Tuulikaappi sisustus

StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön! Työskentelen markkinoinnin ja sisustuksen parissa. Sisustusblogi, jota pitää luova esteetikko.


Blogi pitää sisällään oman kodin sisustusta , inspiraatiota, diy-projekteja, sisustusuunnitelmia.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan! Ahdas eteinen avartuu vaaleilla väreillä ja sisustus on toimiva, kun komeroita ja hyllyjä on tarpeeksi. Lue vinkit ja vältä eteisen sisustusvirheet. Todella hyvä keksintö, mutta aina aivan liian pieni!


Meidänkin tuulikaappi on vain reilun puolentoista neliön . Meillä on sisustuksen puolesta aika haastava eteinen, koska yhtään ehjää seinää ei ole. Näin ollen päätin pitää eteisessä mahdollisimman vähän tavaraa. Eteisen vaatehuoneessa säilytämme ulkotakkeja sekä kenkiä.

Vain käytössä olevat ulkovaatteet pidämme tuulikaapissa. Jotain pientä kivaa sisustusta. Olisiko kellään antaa vinkkejä eteisen ja tuulikaapin sisustukseen. Ideoita tuulikaappiin ja lasioveen 18.


Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Miten tällasen pienen ja ahtaan pikkukopperon saa toimivaksi lapsiperheen tuulikaapiksi? Aihe vapaa Välimuistissa Samankaltaisia 13. Lyhyillä seinillä on ovet. Juttu on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.


Tuulikaapin koko on 124cmx112cm. Ilmeisesti pikkueteisen pikkuideoille on kysyntää, eikä ihme, sillä löytyyhän monista suomalaisista kodeista se perinteinen tuulikaappi (niin meiltäkin) tai pienehkö eteistila. Juttuni pääset lukemaan kokonaisuudessaan . Eilen minuun iski kamala migreenikohtaus, joten vappuaaton juhlinta jäi vähälle: painuin sänkyyn kymmeneltä torkuttuani ensin sohvalla pari tuntia.


Siksi jäi tekemättä myöskin villi vapunjuhlinta postaus. Voimmekin siis tänään siirtyä suoraan asiaan. Lattiaan olen kaavaillut kahta eri vaihtoehtoa.

Ensimmäinen vaihtoehto olisi Marrakech Designin Voltaire laatta, joka reunustettaisiin . Aiemmassa postauksessa vilahtikin jo pienen päivityksen saanut tuulikaappi. Teidän kodissa on parasta juuri tämä että joka huoneessa on sama tunnelma ja sisustus on yhtenäistä. Nyt se on viimein kokonaan valmis, joten kurkataan ensin tuulikaappiin. Lähtökohtana tuulikaapin suunnittelussa oli, että se olisi helppo pitää järjestyksessä ja ettei mitään turhaa olisi viemässä tilaa jo muutenkin pienestä tilasta. Etenkään lattialle ulko-oven eteen ei . Meidän kerrostaloasunnon pieni tuulikaappi on himpun yli metrin levyinen ja ovi rappuun melkein saman verran eli oven molemmille puolille jää vain viitisen senttiä.


Esittelenkin nyt huvin vuoksi meidän nykyisen asunnon tuulikaapin muutoksen. Asuntomme tuulikaappi on pientäkin pienempi koppi. Sen koon voi hahmottaa ajattelemalla tavallista ovimattoa, joka peittää tuulikaapin lattiapinta-alan lähes kokonaan.


No, melkein ainakin: 65x1cm. Pieneen tuulikaappiin on tungettu lisäksi siivouskaappi, jonka sisustaa täytti lähinnä muutamat . Toimivat käytännön ratkaisut ovat avain helpottamaan arjen eloa, erityisesti lapsiperheessä. Eteisessä tarvitaan aina istumatilaa, laskutasoa ja vähintäänkin jonkin verran myös säilytystilaa olipa kyse minkälaisesta tuulikaappi - verantaratkaisusta hyvänsä.


Tässä Ikean inspiroimassa eteisessä istuinpenkit muodostuvat . Eteinen luo ensivaikutelman kodista ja toivottaa tervetulleeksi kotiin. Eteisen sisustus ja säilytys kannattaa suunnitella toimivaksi ja tilaa säästäväksi. Lisäksi on hyvä huomioida riittävä valaistus. Pienet ja sirot eteisen kalusteet ovat suositeltavia.


Hyvä vaihtoehto on myös kiinnittää seinään avohyllyjä, jolloin lattialle jää tilaa . Meidän tuulikaappi on pieni ja näin ollen pyrimme pitämään siinä vain.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit