Murtosuojakalvo ikkunaan

M Privacy Film OPL on tarkoitettu ikkunoiden sisäpintaan. Näkyvä kalvo, jonka valonläpäisykyky on erinomainen ja joka suojaa huoneet tehokkaasti ohikulkijoiden katseilta. Luokka 2Bsaavutettiin mm lasilla.


Se ei ole syyttä vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä tuote. Tavallinen ikkuna muuttuu murto- tai sirpalesuojalasiksi, kun sen laminoi patentoidulla GlassGard-kalvolla. Murto- ja sirpalesuojakalvot ovat yksi- tai monikerroksisia kirkkaita . M turvakalvot tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän, ja vaikeuttaa siten huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan.


Kalvo voidaan asentaa kaikkien sileiden lasien pinnalle, ja se laminoituu osaksi . Kalvot ovat mahdollista asentaa valmiiseen, paikalla olevaan ikkunalasiin ja ovat näin kustannustehokas . Turvakalvot ikkunaan - tai toisin sanoen murtovaras suojat. Läpinäkyvä ikkuna kalvo selkeyttää ja suojelee lasin rikkoutumisesta. Tavallisesta ikkunasta saadaan murtosuoja - tai sirpalesuojalasia jälkilaminoimalla se GlassGard -kalvolla. Jälkilaminaatti soveltuu asennuspinnaltaan sileiden lasipintojen suojaksi.


Suoja- ja turvakalvoja on eri paksuuksia, käyttökohteen, suojaustarpeen ja lasipinnan koon mukaan. Suojauskohteina voivat olla ikkunoiden. Löydät meiltä aurinkosuojakalvot sekä turvakalvot, kuten erilaiset sirpalesuojakalvot, murtosuojakalvot ja hiekkapuhalluskalvot.


Tarvittaessa erilaisia ikkunakalvoja kuten peilikalvoja voi käyttää yksityisyyttä parantavana näkösuojana, jolloin ikkunasta näkee ulos muttei sisälle. Kalvoa on saatavilla eri paksuuksina. Alle 5mlasipinnoille sirpalesuojana ja alle 4mikkunoissa murtosuojana. UV-suojana näyteikkunoissa ja.


Murtosuojakalvoa on saatavana myös peilikalvoyhdisteenä, jossa . Suositeltavat käyttökohteet:. Joissakin tapauksissa ikkunan murtoturvallisuutta voidaan parantaa kaltereilla. Kalterit eivät haittaa kellaritilojen ikkunoissa , mutta varsinaisten asuintilojen ikkunoihin sopii huomaamattomampi suojaus: murtosuojakalvo , joka sekin hidastaa lasin rikkomista merkittävästi. Keski- ja Etelä-Euroopassa . M turvakalvolla lasista tulee erittäin kestävä ja sitkeä ja vaikeuttaa näin ollen huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista.


VIDEO: Kellarin ikkuna on oivallinen kohde murtovarkaalle. Kutsumattomien vieraiden varalta voi suojautua helposti ja nopeasti. Näytämme, miten se tehdään. Musta tahma piinaa autoilijoita ympäri Etelä-Suomea – Sotkee autot, eläimet ja paikoin jopa talojen ikkunat 29. Keskusta pelkää, että Väyrynen pyrkii puolueen johtoon, kertovat lähteet HS:lle – Sipilä ilmoitti jatkohaluistaan aiottua aiemmin 29.


Emme haluaisi lietsoa paniikkia, . Ikkunalasi, kuten lasi yleensä, on helposti rikkoontuvaa, joten voidaankin ajatella ikkunan tai lasioven olevan kiinteistön heikoin kohta. Lasi voi rikkoontua siihen kohdistuvasta iskusta tai ikkunasta sisään pyrkivän murtovarkaan toimesta. SIRPALESUOJAKALVOT suojaavat . Tuoteryhmä: Ikkunakalvot. Puuttuu: murtosuojakalvo Kalkun K-market kyllästyi: kalterit ruuvattiin takaisin ikkunoihin. Kalterit ovat kaupoissa aika harvinaisia, sillä yleensä laitetaan suojaksi murtosuojakalvo.


Miksi Kalkun K-marketin ikkunoihin on nyt laitettu kalterit, Kesko Oyj:n turvallisuuspäällikkö Hannu Huuhtanen? Kalkun kiinteistöön on tehty toistuvasti murtoja. Kaltereiden asentaminen ei ole mikään poikkeava . Ikkuna voidaan toteuttaa sisäänaukeavana ala-sivusaranoituna tai kiinteänä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto