Rakenna portti

Pihaportin voi rakentaa monella tavalla. Tärkeintä on huolellisuus. Kokosimme näille sivuille rakennusohjeita, joista saat ideoita ja ohjeita portin rakentamiseen.


Koristeellinen ja tyylikäs pariportti. Kaunis portti antaa tulijalle hyvän ensivaikutelman pihasta ja talosta.

Tee portista luja ja tukeva, jotta se kestää säät ja roudan. Yksinkertainen, kaunis ja ajaton kaksoisveräjä on helppo rakentaa. Tekemiseen tarvitaan vain huolellisuutta, hieman työkalujen käyttötaitoa ja aikaa. Jos veräjätolpat sopivilla saranoilla on jo asennettu, veräjän leveys ja poikkipuiden sijainti valitaan siten, että saranat osuvat niihin.


Tämä toimii yhtä lailla porttina kuin kaksoisveräjänä. Portti antaa talolle luonnetta ja siihen kannattaa aina panostaa hieman ylimääräistä. Kun portti sovitetaan ympäristöön, se on sopusoinnussa aidan ja lähiympäristön .

Portti on parhaimmillaan koko pihan käyntikortti, joka sopii aidan, rakennuksen ja koko alueen tyyliin. Ilman aitaa porttia voi olla vaikea rakentaa. Usein pientaloalueella portin tehtävä on aidan täydentäjä ja kulkutien sulkija. Jalankulkijoille tarkoitetun portin.


Ryhmä: Jäsenet Viestit: Vierailut: 0. Terassini tarvitsisi koirien takia portin , mutta mistään en löydä kelvollista ohjetta. Portista pitäisi kuitenkin saada tukeva ja toimiva ihan naisvoimin, joten jos tiedät hyvän ohjeen vaikkapa kuvien kera, niin ilmoittele ihmeessä silmän isku. Rakennusohjeet Rakenna ristikkoportti.


Tämän klassisen portin nikkarointiin tarvitaan vain huolellisuutta, hieman työkalu- jen käyttötaitoa ja aikaa. Se toimii yhtä lailla porttina kuin kaksoisveräjänä. Portti joutuu koville sään, tuulen ja mekaanisen kulutuksen takia.


Siksi pintakäsittely kannattaa tehdä huolella. Ota huomioon portin aukonriittävä leveys! Porttiparin aukon leveys on näin ollen n. Hoida mittaukset ja merkinnät huolellisesti.

Käytä apuna suorakulmaa ja esim. Sahaa lovet leveäteräisellä, pienihampaisella sahalla, ja hakkaa ne . Aidassa on myös hyvä olla portti. Jos haluat tehdä portista tukevan ja estää sitä vääntymästä, kiinnitä siihen kaksi lautaa vinosti asteen kulmaan.


Portin pylväät kiinnitetään samalla tavoin kuin aidan pylväät. Porttiin tarvitaan: saranat, säppi tai avaimella . Aidalla voi rajata oman yksityisalueen ja suojautua vierailta katseilta, tuulelta ja joskus melultakin. Kaava-alueilla aitaamisesta on usein määräykset, mutta silti aidat voi yleensä toteuttaa monella tavalla.


Uusimmassa Mikrobitissä ohjeet miten rakentaa infrapuna portin itse. Aidat ja portit löydät netistä ja myymälöistämme. Toteutetaan yhdessä piharatkaisut. Sovi kanssamme tapaaminen ennakkoon näyttelyosastollemme. Myyjämme järjestää sisäänpääsyn tapahtumaan.


Asta rakentaja Rakentamisen ja asumisen . Kompostikehikko taitaa olla rautaa? Helppo, kevyt ja kasaan menevä, mitä tuosta nyt sattu tulemaan mieleen, ni sellanen muovinen köynnöskukkien (?) siksak kehikko (mikäs lie oikea nimi) voi olla kans kera jesarin ja nippusiteiden tee se itse halpa portti kokeilemisen arvoinen . Vanhalle portillemme kävi vähän huonosti ensimmäisen talven jälkeen. Ikivanhat kivitolpat olivat roudan vuoksi hieman siirtyneet ja portin lehdet eivät enää kosketa toisiaan portin ollessa kiinni. Porttia ei saa siis lukittua lainkaan sen omalla lukituksella. Tämän voisi vielä korjata, säätämällä saranoita niin . Harjoitus: Oppilaat kulkevat turvavyöportin (1cm) alitse.


Vaikka minulla pysyvät vasara, pora ja ruuvari kädessä, en silti koe, että nikkarointi olisi ydinosaamisaluettani. Jos oppilas mahtuu portista, hän tietää, että . Olen kuitenkin koettanut aina olla nikkarointihommien suhteen peloton, ja se on poikinut paljon hyvää. Mies ei meillä koe rakentelua millään tavalla omakseen, joten olen saanut hoidella .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto