Paras irtopuuteri 2016

Oikein ihanaa sunnuntaita jokaiselle! Olen taas pari päivää huilinnut blogista ja jälleen palaan viideksi päiväksi. En muista listanneeni parhaimpia irtopuutereita.


Kasvopuutereita on monenlaisia. Joku suosii kivipuuteria, toinen meikkipuuteria. Toisille irtopuuteri on ehdoton meikin kiinnittämiseen.

Puuteri takaa virheettömän ja heleän lopputuloksen. Mukana on valoa heijastavia hiukkasia. Kevyt, silkinhieno koostumus. Kokemus Matala purkki sopii hyvin käteen, ja sihti annostelee puuteria juuri sopivasti. Läpinäkyvän vaalea ja aavistuksen punertava sävy ei ehkä ole paras vaihtoehto punoittavalle iholle.


Paras ihonhoitoväline: FOREO Luna Play. FOREO Luna Play ansaitsee minusta ehdottoman maininnan, sillä kiitos tuon uuden ja edullisen vekottimen on yhä useampi uskaltautunut kokeilemaan FOREOta. Saatavilla useammassa sävyssä.


Peittävähkö puuteri , jossa on beigen lisäksi punaisuutta vähentävää vihreää pigmenttiä.

Heleyttävä ja, mikä parasta , kosteuttava viimeistelypuuteri. RCMA, se paras väritön irtopuuteri. Olen värittömien irtopuutereiden harras fani, ja vannoin pitkään Sensain klassikkopuuterin nimeen. Pidän Sensaista edelleenkin ihan suunnattomasti, mutta kaupungissa on nyt uusi puuteri joka on syrjäyttänyt tuon vanhan suosikin ihan kokonaan. Tuo irtopuuteri on kyllä niin parasta ! Mulla on aika vahva arvaus siitä, että se ihastuttaa itseensä suurimman osan testaajistaan!


Jos päädyt kaupoille, hihkaise ihmeessä. Olisi kiva kuulla rakastutko yhtä lailla kuin minä :D. Toimii lisäksi myös silmämeikinpohjustajana. RMS Beauty Tinted Unpowder: koostumukseltaan keijukaispölyäkin kevyempi irtopuuteri , joka ei tee.


Huomautettakoon tässä välissä, että kieltäydyn valitsemasta vuoden parasta huultenrajauskynää protestina sille, että yksikään merkki ei valmista . Otsikossa kysymys jo tulikin. Juu eli irtopuuteri olis hakusessa niin suositteluja kaipaan. Ben Nyen irtopuuteria saat järkyttävän määrän minimaalisella hinnalla (kun tilaat ulkomailta ). Eikös itse Kim K:kin käytä banana-sävyä.


Mistähän marketista oriflamea saa? Näytä lisää kommentteja . Listasimme parhaat: kosmetiikkalöytöä marketista. Marketissa on tarjolla luksuskosmetiikan arvoista laatua.

Löysin piiiitkästä aikaa uuden lempparipuuterin! Teen edelleen surutyötä Lumenen lopetettua Sheer Finish - irtopuuterin valmistuksen ja siksi tämä uusi puuteri -ihastus tuli enemmän kuin hyvään saumaan. Becca Aqua Luminous Perfecting Foundation -meikkivoiteeseen ja THE irtopuuteriin eli Laura Mercier Loose Setting Powder, Translucent-sävyyn. Markkinoilla on kuitenkin tarjolla lukemattomia vaihtoehtoja, joista voi olla vaikea löytää juuri itselle sopivaa tuotetta. Voicen asiantuntijaraati testasi uusimpia puutereita, katso ja löydä omasi.


Tuote: Lancômen Poudre Majeur Excellence. Tätä mineraalituotetta voi käyttää meikkipohjana sellaisenaan, mutta itse olen mieltynyt siihen viimeisen sipaisun antavana puuterina, joka kiinnittää meikin paikalleen tekemättä ihoa jauhoisen näköiseksi. Ultrahieno koostumus sulautuu ihoon ja tekee . Olen käyttänyt vuosia kivipuuterina YSL:n Compacte Radiance Pressed Powderia, koska se on ollut yksinkertaisesti paras.


Ihastuin tähän puuteriin kuitenkin niin paljon, että vaikka yleensä kiinnitän aina meikkini irtopuuterilla , tämä on alkanut korvaaman senkin. Itse haluan, että irtopuuterit tekevät kaunista ja kuulosta jälkeä. Saa ainakin maskeeraustarvikkeita myyvistä kaupoista (Punanaamio yms.) ja eri paikoista netistä. Grimasilla on myös make-up powder nimellä sellanen kellertävä irtopuuteri , ja se oikeesti käy kaikille vaaleille sävyille ! Se ihan valkonen irtopuuteri on mun mielestä OK ihan vitivalkosille ihmisille :) girly9. Hyvä irtopuuteri on asia, jota lähes jokainen meikkaava ihminen osaa arvostaa.


Minähän tosin olin se kummajainen, joka löysi. Aloitin alkusyksystä postaussarjan Edullinen ja hyvä ja sen puitteissa tutustutaankin nyt erääseen irtopuuteriin , NYXin Studio Finishing Powderiin. Irtopuutereitakin löytyy .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto