Askelmat portaisiin

TH6-S valmistetaan samasta ritilästä, mutta siinä on turvaetureuna, jonka ansiosta etureuna näkyy selvästi ja joka lisää myös liukastusmisturvallisuutta. Vakioaskelmia varastoidaan. Irtonaiset varastotakalistat suoriin askelmiin. Vanhojen portaiden kuluneet ja kolhiintuneet askelmat näyttävät aikansa eläneiltä.


Takalistojen varastopituudet näkyvät taulukossa.

Tee portaista uuden veroiset päällystämällä askelmat uusiksi. Nämä portaat ovat alunperin mäntyä mutta kuluneet niin pahasti, ettei niitä voitu enää hioa kuntoon. Quick-Step-lankut eivät ainoastaan näytä upealta lattiassa. Voit käyttää niitä myös portaikkosi pinnoittamiseen ja luodaksesi täydellisen harmonisen sisustuksen.


Halusitpa pinnoittaa uudet portaat tai remontoida olemassa olevan portaikon, kyseessä on ainoastaan oikean ja tarpeisiisi soveltuvan lattian valinta. Nyt on vuorossa etenemän e laskeminen. Jos siis nousu on 1mm, . Asennuksessa portaiden askelmat tulisi ensin mitoittaa ja sahata parketin palat ja porrasnokka oikean mittaisiksi.

Mitoitusta voi helpottaa leikkaamalla kaavat esim. Porrasnokka liimataan valmiiksi etummaisen laudan ponttiin käyttäen puristimia liiman kuivumisen ajan. Liimana olisi tässä hyvä käyttää kosteuden . Portaiden päällystämiseen tarkoitetut PW Parkettiaskelmat sopivat asennettavaksi vanhoihin sekä uusiin portaisiin , puu- tai betoni pinnoille. Asennusvaiheessa askelmat sahataan sopivaan mittaan, joten niitä voi käyttää kaiken mallisiin askelmiin. Portaiden lepotasot voidaan päällystää samalla parkettipinnalla, mitä . Portaat erilaisiin rakentamisen tarpeisiin.


Lappiporras kestää elämää. Moderneista materiaaleista syntyy portaat , jotka istuvat vuosi vuoden jälkeen juuri sinun tyyliisi. Kaunis koti syntyy persoonallisista valinnoista, laadukkaista tuotteista ja mittatarkoista ratkaisuista. Metalliset askelmat ulko- ja sisäkäyttöön. Askelmat on valmistettu puristehitsatusta ritilästä.


Askelman etureunassa on liukuturvalista, jonka ansiosta portaiden pito ja turvallisuus paranevat. Porrasaskelmien materiaaleissa on valinnanvaraa, askelmia saa muun muassa sinkittynä, mustana teräksenä, ruostumattomana . Porrasfirma kävi tekemässä komeat portaat koivuisilla askelmilla. Kun tajusin kokeilla askelmaa kädellä, se tuntui yllättävän karhealta.

Suosituksissa sanotaan, että porrasnousun on oltava korkeintaan 1mm ja askelman etenemän vähintään 2mm. Kaartuvissa portaissa askelman etenemä lasketaan kulkuviivalta, joka useimmiten on 3mm portaan ulkoreunasta. Porrasnousuja laskettaessa lähdetään aina lattiasta lattiaan otetusta mitasta, ts. Rakenne kootaan niin, että jokaista askelmaa kohti on kaksi liimauspuristinta.


Reisipuiden ulkoreunasta askelman sisään voi ruuvata vahvikkeeksi pitkiä ruuveja. Ulkokäytössä portaat pysyvät hyvin koossa, kun rakenteessa käytetään mm paksuista kierretankoa, prikkoja ja muttereita. Kierretankoja voi ostaa rakennus- ja . Ulkoportaiden rakentamisessa suositellaan käytettäväksi paine-.


Suojakaide on rakennettava aina, mikäli portaissa on vähintään neljä nousua, tai pystysuoraa tasoeroa on 7mm eikä seinää rakenneta. Sekä kaidetolppien että askelmien vapaa väli saa olla korkeintaan 1mm. Rakoa portaan ja seinän väliin saa jäädä korkeintaan mm. Kuluneet puiset askelmat on mahdollista kunnostaa uudenveroisiksi. Tässä yksinkertaiset ohjeet vaihe vaiheelta – portaiden kunnostus hoituu helposti.


Tutustu SP2Portaisiin ! Toimitamme portaitamme myös suoraan yksityisiin. Askelmien pinnoitteet Portaiden Askelmien Pinnoitteet Porrasmallit Teräsportaat . Hae inspiraatiota portaiden suunnitteluun kuvagalleriastamme. Länsiporras Oy on nuorekas ja innovatiivinen porras- ja kaidevalmistaja.


Yksityiskohdat ja huippulaadukas viimeistely täyttävät vaativankin sisustajan toiveet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit