, talvivalot ja kynttiläasetelmat meilläkin vuokrakotia koristaa.


Jep, huomasin niistä kuvista, mitä Ikean sivuilla oli :-) Ois itseasiassa tosi kivat, kun nuo kaikki . Tässä tilassa olohuoneemme on nyt ja tämän päivän jälkeen aion keskittyä itse sisustukseen. Ensi kerralla siis palailemme päivitetyn olohuoneen pariin. Kunhan vaan keksisi mitä sitä voisi olohuoneessa tehdä, ilman että seiniin tarvitsee koskea.


Nyt siis inspiraatiota etsimään, kun lomaa on vielä jäljellä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit