Moderni valmismökki

Kattavassa valikoimassamme on lukuisia erityyppisiä hirsimökkejä, jotka ovat täysin muunneltavissa. Valitse kompakti Veisto, jos haluat tehokkaat tilaratkaisut kätevällä väliterassilla, tai moderni Kaarna, jos arvostat suuria ikkunoita ja avaruutta. Tehtaan edustajat palvelevat sinua Salvos-myyntinäyttelyissä ympäri Suomen, . Linjakas ja moderni huvila tuo maiseman sisään huoneeseen, samalla kun rakennuksen sulava ulkomuoto varjelee tärvelemästä itse maisemaa.


Mataluutensa ja kapean runkosyvyytensä ansiosta rakennus piiloutuu luontoon mahdollisimman hyvin ja se voidaan sijoittaa monenlaiseen maastoon. Järven selällä purjehtija .

Viihdyt siellä päivin ja öin, sillä hirsihuvila tai hirsimökki luo rauhoittavaa tunnelmaa kiireiseenkin elämään. Riippumatta siitä vastaako tarpeitasi valmismökki tai esimerkiksi uniikkiin suunnitelmaan perustuva moderni mökki, . Monipuolinen ja valoisa koti. Hirsitalo Aalto 1on tilava, rehti ja selkeä vapaa-ajan asunto. Rentouden tyyssija, paikka, jossa voit rauhoittua.


Glass House -talomallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat yhdistettynä nykyajan pelkistettyyn hirteen ja uudenlaisiin pohjaratkaisuihin muodostavat malliston perusidean. Tule suunnittelemaan kotisi kanssamme sellaiseksi kuin haluat.


Kuuntelemme, kartoitamme ja varmistamme, että kaikki toiveesi toteutuvat.

Kattavat ja muuntuvat omakoti- ja lomakoti- ja hirsihuvilamallistomme on suunniteltu juuri sinua varten. Myös modernit hirsimökki- ja hirsisaunamallit räätälöidään tarpeittesi mukaan. Plushuvilat on suunniteltu ihmisille, jotka pitävät modernista ja selkeästä arkkitehtuurista sekä tarkkaan harkituista, viimeistellyistä yksityiskohdista. Laaja mallisto kattaa niin vapaa-ajan asumiseen ja kesämökiksi soveltuvia pienempiä Plushuviloja kuin vakituiseen asumiseen suunniteltuja Plustaloja. Kastelli-huvilat ja -saunat istuvat suomalaiseen järvimaisemaan.


Perinteinen vai moderni ? Kimara on muunneltava sisältä ja ulkoa. Valitse tyyliksi perinteinen Classic tai modernimpi Future. Jatketaanko taas vähän haaveilua?


Tai suunnittelua, riippuu vähän miten asiaa katsoo ;) Viime viikkoina olen tutustunut suureen määrään valmismökkejä etsien inspiraatioita ja toiveita siitä, miltä oma kesäpaikka voisi näyttää. Mökkihaaveita-postauksessa kerroin tarkemmin . Nykypäivänä elämä on kiireistä, työelämä luo paineita eikä vapaa-aikaa jää liiaksi nautittavaksi. Monella kuitenkin on mökki- tai pihasaunaunelma. Suuren kysynnän vuoksi toimme markkinoille valmismökki toimituksen. Iso osa mallistostamme on saatavana valmismökki toimituksena.


Meilt pihapiiriin erilaiset pienrakennukset ja sorvialan tuotteet. Tutustu Pluspuu hirsitalojen upeaan ja laajaan mallistoon ja löydä omasi! Vaikka mökillä tehdään myös.

Taloon tilattiin tuplaeristykset . Varastossa kpl nettohintaan 4. Mallikehikko nähtävillä Humppilan tehtaalla. Ollikainen toteuttaa kaikenlaiset julkiset ja vapaa- ajankohteet. Lue lisää projektirakentamisesta.


Viimeinkin koti helpoimman kautta. Lupauksen takaa oma kotiräätäli. Kotiräätäli on Suomen sujuvin palvelu kotia suunnitteleville. Paljon luvattu, mutta varmasti myös lupauksen lunastamme.


Aava-malliston arkkitehtuuri on ilmeeltään modernia. Valikoima kattaa sekä pulpetti- että harjakattoisia malleja. Ulkoverhoukseksi Aava-huvilaan voi valita jykevän hirsipaneelin tai modernin UYW-paneloinnin, jossa kapeat pontit ja hienohierretty pinta luovat nykyaikaisen, rauhallisen julkisivun.


Moderni Käpylä kellarilla. LUE ARTIKKELIT ALASIVUILLA! Ensimmäinen mökki saa punamultaa pintaansa -maalaajana mökin suunnittelija arkkitehti Pertti Toivari.


Mummonmökki Oleilan pihapiirinäkymä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit