Puulattian hiomakoneet

Parketinhiomakone joka soveltuu uusien ja vanhojen parkettien ja puulattioiden hiontaan. Holzmann PSMparkettihiomakone. Sähkökäyttöinen parketin- ja puulattian hiomakone , varustettuna pölypussilla. Soveltuu lattiapintojen hiontaan ja tasoitukseen.


Hiomapaperi myydään erikseen. Ota yhteyttä alueesi myyjään . Uusittu painos lattianhiomakoneiden käyttäjille maailman johtavalta valmistajalta. HUOMIOITAVA ENNEN PUULATTIAN ASENNUSTA.


Saksalaisen DIN-normin mukaan sinun tulee tehdä seuraavat tarkis-. Vuokraat hiomakoneen ja nauhahiomakoneen. Opastuksen saat konevuokraamosta. Olen hionut monen monta lattiaa, ja hyviä on tullut.


Jos lattia on jo aikaisemmin hiottu, pitää katsoa, kuinka lähellä pontti on pintaa. Jos et ymmärrä, mitä sanon, . Puu pölyää, kone meluaa ja työpäivät ovat pitkiä, mutta tumman puulattian hiominen vaaleaksi palkitsee lopuksi yllin kyllin ja silkinsileän pinnan tuottama ilo kestää vuosia. Jos olet valmis parin päivän edestakaiseen taivaltamiseen hengitys- ja kuulosuojaimiin pukeutuneena, voit säästää monta sataa . Olisi keittiön lattian parantaminen paikallaan. Remontti- Reiskan vinkit joka. Lattiassa on nyt joskus 80-luvulla asennettu muovimatto jonka aion repiä pois.


Ajattelin ensin, että vuokraan sellaisen työnnettävän hiomakoneen ja hion itse lattian. Sitten ajattelin piruuttani kysyä hiukan tarjouksia. Vanhat tummuneet naulan kannat eivät näytä hyvältä puhtaaksi hiotun vaalean puun keskellä ja hiomakone on viistänyt ne paikoin kiiltäväksi mikä tekee pinnasta vieläkin kirjavamman. Kannattaisi varautua henkisesti siihen että maalaa koko lattian tai petsaa sen mahongin väriseksi jos vaaleaksi hiottu . Nauhahiomakone sopii suurille pinnoille, jossa hiottava pinta ei kärsi pienistä naarmuista.


Hiottava maali- tai lakkapinta katoaa hiomanauhan tai -laikan alla nopeasti. Laite syö nopeasti jäljen myös alla olevaan puupintaan, jos konetta pitää paikallaan. Sopii esimerkiksi puulattian hiomiseen.


Hiominen tehdään isolla työnnettävällä hiomakoneella , jossa pölynkeräyspussi ja seinien vierustat käsihiomakoneella. Ensin hiotaan karheammalla levyllä, jotta saadaan lakka pois. Tämän jälkeen vaihdetaan hionompaan hiontalevyyn, jola hionta tehdään uudestaan.


Kermisen TomCat- hiomakoneen päivävuokra on euroa. Lisäksi tarvitaan euroa maksava tarralaikka hiomapapereiden alle. Vanha öljymaali tukkii hiomapapereiden pinnat merkittävästi lakkaa nopeammin. Lisätiedot: Timanttihiomakone Scanmaskin Combiflex 330. Puulattianhiomakone (Sorma, Golia, Viking), 397 . Betonilattian hiomakone Scanmaskin kW 400V.


Pienet halkeamat, oksanreiät ja kolot kitataan tarvittaessa Osmo- puukitillä (max mm syvät kolot) tai vastaavalla huokoisella puukitillä. Ylikittaus tehdään hiontapurun ja alus lakan seoksella. Lattia hiotaan nauhahiomakoneella paperikarkeudella P100. Suurten pintojen hiominen käsin on työlästä.


Onneksi on koneita, jotka tekevät työn nopeammin ja helpommin – tervetuloa hiomakone ! Tasohiomakone sopii tasaisten pintojen hiontaan. Se takaa hyvän lopputuloksen. Lakkasin itse asentamani puulattian ihan sävytettyä lakkaa pensselillä sutimalla. Olen lähes täysin tyytyväinen jälkeen.


Eli kyse on lähinnä siitä, millainen on vaatimustaso. Kuulostaa kyllä oudolta, jos aikoo ilmassa saada sen hiomakoneen käyntiin, onkohan joku käsimallinen. Pinnat sileiksi laadukkailla hiomakoneilla ! K-Raudan monipuolisesta valikoimasta löydät hiomakoneet joka tarpeeseen ja kaikenlaiseen hiontaan. Oli sitten kyseessä epäkeskohiomakone, nauhahiomakone, betonihiomakone, tasohiomakone tai kärkihiomakone, niin tarpeisiisi löytyy sopiva ratkaisu. Homma ei ole vaikea, mutta joudut vuokraamaan hiomakoneen , ehkä kaksikin, ison ja pienen.


Itse olen leipiintynyt noihin konttaushommiin. Viimeistään lakkaamisen joudut tekemään kontallaan. Monta huonetilaa on myös .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit