Lokasuojan maalaus spraylla

Pitäsis maalata auton etulokasuoja, niin olisi hyvät neuvot tarpeen. Lokasuojassa on maalit päällä,. Auton ruosteisen takaluukun. Ja väripolarilla oulussa ainakin myydään 2K spraylakkaa , jossa on erillinen säiliö kovetteelle. Ennen maalausta tämä säiliö pamautetaan auki pohjassa olevasta tapista ja tämän jälkeen on muutama tunti aikaa ruiskia lakat pintaa.


Lopputulos on yhtä kestävä kuin ruiskullakin maalattu. Pääasiallisena puhdistus . Häivytysmaalaus ( paikkamaalaus )? Eli miten lyhykäisyydessään massa häivytetään vanhaan maalipintaan, ettei tarvi esimerkiksi pienen kittauskohdan takia maalata koko lokasuojaa tai muuta. Sen jälkeen ennen kuin maali oli ihan kuivaa niin sumuna vedetyt alueet kiskaistiin tuolla spraylla. Konepellin maalaus sprayllä ? Lisää tuloksia kohteesta overdrive. Välimuistissa Aihe sivu.


Mille pinnoille spraymaalit soveltuvat? Vanhan maalatun tai lakatun pinnan pohjustaminen. Kuinka paljon maalia tarvitsen? Mitä valmisteluja minun tarvitsee tehdä? Miten aloitan maalaamisen?


Paukkupullo maalauksesta. Ja tuollaset pienet maalaukset menee kätevästi spraylla , nopeempaa, helpompaa ja vähemmän sotkuista. Ja ihan yhtä hyvä lopputulos kuin. Ainakin täälläpäin automaalaamot maksaa mansikoita, velipojn lokasuoja maalautettiin, 100e työ (pohjien viimeistely) ja maalit.


Ostin Motonetista autooni lokasuojan ja nyt se pitäisi maalata. Löytyisikö vinkkejä miten maalaaminen kannattaa tehdä? Käytössä on maaliruisku mm suuttimella. Mitä maaleja tarvitsen ja missä järjestyksessä ne kannattaa ruiskuttaa? Onnistuuko auton maalaaminen spraymaalilla.


Kun en omista ruiskuvehkeitä, ja onnistuin saamaan automaalia ( spray ) ison erän, ja vieläpä erikoisväriä. Eli mitä tulisi ottaa huomioon, jos alkaisin maalaamaan autoa spray :llä? Antakaa viisaammat neuvoja.


Olen ajatellut maalata vanhan pyöräni uudestaan. Olen myös kuullut että maalin ja lakan kannattaisi olla samanmerkkiset? Pistin villarin kattoon roikkumaan ja aloin vetään mattamustaa sprayta hiljalleen kerros kerrokselta.


Osa siitä ruoste kohdasta on on niin kuin lokasuojassa ja semmonen kumi suojaa siinä reunakohdassa että kait siinä pitäisi vaan olla vahvaa tököttiä. Pyörän tankki pitäs maalata ja oon kiertänyt ammattimaalareilla,eivät ota maalattavaks kun ei värikaavaa löydy,kierrellyt oon myös maaliliikkeet,ei apua ovat vain esittäneet koko pyörän maalaamista niin saa kaikki osat samanvärisix, vaikkakaan eivät sitte alkuperäis värissä. EN SITTE MILLÄÄN suostu . Silloin kun minä aloitin auton maalaus hommia niin hienoin konepaperi oli P 3tai oli kai niitä tehty hinompiakin, mutta niistä ei tiedetty. Löysin edullisen maalarin joka hoitaa homman kunnolla niin ei tarvi miettiä pysyykö maalit puskimessa.


Saihan tuosta yli 600€ pelkästä puskurista kertakorvauksena Very Happy . Maalina toimisi perusmetallimaali. Ruisku- ja sprayllä maalaukset asia erikseen ja nyt en niistä halua tietää mitään :). No tosta kuvasta ihan mahdotonta vertailla. Kun lokasuoja on sateen kastelema.


Automaalit spray pullossa Kori, valot, renkaat. Tosiaan märkää märällä maalata , sama se on ruiskun kanssakin, mutta spraylla tulee äkkiä aika selkeä sumuraja. Caddyssä on kahvojen ympäriltä lohkeillut maalia, ja Audissa noi ovien helmat ja lokasuojan reunat pitäisi paikkailla.


Spray -lakka automaalin päälle. Maalipinta itse on huippuluokkaa, mutta voiko spray -lakalla tyriä koko kokonaisuuden? Ikinä ei muista miten eri. Alla tunturi- foorumilta entisöintiprojektista ja maalauksen vaiheista kuvia, vaikka eivät täysin oikeutta teekään kun vertaa todelliseen. Sitten muovitartunta-aine päälle.


Muovitartunta-ainetta myydään spray -pullossa, Bilteman tapaisissa tavarataloissa. Maalaukseen voi käyttäa joko sivellintä tai spraymaalia. Pohjamaali- spraytä saa samasta . Irrota pyörästä lukon kannatin, pullotelineet ja kaikki sellaiset osat, joita et tahdo maalata.


Tyyli on toki vapaa, mutta fillari saattaa olla paremman näköinen, jos maalausproggis ei ulotu lokasuojiin ja metalliosiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto