Myydään vasikka

Oletpa sitten ostamassa tai myymässä vasikoita , hiehoja, lehmiä tai alkioita, käy kaupanteko helposti NautaNetissä. NautaNetin kautta saat helposti eläimesi myyntiin koko maan kattavalle verkkokauppapaikalle. Myytäviä hiehoja ja lehmiä.


Yhdistys suosittelee, että hieho on astutushetkellä vähintään kaksivuotias. Myynnissä kolme vierotettua poika vasikkaa (punertavaa ja ruskeanharmaa).

Lisäksi kaksi myöhemmin virotettavaa, (punainen ja musta). Kevättalvella vieroitamme edellisen kevään vasikat laumoistaan ja tuomme ne lähiaitaukseen tottumaan ihmisten kanssa työskentelyyn. Pihapiirissä ollessaan vasikat tottuvat ääniin ja maatilan elämään sekä kesyyntyvät ihmisten käsittelyyn. Myynnissä olevia vasikoita yritämme käsitellä kuitenkin niin, että varsinainen . Hirvitarhan Keiju (Unique – Nemo – A. Remy) op: 19. Jalostettu robottikarjaan sopiviksi.


Geisha (Veikkolan Ucente ET - J-K-R BW Marshll Billion ET – Jussilan Casanova) op: 24. Vierasesineet nautojen rehuissa on vakava ongelma, jonka laajuuteen on herätty vasta aivan viime.

Kaurankuoresta tehdään pian energiaa Hankkijan Turun tehtaalla. Hankkija Oy ja Adven Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden lämpölaitoksen rakentamisesta. DeLaval uudet kotisivut ja . Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Närko. Anna Vainionpää kirjoitti tämän lehden keskustelupalstalla keskiviikkona (MT 1.) ternilehmävasikan hinnasta.


Vastaan Atria Nauta -palvelun puolesta tähän kirjoitukseen. On aivan totta, että 45-kiloisen ternilehmävasikan perushinta on tuottajan mainitsema euroa. Harva lehmävasikka jää tuohon . Eli onko enää mitään järkeä vasikoiden hinnoittelulla, jos vuoden kasvatuksen jälkeen teurastiliä tulee 100€ vähemmän mitä vasikka maksoi? Mielestäni vasikoiden hinta on aivan käsittämätön suhteessa lihan hintaan. Ei niitä vasikoita kannata kasvattaa, niitä kannattaa vain myydä.


Aika kriittistä palautetta tullu nuosta juottoautomaateista, notta taudit leviää aikah tehokkaasti ku vasikat lutkuttaa vuoronperään samaa tuttia. Vasikka Master on huomattavasti kalliinpi delavaliin verrattuna. Minun Maatilani-ohjelmiston uudella A-NettiLinkillä saat hallittua vasikkaliikennettä ja vähennettyä näppäilyvirheitä. Huomaathan, että kuljetussuunnitteluun tarvitaan vähintään pari viikkoa aikaa.


Tarkista vasikoiden kunto ja koko ennen välitykseen ilmoittamista.

Sairaita eläimiä ei voi myydä. Selaile myynnissä olevia käytettyjä Vasikka Karsina traktorit -kohteita malleittain. Voit olla suoraan yhteydessä käytetyn Vasikka Karsina traktorit -tuotteen myyjään. Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja. Vasikat ovat omana ryhmänään muusta laumasta erotetussa karsinassa.


Osa tuottajista myy vasikat eteenpäin kasvattajille sen jälkeen, kun ne on vieroitettu –kuukauden ikäisinä. Jos lehmät poikivat keväällä, vasikat myydään syksyllä. Silloin emolehmälauman omistaja vain tuottaa pihvivasikoita. Ota yhteyttä suoraan myyjään: Hemruk Oy. Meiltä löytyy myös siitossonneja.


Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Näkövammaisteatterissa myydään rakkautta rahasta. Teksti Marika Mäkinen Kuvat Ali Kinnunen. Mies seisoo naisen takana ja pitää käsiään naisen olkapäillä.


Nainen istuu ja katselee . Tällä hetkellä tilalla on emolehmää ja maksimissaan noin 80-päinen karja plus vasikat , joilla on mahdollisuus ulkoiluun kesät talvet. Päärotuna meillä on Herefor mutta meiltä löytyy myös Aberdeen angus, Simmental ja Charolais rotuisia nautoja. Eläimet ruokitaan korkealaatuisella, puhtaalla luomurehulla.


Vasikat vieroitetaan emoistaan 8–kuukauden iässä, eli yleensä loppiaisen tienoilla. Vieroitusvaiheessa lehmät ja sonnit erotetaan toisistaan, ja kaikki riimukoulutetaan käsittelyn helpottamiseksi. Sonnien teurasikä on keskimäärin vuotta.


Mikäli hiehoja ei myydä jalostuseläimiksi, ne jäävät tilalle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit