Tuulikaappi remontti

Eteisessä uusittiin säilytys ja seinäpinnat, samalla purettiin vanha ahdas tuulikaappi pois. Vaalea laminaattilattia asennettiin keittiöön ja eteiseen. Entisen tuulikaapin kohdalle tuli kiiltävä musta . Rivitaloasunnossa oli jo tehty kovasti remonttia.


Puuta oli käytetty paljon ja kauniisti. Nyt oli vuorossa tuulikaapin uusiminen.

Todella hyvä keksintö, mutta aina aivan liian pieni! Meidänkin tuulikaappi on vain reilun puolentoista neliön . Talomme tuulikaappi alkuperäisessä asussaan kaipasi hieman päivitystä. Tästä alan harjoittelemaan ja saan päivitettyä pikku hiljaa huoneita mieleisekseni. Paneeleissa käytetty Tikkurilan paneeliässää sävytettynä.


Lattiaan laitettu Tarketin muovimatto. Tässä remontin yhteydessä purettiin myöskin tuulikaappi pois, jolloin eteisestä tuli paljon avarampi ja toimivampi. Mikäli olisimme tuulikaapin jättäneet, ovia tuskin olisi tullut pidettyä kiinni, eikä nuo avoinna retkottavat ovet ole mikään maisemankaunistus, vaan lähinnäkin turhiksi todettuina vievät vain tilaa.


Aulan ja ulko-oven välissä oli ennen ahdas tuulikaappi , jossa sijaitsi varsinaiseen vaatesäilytykseen tarkoitetut komerot.

Yhden neliön tuulikaappi on meidän varsinainen tilaihmeemme, siihen pitäisi saada jotain tolkkua. Kun tulen töistä kotiin, niin poikien vaatteet ovat läjänä tuulikaapin keskellä ja siiitä on loikittava yli. Kyllä tämä remontti on vaimosta lähtöisin.


Kyllä tämä tila taitaa virallisesti olla tuulikaappi. Tuulikaapin suunnitteluun me tarvitsemme apua, kertoo Terhi. Etuovesta tultaessa, pieni tila johon yleensä riisutaan ulkovaatteet.


Ahdas tuulikaappi muuttui toimivaksi näppärillä säilytysratkaisuilla. Katso, miten muutos saatiin aikaan! Koska maali oli ylijäämää kodinhoitohuoneesta, selvisimme tuulikaapin remontista ainoastaan kolmella hankinnalla. Ensimmäinen niistä päätyi seinälle, Umbran Sticks-naulakko. Toinen hankinta oli uusi matto sen vanhan (ja kammottavan) ruskean tilalle.


Kolmannen hankinnan tein viime syksyn Hulluilta . Nuo nimetyt pipo ym korit saattaisivat mahtua meidänkin tuulikaapin kapeille hyllyille ja korkeus näyttää hyvältä. Tsemppiä remonttiin , hieno siitä tulee! Saatiin vihdoinkin tontti ostettua ja talon rakennus siis edessä. Nyt kysyisin teidän mielipidettä, että mitä mieltä olette tuulikaapin. Asuntomme tuulikaappi on pientäkin pienempi koppi.


Sen koon voi hahmottaa ajattelemalla tavallista ovimattoa, joka peittää tuulikaapin lattiapinta-alan lähes kokonaan. No, melkein ainakin: 65x1cm.

Pieneen tuulikaappiin on tungettu lisäksi siivouskaappi, jonka sisustaa täytti lähinnä muutamat . Tämän eteisen ja tuulikaapin muutos on nyt valmis. Muutos on huikea, täpötäydestä pikku eteisestä on saatu muutoksen avulla tilava tyylikäs eteinen. Seinää on purettu, ylimääräisiä takkeja ja kenkiä on laitettu kierrätykseen ja seinät alkavat.


Laatoitustyö muodostuu kolmesta osasta ( tuulikaappi m eteinen m alatasanne m2). Sisääntulossa lattialämmitys ja alatasanteelta lähtee rappusten nousu. Paritalon toisessa huoneistossa vastaava remontti tehtiin ilman.


Myös seuraavan, vkon alku on mahdollinen. Remontti voisi alkaa maanantaina 20. Katutason toimistotilaan tarvitaan pieni, alle neliömetrin kokoinen tuulikaappi ulko-oven sisäpuolelle. Kaappi rakennetaan kiinni ulko-oven karmiin ja (sisään tultaessa) vasempaan kiviseinään.


Hei, haluaisin remontoida meidän kodin tuulikaapin ja eteisen. Nykyinen tuulikaappi on m syvä, haluaisin siirtää sen sisäoven siihen ulko-oven eteen n. Nyt se on viimein kokonaan valmis, joten kurkataan ensin tuulikaappiin. Lähtökohtana tuulikaapin suunnittelussa oli, että se olisi helppo pitää järjestyksessä ja ettei mitään turhaa olisi viemässä tilaa jo muutenkin pienestä tilasta. Etenkään lattialle ulko-oven eteen ei .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto