Saunan ovi mittojen mukaan

Kaikki tuotteet valmistetaan aina täysin asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan. Voit myös pyytää mittatilaus tarjouksen saunan lasiseinästä TÄSTÄ SAUNAN LASISEINÄ TARJOUSPYYNTÖ SIVULTA. Lasiovet on valmistettu turvallisesta ja kestävästä karkaistusta CE-laatuvaatimukset täyttävästä turvalasista.


Netraudasta löydät mahtavan valikoiman eri kokoisia ja värisiä saunan lasiovia. Klikkaa ostoksille ja tee tilaus!

Lasiseinällä ja karmittomalla saunan lasiovella saat avaran, tunnelmallisen ja nykyaikaisen ilmeen kylpytilaan. Laadukas oviratkaisu yhdistää saunan sisustuksen harmoniseksi kokonaisuudeksi ja tekee saunasta miellyttävän valoisan. Lasinen saunanovi muuttaa saunatilan avaraksi ja tyylikkääksi.


GlassHousen lasiset saunanoven ovat tyylikkäitä, ja ne on suunniteltu varta vasten saunatiloihin : karkaistu, mm . Oveen voit valita mieleisesi vetimen laajasta vedinvalikoimastamme. Ovet voidaan valmistaa myös asiakkaan mittojen mukaisesti. Karmittomat ovet ja lasiseinät tehdään aina mittatilaustyönä.


Mikäli oviaukkosi mitat ovat pienemmät kuin valitsemasi mitta, kirjoita lisätietokenttään meille tiedoksi aukon leveys sekä korkeus.

Näyttävät saunan ja muiden tilojen ovet suorastaan houkuttavat avaamaan ja käymään sisään. Prosaunasta monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Valmistamme myös mittojen mukaan myös yksittäisiä ovia. Väliovi LVO Helmi soveltuu eritoten pesuhuoneen . Smartia on suomalainen innovatiivinen kaupan alan toimija ja asiakkaille 1 turvallinen ja edullinen ostospaikka.


Smartia on yrityksen toimivan johdon ja Kastelli-Talot Oy:n omistama yritys, jonka toimintahistoria kantaa lähes vuoden taakse. Kehitämme toimintaamme innovatiivisesti ja etsimme koko ajan parempia . Huonekorkeus kylppärissä on 2m, ja saunanoveksi haluttaisiin nykyisen 40-vuotiaan jo vähän pehmenneen tilalle savulaisovi. Valikoimaamme kuuluu myös muita saranoita. Mittojen mukaan valmistetut lasiseinät räätälöidään aina kohteen mukaan ja myös normaalista poikkeavat ratkaisut ovat mahdollisia.


Soita tai lähetä sähköpostia, autamme suunnittelussa ja hoidamme asennustyön. Toimitamme myös karmillisia saunan ovia. Ovi on tärkeä osa kotiasi ja sisustamista.


Ulko-oven on sovittava yhteen talon julkisivun kanssa ja sisäovet ovat tärkeä osa sisustusta. Oven valintaa kannattaa harkita, jotta valittu ovi miellyttää silmää myös tulevaisuudessa. Nykyaikaiseen kotiin saattaa sopia parhaiten moderni ovi lasiaukolla tai ilman, kun taas .

Ovi- ja karmimitta ilmoitetaan moduulimittana, jossa yksi moduuli (M) on 1mm. Kaikki saatavissa olevat saunanovikoot näet alla. Tarkista kustakin ovimallista saatavissa olevat koot saunanovien tuotesuodatussivulta. Lasiovet ja saunan lasiovet ja -seinät, karkaistua turvalasia. Nykyaikaisia lasisia ratkaisuja monenlaisiin käyttökohteisiin vain mielikuvitus rajana.


Kaikki lasiovet ja lasiseinät valmistetaan aina asiakkaan antamien mittojen ja toiveiden mukaan. Parveke- ja väliovet sekä muut ovet. Meiltä saat asuntoosi sopivat parvekeovet mittatilaustyönä. Kehysrakenteiset väliovet. Karmi: vakiokarmi on lämpökäsiteltyä haapaa, joka valmistetaan tilauksen yhteydessä tarkistettavan saunan seinän runkopaksuuden mukaan , mukana puunastat.


Varmuuden vuoksi on hyvä ottaa mitat useammasta kohdasta ja kun kerrot leveysmitat kahdella saat noin elementin tarvitseman aukon seinärungossa. Miten valitaan oikean kokoinen ovi? Ennen oven tilaamista on mitattava asennusaukon leveys ja korkeus.


Välimuistissa Toteutamme lasiseinät saunan ja pesuhuoneen väliin asiakkaan vaatimustensa ja mittojen mukaan. Lasi on 8mm karkaistu lasi turvalasina kestäen kiukaan aiheuttaman lämmön ja täyttäen turvalasivaatimukset. Lasiratkaisut ovat ns karmittomia, jolloin saadaan enemmän avaruutta kylpyhuoneesta saunatilaan ja oviaukon . Saunan ovi on usein lasinen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit