Norton siirto toiseen koneeseen

Valitse Poista Norton -ikkunasta Kyllä. Napsauta avautuvalta sivulta kohtaa Asenna nyt. Jos haluat asentaa Norton -palvelun toiseen laitteeseen, valitse . Jos tilissäsi on useampi kuin yksi Norton -tuote, valitse tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta Seuraava. Katso ohjeet toiselle laitteelle asentamiseen artikkelista Haluan . Jos olet hankkinut Norton -tuotteen käyttöoikeuden palveluntarjoajalta, noudata toisen käyttöoikeuden peruuttamiseen tai siirtämiseen tarkoitettuja ohjeita.


Jos olet hankkinut tuotteesi Norton -verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä, saat lisätietoja artikkelista Käyttöoikeuden siirtäminen uuteen laitteeseen. Päivittäminen vanhasta Microsoft Windows -käyttöjärjestelmästä Windows 8:aan ja Norton -tuotteen määrittäminen uuteen käyttöjärjestelmään. Kukahan tietäisi neuvoa miten vois siirtää lisensoidun virusturvan ( Norton Internet Security) maksettu, läppäriltä toiselle. Symantecilla tämän tiedon saaminen on kiven alla tai torjuttu viruksiakin perusteellisemmin.


Versio numerot, tilin tunnukset jne. Riittääkö, että lataan peruspaketin . Miten ohjelmien siirto onnistuu vanhasta wkannettavasta uuteen wkannettavaan? XP on rekisteröity internetin. Voiko XP:n rekisteröinnin esim.


Norton Ghostilla tai vastaavalla levyimage-ohjelmalla. Eipä sillä ei uudessa koneessa ole tuota optista asemaakaan eli siirtoa ei voi tehdä sen kautta. Minulla on uudessa Windows8-koneessa Norton virussuoja.


Toisin sanoen meneekö Win8:n oma palomuuri heti automaattisesti päälle kun Norton on poistettu? En haluis käyttää maksua pankkikortilla. Viimenen vaihtoehto on pankkisiirto , jota en täysin ymmärrä täs yhteydes.


Kysynkin nyt, jos joku on nortonin . Kysymys kuuluu kuinka minä saan Norton 3Premier Edition minun toiselle koneelle ? Aiheeseen norton siirto toiseen koneeseen liittyvät haut. Tietokoneen varmuuskopi- ointi ei ole ollut koskaan helppoa tai mukavaa. Ny- kyään 5gigatavun levyt ovat arkipäivää, täynnä kuvaa ja mu- siikkia. Sellaisen varmuuskopi- ointi veisi yli 1dvd-rw-aihiota ja kestäisi vähintään tuntia. Järkevästi ajatellen koneen si- sällön kirjoitus levyltä toiselle vii- koittain on.


Toisen sijan jakoivat viime vuoden voittaja Bitdefenderin Total Security sekä Symantecin Norton Internet. MikroPC:n valintaleima myönnettiin Nortonille tasaisen testimenestyksen ja hyvän käytettä- vyyden ansiosta. Norton keraamiset hiomalaikat kovametallille 39C : Ominaisuudet - Puhtainta vihreätä piikarbidia - Kovempi ja herkemmin murtuva kuin alumiinioksidi Hyödyt - Sopii erinomaisesti kovametallin ja ei-rau.


Kopioin c:llä olevan käyttöjärjestelmän (xp pro sp2) uudelle levylle ja siirto onnistui. F-Securen ja Nortonin ( 1v:n vanha toiselta koneelta ) uninstall työkalut eivät toimineet, Win ei kelvollinen ohjelma ! Poistin manuaalisesti kaikki mikä viittasi F-Secureen, Nortoniin tai Symanteciin, Norton ennen ilmoitustaan kehoitti siirtymään. Ostin uuden ssd-levyn, johon olisi tarkoitus siirtää käyttöjärjestelmä (Win 7) ja ohjelmat. Mulla on vanhalla kovalevyllä erillinen osio, johon käyttis ja ohjelmat on asennettu. Itse systeemissä ei ole mitään muuta vikaa kuin kovalevyn hitaus, joten Windowsin kokonaan uudelleen asentaminen tuntuisi vähän . Ei tuo tiedostojen siirto juurikaan auttanut.


Edelleen käynnistykseen menee noin min ennen kuin pääsen esim. Poistin käynnistystiedostoistakin jotain sillä seurauksella että ilmaantuu pari kyselyikkunaa ja kehote käynnistää kone uudelleen. Täytyy kokeilla vielä noita . Tarkoitus olis siis saada jakoon kansioita, että tiedoston siirto onnistuisi helposti.


Niin ja kaikissa koneissa on Norton Internet Security. Työtiedostojen siirtäminen koneesta toiseen on useampaa tietokonetta käyttävien alituinen riesa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta varsinaisten siirtokomponenttien toimintaan. Suomentanut Ulla Lehtonen.


Kuvittanut Diana Stanley. Mary Norton , meidän aikamme lastenkirjallisuuden .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit