Kissan kestävä sohva kangas

Itse asiassa sellainen halvempikin alcantara -versio voi olla hyvinkin kestävä. Ostin itse alennuksesta divaanisohvan 7eurolla, ei ilmeisesti sitä halvinta kestokangasta , vaan jotain alcantaran ja halvimman välimaastoa. Hyvin on sohva kestänyt kissan spurtit jne ;) Lisäksi kangas on vesipestävää ja . Miten puhdistaa kangassohva ? Kissankynsien kestävä verhoilukangas ? Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.

Välimuistissa Samankaltaisia Sisustusarkkitehti Leena Carelsella on kuitenkin parempi ehdotus: nyt hankitaan kallis, mutta hyvä ja pitkäikäinen sohva kissankestävällä kankaalla ! Irrotettava kangas lisää ikää. Tämä kangas on kudottua mikrokuitua, jonka pitäisi kestää kissan kynsiä ja raaviskelua mahdollisimman hyvin. Tässä ei ole mitään näkyvää.


Olemme ostamassa uutta sohvaa ja materiaali mietityttää. Onko kellään kokemuksia mikä voisi olla kestävä materiaali? Onko nahkasohva kestävin vai juuri se kaikista huonoin? Meillä kaksi vilkasta rotukissaa ja niillä kyllä raapimapuu ja kynsiäkin leikataan mutta sohvaan vaan on kaikista kivoin ilmeisesti .

Kissaperheen kannattaa valita tekstuuriltaan tiivis ja tasainen kangas. Jos kaikesta huolimatta kissa raapii esim. Nämä voi sitten aika ajoin vaihtaa, eikä koko sohvan verhoilu. Sellaista teflon kangasta , josta kaiken saa pois pyyhkimällä, plyyshimäisen pehmeä.


Yhtään kynnenjälkeä ei ole näkyvissä, vaikka taloa asuttaa kissaa ja sohvan lujuutta kokeillut näiden lisäksi kolmen pentueen pentua, joten kestävä on Silmänisku Hymiö Silmänisku Niin kauan . Jos ympärillä pienet asiat muuntuvat trendien mukaan, isojen hankintojen toivoisi kestävän trendien ja tyylien vaihtelut. Välillä värimaailma voi olla ihan. Kuvaan valitsin kaksi harmaata sävyä, tuota Das- kangasta on myös ensimmäisten kuvien Interfacen Polo- sohvassa. Polyesterien yksi etu on myös . Kynsimistä kestävät melko hyvin erilaiset räsymatot.


Päätyjä voi yrittää suojata laittamalla esimerkiksi kissankynnet kestävä suojus tai suihkauttamalla ainetta, jota kissa inhoaa. Metalli- tai puupäädyt sohvassa tai nojatuolissa saattavat auttaa, ovathan ne kovempaa materiaalia kuin kangas. Edelliset sohvat nämä kissat raastoivat kappaleiksi. Kokeilevat kynsiään kyllä, mutta eivät. Irtopääliset on nyt, mutta kangas ei ehkä tarpeeksi kestävä.


Sohvakankaan valintaan kannattaa käyttää tarpeeksi aikaa ja harkintaa. Hyvä sohvakangas kestää aikaa, valoa ja kulutusta, lisäksi se on myös pestävä ja kestävä. Adean Band sohvaan valitsemamme Linosa - kangas on todistanut olevansa hintansa väärti, sohvassa ei näy yhtään kissan kynnen jälkeä.

Kun nämä löytyvät sohvan pohjasta ja päällä on kestävää ja pestävää, alla on pitkäikäinen sohva. Hyvän sohvan tärkein ominaisuus on Falkin mukaan laatu sekä kankaassa että rakenteessa. Kissamme takia kankaan pitää olla tiheäkudoksista ja sen värinen, että kissankarvat eivät näy. Näin onnistut sohvakankaan valinnassa – katso vinkit … Kohokuvioinen ja kangas , jossa on . Sit meillä on sellainen retrosohva 60-luvulta, siinä on vanha villakankainen verhoilu , mutta hyvin on sekin kestänyt kissaa.


Ikea- sohva kerää sairaasti karvoja , mutta. Enkä tosiaan ala millään tyynyillä lattialla istumaan, teen kyllä kaikkeni että ostan kestävän sohvan. Ja jos ei kissa tee muuta kuin tuhoaa . Toisaalta esimerkiksi kissan kynnet voivat naarmuttaa nahkaa. Kangassohvan suojaukseen kannattaa panostaa, koska silloin kangassohvan puhdistus on helppoa - suojakäsitellystä kankaasta esimerkiksi läikkynyt lika lähtee pyyhkimällä. Kankaan valinnalla on myös suuri merkitys siihen, kuinka kestävä.


Valitset vain kankaan laajasta valikoimastamme tai tuot oman kankaasi ja verhoilijamme tekevät toiveesi mukaisen sohvan. Villakankaat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Kudotuissa kankaissa voi olla pitkiä lankajuoksuja, jolloin ne saattavat jäädä kiinni farkun nastoihin, sormusten kruunuihin tai kissan kynsiin. Vai pitääkö ostaa ihan nahkasohva ? Vinkkejä kissan karvan poistoon juuri sohvasta ja vaatteista ja matosta. Viimeisin ostamamme sohva on tällainen iso, harmaanruskea moderni sohva jossa on aika kestävä kangas ja pestävät päälliset.


Sellainen sohva , mitä ihmiset ostaa ihan sillä tonnillakin, löytyi tori. On vielä erittäin hyväkuntoinen! Melkein vuoden on meillä ollut, ja muutamia kynnen . Ihan hyvässä kunnossahan ne oli, vähän kissankarvoja ja kissan oksennusta siellä täällä -ei kukaan huomaa!


Nyt on siis jäljellä enää se punainen kangassohva , johon poikien kynnet mukavasti päivittäin uppoaa ja saan kuunnella poikaystävän ”eiiiii Arska eiii! Tyhmänä ostin sohvan jossa on kissoille erittäin houkutteleva kangas , ei eroa paljon kiipeilypuun kankaasta. Sileämmät kankaat ne jättävät rauhaan. Mutta en oikein voi kaataa tuota .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit