Nukkekodin listat

Viimeistele nukkekodin sisustus siisteillä listoilla tapetoinnin ja lattian asennuksen jälkeen. Lista on helppo leikata oikeaan kulmaan Minimaailman listaleikkurilla, ja sen voi lopuksi maalata Plus Color maalilla juuri sinun nukkekotisi . Nukkekodin ikkunat ovat pääasiassa puuvalmiita, ellei toisin mainita. Osa ikkunoista on avautuvia, mikä antaa lisää mahdollisuuksia nukkekodin somistukseen.


Kokonaisuuden kruunaa nukkekodin verhotangot ja verhot.

Listaleikkuri soveltuu puun ja muovin katkaisemiseen suoraan tai haluttuun kulmaan. Leikkuri on käytännöllinen työkalu nukkekodin lattialistojen ja kattolistojen asennuksessa. SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit , nukkekodin kalusteet, nuket ja tavarat.


Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, nukkekodin rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat miniatyyri työkalut. Tonttuovi ja joulukoristeet nukkekotiin. Voit tehdä pientä pintaremppaa nukkekodissasi aivan kuten reaalimaailmassa ( nukkekodin lattia, tapetit, kaakelit, listat) tai toteuttaa suurempia projekteja (esim lisätä ikkunoita ja ovia, päivittää ulkokaton panelointi ja laatoittaa piha-aluetta) jne.


Kuvassa olevaan kauniiseen nukkekodin saliin on asennettu mm.

Kyllä vaan listoittaminen on yhtä tylsää ja hitaanpuoleista hommaa nukkekodissa , kuin oikeassa elämässä. Listoja olin tehnyt hiljalleen ja viimein sain kaikki valmiiksi ja paikoilleen. Täytyy kyllä sanoa, että talo alkoi heti näyttämään oikealta asumukselta ja . Kattolistat, jalkalistat ja listat ovien ympärille. Awesome Projects for Dads and Kids Todd Davis.


Maalaa tai petsaa kaikki pinnat myös ennen talon kokoamista. Värillistä maalia seiniin ja valkoista niihin seiniin, joihin tulee tapetti. Valkoinen sopii myös sisäkattoihin ja harjan seinustaan.


Sahaa ja petsaa kattoparrut ja ovien listat. Mallikotiin tehtiin kaksi parrua katonharjan alle, joista etummainen on . Eilen ja tänään olen kaiken vapaa-aikani uhrannut kaksiolle. Rupesin laittamaan listoja ja eteisen puolipaneeleita. Enpä ois tajunnut heti kuinka kauhea homma sekin on.


Maalailut, mittaillut ja asennukset. Samalla maalailin myös vessankaluston ja tein keittiöstä puuttuvan työtason.

Sahasin sopivan pituisiksi paloiksi ja liimasin pahvilevyn avulla kiinni toisiinsa. Keittiöstä puuttuu listat kokonaan. Lattia on nyt helppo poistaa kerralla. Vielä en tiedä mistä voisin ostaa sieviä listoja nukkekotiin.


En oikein halua vain suoria listoja. Kokoamisessa on kyllä enemmän työtä kuin yleensä, mutta osat on tehty erittäin hyvin ja viimeistellysti. Tämä hieman pienempi, tukeva ja kevyt nukkekoti on . Nyt on sahattu höylätty hiottu liimattu maalattu.


Ja siinä se on, ekaan ikkunaan listat sisäpuolelle tölliä. Maalarinteippi on kyllä tosi kätevää. Lastenhuoneessani on ainakin yksi pinnasänkyikäinen asukas, sillä huoneen ensimmäinen kaluste on Gepetton kitistä koottu pinnasänky.


Kirsin boxissa lattiat ovat paikallaan. Kirjaston lattia on tusseilla väritetty käsinsolmittu kokolattiamatto, kasvihuoneen lattia on puolestaan tiikkiviilua. Isokokoisen nukkekodin voi nostaa pyörille, jolloin sen voi siirtää sivuun seinän viereen tai pyörättää ympäri kohti aurinkoista ikkunaa. Kolmikerroksinen nukkekoti on jokaisen tytön ja monen pojankin unelma.


Reunat hiottiin ja listat maalattiin kauttaaltaan valkoisiksi. Sain laitettu, kun kova inspiraatio iski niin, Vintage Style Shoppiin tapetit, parkettilattian, katto- ja lattialistat. Listat olen maalannut ruskealla arkyylimaalilla.


Wallpaper and flooring material I have ordered from Here. Lue 1blogipostausta aiheesta nukkekoti. Niin ja listat puuttuu… nukkekodin eteinen 012. Tein lattiasysteemin irrallisena, jotta saan koko hässäkän helposti purettua vessan ja kylppärin lamppujen vaihtoa ja mahdollisia muita tuunailuja varten.


Liimasin tikut siis ohuenohuen vanerin päälle. Nuket ovat taivuteltavissa. TOINEN PARISKUNTA ON MYYTY, eli toinen enää jäljellä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto