Vuolukivilaatta kylpyhuone

Riittääkö nurkkiin akryylimassa vai tarvitseeko. Pienet vuolukivilaatat tehdään huonolaatuisesta raaka-aineesta. Kivessä on myös aspestia jota ei käytetä uunikivissä, että . Kotimaisen vuolukivilaatan sävyt vaihtelevat vaaleanharmaasta tummanharmaaseen. Lattialämmityksellä varustetussa kylpyhuoneessa vuolukivilaatta lattiassa on erinomainen vaihtoehto lämmönvarauskykynsä ansiosta.


Rohkea vaihtoehto on betonipintainen kylpyhuone. Asuntomessukohteissa niitä on . Tulikiven ihana uutuus, pintakäsitelty vuolukivi Grafia, sopii monenlaisiin seinäpintoihin. Voit toteuttaa oleskelutilan seiniä, suihkuseiniä tai kiukaan taustaseinän vuolukivellä, joka varaa lämpöä itseensä.


Monikäyttöinen marmorilaatta sopii hyvin sekä lattia- että seinäpintoihin. Marmorilaatta on myös helppo pitää puhtaana. Kalkkikivilaattojen värit ovat rohkealla ja ylellisellä tavalla murrettuja. Korkealaatuinen kalkkikivilaatta sopii upeasti esimerkiksi kylpyhuoneen tasoihin.


Tunnelmalliset vuolukivilaatat sopivat erinomaisesti . Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Kivi on ilmeeltään klassisen kaunis ratkaisu, jonka arvo säilyy vuodesta toiseen. Tulikiven kauppias taannoin kehui vuolukivilaattaa että on niin pehmeän tuntuinen jaloille(en ymmärrä miten kivi voi tuntua pehmeältä) ja suositteli sitä etenkin kylpyhuoneeseen koska ei kuulemma ole niin liukas kuin muut laatat. Mainittakoon vielä että kun rakennusvaiheessa vuolukivitakka oli pystytetty ja tasoitemies tuli . Lämmönvarauskykynsä ansiosta vuolukivi on erittäin hyvä materiaali.


Vuolukivilaatta 2x 2mm. Tulikiven laattavalikoimiin kuuluu kaikenlaisia luonnonkiviä, kuten vuolukivilaattoja , travertiineja ja tietysti marmoreita. Marmoreiden joukosta on saatavilla vielä useita upeita eri värejä ja laatuja, ja olenkin talven mittaan viettänyt pitkät tovit merkin verkkokaupassa erilaisia vaihtoehtoja ihailemassa. Mattahiottu pinta on käytännöllinen myös lattioissa. Meillä oli aikomus laittaa kylpyhuoneeseen vuolukivilaattaa lattiaan kun ei kuulemma ole märkänäkään liukas.


Ja on se meidän makuun hyvän näköinenkin. Mutta sitten joku sanoi, että se ei kestä kolhuja ja vaurioituu tosi helposti jos esim metalinen löylykauha tippuu lattialle. Aito vuolukivilaatta tuo luonnon sisälle loma-asunnon kylpyhuone - ja saunatiloihin.


Kaikenlaiset laatat, seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen hintaan Bauhausista. Kun keittiö ja kylpyhuone toimivat niin arkikin sujuu paremmin. Kylpyhuoneremontti mielessä?


Näihin ratkaisut Bauhausista, edullisesti! Muista, että laatat eivät ole yksinomaan keittiön tai kylpyhuoneen juttu, vaan ne sopivat käyttöön myös muihin huoneisiin, joissa voit luoda laattojen avulla juuri omaan kotiisi sopivan yksilöllisen sisustuksen. Valikoimastamme löydät laadukkaat laatat markkinoiden parhailta merkeiltä, kuten Marazzi, Pamesa, Primus Vitoria . Laadukkaat kotimaiset Tulikiven Classic-, Sky- ja Blue- vuolukivilaatat soveltuvat erinomaisesti märkä- ja kuivatilojen lattia- ja seinämateriaaliksi.


Alla esitellyt vuolukivilaatat heti varastossamme. Muita kokoja saatavilla tilauksesta. Osaston suosikiksi näyttää nousseen uusi kuusikulmainen vuolukivilaatta !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto