Vaelluskengät kesäkäyttöön

Suurin osa ostaa vaelluskengät kesäkäyttöön. Huono valinta koska 1) raskaat 2) kalliit 3) eivät tarjoa minkäänlaista nilkkatukea 4) eivät kuivu vasta kuin kotona ( vaelluskenkien pahin ongelma). Kannattaa tutustua Andrew Skurkan ja Jörgen Johannssonin vaellusraamattuihin, jos kaipaa lisätietoja.


Luonnossa-verkkolehden suureen vaelluskenkätestiin lähetettiin paria Mid- ja Low-vartisia vaelluskenkiä , joista otettiin mukaan testaukseen. Mid-vartisia jalkineita tuli testiin selkeästi enemmän kuin Low-vartisia. Tässä artikkelissa esittelemme valitut jalkineet sekä kerromme kuukauden kestäneen alkutestauksen . Sandaalit, vaelluskengät , kumisaappaat tai urheilukengät – täältä ostat helposti kengät sekä lapsille että aikuisille aktiiviseen ulkoiluun. Halti jalkineet miehille, naisille ja lapsille. Luotettava kotimainen verkkokauppa.


Nopea toimitus, ilmainen palautus! Barefoot-jalkineita tuskin huomaa jalassa. Ne eivät tue jalkaasi millään tavalla eikä . Vaelluskengät ovat yksi tärkeimmistä varusteista retken onnistumisessa. Kenkien tärkein ominaisuus on antaa käyttötarkoitukseen sopiva tuki nilkalle ja jalkapohjalle.


Meiltä löydät eritasoisia kenkiä aina päiväretkeilystä suurien tunturien valloitukseen. Mitä pienempää kuormaa kannat, sitä taipuisammat kengät kannattaa . DALXhz6tAY Välimuistissa 31. Jotain kai voinee siitäkin päätellä, että niillä ei ole vielä koskaan talvella palellut. Kysymykseni kuuluukin seuraavasti: Onko markkinoilla nilkkaa tukevia vaelluskenkiä , jotka olisivat vedenpitävät, mutta viileät. Niiden pitäisi siis sopia paljon hikoilevalle tyypille kesäkäyttöön , talvioloissa niillä ei tarvitsisi tarjeta . Taivuin äkkipäissäni ostamaan loistaviksi suositellut Lowan kengät , vaikka epäilinkin, riittääkö kengän pituus varmasti.


Lowat rullaavat kyllä tosi mukavasti tiellä ja ovat kivan kevyet, mutta huomasin kuitenkin, että pystyn käyttämään niissä vain hyvin ohutta sukkaa. Kesäkäytössä ne ovat jalkoihini ok:t, mutta . Olen tässä etsiskellyt laadukkaita vaellusretkeilykenkiä kesäkäyttöön (olen lähdössä ensi talvena kolmen viikon safariretkelle), ja kiinnostuin nyt näi. Vankkaa tekoa olevat popot menevät sinne minne jalka niitä kehtaa kuljettaa. Sisäpuolen mukavuudesta vastaa mm. Salomonin kengät on ollut hyviä, mullon on toiset, eikun kolmannet menossa.


Contagrip-pohja on sopivan jäykkä maastossa liikkumiseen, kenkä on sopivan kenvyt ja istuu minun jalkaan hyvin ja oonkin käyttänyt niitä aika monessa tilanteessa. Töissä, polkuja kävellessä, iltarasteilla, maastopyöräillessä, rantakallioilla . Minulla on erittäin huonot kokemukset Haix vaelluskengistä. Pari vuotta vähäisellä käytöllä olleista kengista irtosi pohjat. Aika tasalaatuista,huonoa tavaraa. Eipä noita Haixia ole tullut talvella käytettyä.


Kyllä kesällä kengät oli käytössä,aika usein. Tilaa naisten alennetut vaelluskengät netistä. Tervetuloa ostoksille Zalandoon! Kengistä saa pitävät nastoittamalla ne, mutta silloin pitää investoida toiset kengät kesäkäyttöön.


Olisko ideaa valmistaa esim. Ei varmaan kovinkaan moni . Nahkaiset, kankaiset ja kalvolla varustetut maihinnousukengät arkeen, vaeltamiseen, retkeilyyn, sekä viranomaisten ja turvallisuusalan ammattilaisten työkengiksi. Kesämakuupussit ovat nimensä mukaisesti kesäkäyttöön.


Skaala niissä on kuitenkin laaja ja kevyimmillään ne ovat lähinnä tarkoitettu sisäkäyttöön tai trooppisiin maihin matkaaville mutta paksuimmillaan ollaan jo hyvin lähellä 3- vuodenajan makuupussia. Vaelluskenkien valinnassa on huomioitava muun muassa vuodenaika ja millaista taakkaa vaelluksella tullaan kantamaan, jotta kengät tukisivat tarpeeksi. Muistathan sisäänajaa kenkäsi ennen vaelluksen tai retkeilyn aloittamista, sillä vaelluskengät muotoutuvat usein vasta käytössä sopiviksi. Pitkä vaellus saattaa hieman . Tarvisin lisäksi: - työkengät(jotka käyn tänään ostamassa, huomenna alkaa työt) - spinning-kengät - goretex- vaelluskengät kesäkäyttöön (tämän hetkiset ei pidä vettä) - kesäkengät. Tutustu kesäkäyttöön tarkoitettuihin makuupusseihin, jotka on valmistettu kevyestä synteettisestä kuidusta.


Osassa antibakteerinen käsittely tai tyyny mukana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit