Kangassohvan maalaus

Päälliset eivät olleet irrotettavia, ja maalaus oli todella helppoa. Kastelin sohvan pintaa ensin vähän sumutuspullolla. Maalasin suoraan pensselillä laimentamatta väriä.


Tilasin kaksi 5millilitran pulloa Textil color Schjerning -väriä Kärkkäiseltä. Hinta oli euroa pullo, joten sohvan freesaus oli aika edullista! Sohvatuolin maalausta chalk paint -maaleilla. Kiinnostuin chalk paint -maaleihin tutustumisen yhteydessä myös kankaiden maalaamisesta. Kiinnostava aihe, joten tähän aiheeseen oli tutustuttava.


Muutoin ehjä, mutta kankailtaan jo paikoin pinttyneen lian peitossa oleva . Nojatuoli kaipasi uutta verhoilua, joten nyt oli oiva tilaisuus kokeilla maalata kangas. Näin ihan alkuun, ennen kuin alan selostaa tätä projektia haluan sanoa, että ÄLÄ OSTA ANNIE SLOAN KALKKIMAALIA! Sillä nimittäin tahtoo maalata kaiken. Minulla oli vähän suunnitelmissa kokeilla maalata tuolla ihanalla Annie Sloan kalkkimaalilla jotain . Tämä aine tekee maalista tekstiileille sopivaa eikä haalista väriä.


Pinnasta tulee kangasmainen ja se . Onko täällä kukaan värjännyt sohvansa päällisiä? Siis minulla on todella iso sohva ja siinä on irroitettavat päälliset, jotka ovat tähän elämän. Tiedämme, että vinyyli ja vinyylin kaltaiset materiaalit ovat yleensä vettähylkiviä ja näin ollen meidän maalit EIVÄT SOPI niiden materiaalien värjäämiseen. Jos suunnittelet sohvan värjäämistä, osta ensin yksi purkillinen Upholstery Spray huonekalumaalia ja kokeile sitä piiloon jäävässä paikassa.


Valkoinen kangassohva oli jo saanut häätötuomion, kunnes keksin helpon tavan tehdä siitä kuin uuden. Katso videolta eri versiota! Omistan valkoisen kangas-sohvan joka on jo ajansaatossa saanut monenlaisia tahroja. Haluaisin jotain persoonallista olohuoneeseeni ja mietin että onko kangasmaalia olemassa?


Minä sitten suinpäin tilasin kangasväriä spraymuodossa Virolaisesta nettikaupasta. Maalit tulivat kotiin muutamassa päivässä ja tänä aamuna aloitin sohvan spreijailemisen. Tilasin kolme purkkia punaista maalia, mutta erehdyksessä minulle lähetettiin punaista ja yksi poltettu . Lueskelin jo kauan sitten kateellisena ameriikanbloggaajien kirjoituksia, joissa he kertoivat maalanneensa sohvan ja muuttaneen täten koko huonekalun ilmettä. Se, miltä pinta tuntuu maalauksen jäljiltä, riippuu tietenkin siitä alkuperäisestä materiaalista.


Kalkkimaalilla voi maalata melkeinpä mitä vain - seiniä, kattoa, huonekaluja ja sohvakangasta. Vaikka pintaan laittaisi vahan tai lakan, esineen voi maalata sen jälkeen uudelleen kalkkimaalilla. Osa taas kostuttaa sohvan ennen maalaamista, Hahl sanoo. KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Vesiohenteinen kalkkimaali on oikea tuunaajan unelma.


Voit maalata puuta, metallia ja jopa kangasta. Se on erittäin ympäristöystävällinen ja tehdään vanhan reseptin mukaan luonnonmateriaaleista. Sopii tuoksuttomana hyvin myös allergikoille. Monesti minulta kysytään kannattaako ns. Uudelleen verhoilu mielletään monesti vain wanhojen ja antiikkisten huonekalujen jutuksi.


Huonekalun verhoiluttaminen on kuitenkin ihan samalla lailla uudempien huonekalujen juttu. Mulla on tollainen ruman ruskea vanha sohvatuoli, joka kaipaisi valoisampaa ilmettä. Onko kukaan maalannut tekonahkaa (tai oikeaa, eroaakohan paljon?) vaikka metallin maalaamiseen tarkoitetulla spraylla? Tosiaan, taivastelua ja ihmettelyä sohvan ulkoasusta on ollut lähipiirissä runsaasti:Että maalattu muka?


Ei varmasti tule kestämään ym! Aiemmin kirjoittelin myös meidän keittiön kaapinovista. Moni on luullut sohvaa uudeksi! Ne on maalattu näillä samoilla maaleilla. Pohjalla on pari kerrosta Chocolate . Sain appivanhempien vanhan sohvakaluston,joka on kulunut lähinnä käsinojien kohalta,sohva on valkoiseksi värjättyä nahkaa.


Miten korjaan-maalaanko nahkam. Puuosat halusin maalata , mutta pähkäilin valkoisen ja mustan välillä: valkoinen olisi todella raikas ja sopisi jonkun pirteän nauhan kanssa hyvin, mutta onko taloon tulossa jo liikaa. Päädyin pähkäilyssäni kuitenkin siihen turvalliseen valkoiseen, ja päädyin sitten maalaamaan sohvan lattiamaalilla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit