Msm hiukset

Jos haluatte että jotain tapahtuu hiuksille niin aloittakaapa syömään msm - luonnon rikkiä ja päälle nisimin shampoot ja original-hiusvesi. Luin että msm -rikki on todellinen hiusten polttoaine. Eli kuinka paljon msm -jauhetta tulisi ottaa päivässä että sillä olisi vaikutusta hiuksiin ? Pussin kyljessähän sanotaan muistaakseni tl-2rkl päivässä.


Ei vaan, kauanko söit ja oliko vaikutusta?

Hiusten kasvu, ihon paraneminen, nivelkivut yms? Onko joku kokeillut msm -jauhetta? Yksi miespuolinen ystäväni suositteli sitä. Mulla putosi pari vuotta sitten stressin ja huonon ruokavalion (työttömänä sitä söi vähän mitä sattuu) takia yli puolet hiuksista. MSM oli minulle siis täysin tuntematon käsite tätä ennen.


Lyhyesti kerrottuna MSM on rikkiyhdiste, joka on tärkeä sidekudosten, nivelten, kynsien ja hiusten kasvun rakennusaine. Kuulosti juuri siltä samalta litanialta mitä kaikissa luontaistuotepurkeissa luvataan.

Mutta ajattelin että ei se ota jollei se annakaan, joten ääntä . MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy luontaisesti myös ihmiskehon jokaisessa solussa. Rikki on välttämätön osa kehon monissa eri yhdisteissä ja toiminnoissa. Rikki huolehtii solukalvojen joustavuudesta ja läpäisykyvystä, näin edistäen ravinteiden sekä kuona-aineiden vapaampaa kulkua. Vaikka MSM ei ole lääke eikä rohdos, kohtuullisina pitoisuuksina esiintyessään kehossa se auttaa varmistamaan kehon erilaisten toimintojen oikeanlaisen toiminnan mukaan lukien terveen ihon, kynsien ja hiusten kehittymisen. Korkeampina pitoisuuksina MSM voi vaikuttaa aktiivisena toimijana monenlaisissa eri . Kaikenlaisia vinkkejä hiusten kasvamiseen on tullut testattua, joten tässä omat suosikkini, jotka olen kokenut hyviksi!


Pii vaikuttaa myös oleellisesti hiusten (ja kynsien) hyvinvointiin. MSM , joka on orgaaninen rikkiyhdiste. Lupaa nopeuttaa hiusten kasvua samalla vahvistaen niitä.


Priorin: se kallis aine, . Yleiskattava tietoisku rikin vaikutuksista löytyy mm. Sairastan useita sairauksia, jotka aiheuttavat kroonisia kipuja. Msm piristää jopa siinä määrin, että myöhään illalla otettuna vie yöunet.


Kuntosalille ja töihin ja lisäpotkua.

Hiukset ovat kiiltävämmät ja elinvoimaisemmat kuin aikoihin, tosin syön muitakin lisäravinteita. Suosittelen fibroille riittävästi d-vitamiinia, . MSM :ää esiintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton, valkoinen, kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku.


Tutustuin muutama vuosi . Kulmakarvoja saa nyppiä usein ja epiloiminen on edelleen kiinteä kaverini. Hiukseni ovat jo sen pituiset, ettei niiden kasvu pistä enää niin silmiin, mutta ne . Olen kyseisestä tuotteesta ennenkin blogissani kirjoittanut mutta tahdon sen voimaa edelleen korostaa. MSM -jauhehan on rikkiyhdistettä jota esiintyy kehossamme luontaisestikin. Sen vaikutus puree etenkin ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Myös urheilijoille MSM -jauhe toimii . Olen kuullut vaikutuksista myös kynsiin ja hiuksiin positiivisella tavalla!


Jauhe on valkoista ja hieman kitkerän makuista. Sekoitetaan joko veteen tai mehuun. Huolehdithan C- citamiinin saannista MSM :n kanssa, imeytyy paremmin. Hyvä vinkki lisätä puristettua sitruunaa jauheen ja veden sekaan! Olen vältellyt kampaajallakäyntiä täällä Ranskassa, koska a) kielimuuri – heikohko sanastoni ei oikein riitä hiuksista kommunikointiin b) olen käynyt samalla kampaajalla varmaan seitsemän vuotta, joten en luota kuontaloani monenkaan käsiin.


Nyt latvat alkoivat kuitenkin olemaan sen verran kuivat ja . Toinen hiustenkasvua edistävä aines on MSM -rikki, sain hiljattain tätä purkillisen mutta aiheena tämä ei ole niin tuttu että voisin sitä vielä esitellä. Olen kuitenkin lukenut siitä netistä ja aloittanut sen käytön. Hiukset toki kasvaa vaikka et kiinnittäisikään mihinkään kohta kertomistani vinkeistä huomiota, jos . Tosi hyvä ja tiivis paketti MSM :stä on täällä.


Mä oon käyttänyt rikkiä epäsäännöllisen säännöllisesti nyt jo reilun vuoden ajan ja huomannut selkeitä tuloksia. Erityisesti kynnet, iho ja hiukset voivat huomattavasti paremmin. Hiukset kasvavat ihan hurjaa vauhtia ja mun parivuotta sitten TODELLA ohuet hiukset. MSM eli orgaaninen rikki tuottaa iholle suuria määriä kollageenia ja keratiinia jotka ovat elintärkeitä terveille hiuksille, kynsille sekä iholle. MetyyliSulfonyyliMetaania kutsutaan kauneus mineraaliksi koska sen käyttö näyttää parantavan ihon elastisuutta sekä hiusten ja kynsien paksuutta lyhyessä ajassa.


Tämä juoma ehkäisee kauheimmat ankeudet ja näin auttaa treeninjälkeisessä elämässä. Opti MSM on ehdottomasti suosikkini!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto