Wc lattia laatta

Toteuta unelmiesi laattalattia erivärisillä, erikokoisilla ja erimuotoisilla laatoilla. Katso koko K-raudan lattialaattavalikoima ja tilaa! Helppohoitoiset ja käytännölliset lattialaatat kruunaavat monet tilat.


Löydät lattialaatat eri kuoseilla, väreillä, tyyleillä ja käyttökohteilla valikoimastamme - aina edullisesti. Laatat ovat käytännölliset ja helppohoitoiset ja ne kruunaavat monet tilat. Meiltä löydät seinä- ja lattialaatat sekä verhoilukivet että boordit ja koristelaatat , niin sisälle kuin ulos.

Lattia - ja seinälaattoja valitessa on hyvä huomioida niiden tekniset . Kylpyhuoneen laattojen valinta. Hyvin pieniä laattoja käytettäessä saumat toimivat liukuesteenä. Kuvat ovat meiltä aiemmin tarkemmin esitellyistä spa- ja saunatiloistamme sekä pienestä wc :stä.


Seinälaatta sopii vain seinään, kun taas lattialaattaa voi asentaa lattian lisäksi myös seinään. Esimerkiksi suuri lattialaatta vaatii erityisen tasaisen pohjan ja loivat kaadot, jotta asennus onnistuu. Ensiksi laaattalattia tulee pestä hyvin maalipesulla, jonka jälkeen laattojen päälle levitetään tasoitteen kanssa samaa merkkiä oleva primer.


Kahden tasoitekerroksen jälkeen lattia maalataan betonille sopivalla maalilla. Lattialaatta Vogue Interni 10X10cm Chiac.

Tämän lattian maalasin vesiohenteisella Betolux Aqualla, koska tämä wc ei ole . Siksi lattialaatat ovat usein paksumpia. Karhea- tai struktuuripintainen lattialaatta ei ole liukas ja siten kylpyhuoneeseen hyvä valinta. Keittiön välitilan laatan valinnassa on myös hyvä huomioida helppo puhdistettavuus.


Kylmällä ilmalla on mukavaa, jos kodinhoitohuoneessa ja pesuhuoneessa on lattialämpö. Silloin pesuhuone kuivuu nopeammin ja pyykitkin saa helpommin kuivaksi. Lattiaan tarkoitettujen laattojen lasitus ei saa olla kiiltävä tai sileä, jotta laatta ei olisi märkänä liukas.


Valitse lattiakäyttöön soveltuvat laatat , kun haluat lattialtasi kestävyyttä ja komeaa ulkonäköä. Laatuvalmistajien, kuten Marazzin, Novabellin, Pukkilan ja Tulikiven, laatoista löytyy hyviä vaihtoehtoja ja ratkaisuja erilaisiin tiloihin, kuten eteiseen, oleskelutiloihin, julkisiin tiloihin sekä vaikka yksityiskohdaksi seinälle. Laatat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta.


Saatavilla jo 7tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Pesuhuoneen ja samalla myös wc :n päätyseinä tulee olemaan vaaleanpunainen. Ei mikään tehostepinkki, vaan hyvin, hyvin vaalea.


Muut seinät kauniit keskiharmaat. Ja lattian piti olla tummemman harmaa, jota sitten ei löydykään. Tai löytyy toki, mutta lattian kaato kuulemma hankala tehdä niin isoon laattaan. Rauhallinen saunaosasto ja toimivat kylpyhuoneet. Meiltä saat laadukkaat tuotteet kylpyhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin.


Mustavalkoinen kylpyhuone.

Tutustu tarjouksiin ja tee edullisia löytöjä! Osaisiko joku neuvoa jonkun tehokkaan aineen kylpyhuoneen lattialaattojen puhdistamiseen? Meillä on juuri alkamassa putkiremontti. Olemme jo itse hankkineet lattialaatat kylpyhuoneeseen, kokoa x 20.


Toisen käynnin jälkeen kylpyhuone näytti vieläkin rumemmalta, muurahaisia vilisi lattialla ja yleinen ilme oli… yök! Kellertävä sävy laatoissa ja katossa, alkuperäiset kaakelit hieman ruosteen sävyisellä lialla kuurattuna, reikäinen lavuaari – näistä oli meidän uuden kodin kylppäri sillä hetkellä tehty. Pukkilan laajassa keraamisten laattojen valikoimassa on runsaasti eri käyttökohteisiin sopivia tuotteita. Seinä- ja lattialaattoja löytyy monessa eri koossa ja värissä sekä eri pintastuktuurilla.


Laattahaussamme voit rajata tuotteita tarpeesi mukaan esim. Valikoimassa on myös tuotteita .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit