Itse tehty puinen sängynpääty

Ja yleensä myöskin se penspiraatio iskee kaikkeen ei mun mielestä niin olennaiseen. Esimerkiksi jos täytyy pistää paikoilleen lattialista, se on aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta kun täytyy ( miehen mielestä ) tehdä vessaan valaisin, se tehdään tai jos sänky kaipaa sängynpäätyä - sekin tehdään. Tee itse tyylikäs katseenvangitsija makuuhuoneeseen. Sängynpääty syntyy kätevästi vanerista, laminaatista ja reunalistasta.


Raakalaudasta voi rakentaa itse hauskan sängynpäädyn , joka tuo puun tuoksua makuuhuoneeseen.

Näin teet itse helposti tunnelmallisen DIY sängynpäädyn laudoista. D Yhessä tämmösen laudoista tehdyn sängynpäädyn ohjeessa se kiinnitettiin seinään, mutta meillä tää pysyy niin tukevasti paikoillaan ihan vaan tolleen sängyn ja seinän välissä, ettei katottu tarpeelliseks kiinnittää sitä mitenkään . Näin syntyy kätevästi upea sängynpääty makuuhuoneen sisustuksen piristykseksi. Lue vinkit ja käy hommiin! Posts about itse tehty sängynpääty written by white and sweet. Muutamat ilmoituksen nähneet kyselivät, miten sängynpääty on tehty , joten laitan tässä lyhyet ohjeet kiinnostuneille sisustajille.


Ensimmäiseksi ostin vanerilevyn antamaan päädylle lujuutta. Hankin sen K-Raudasta, jossa henkilökunta leikkasi levyn haluttuun mittaan.

Tekemäni sängynpäädyn mitat olivat . Seinällä keikkuvan ruusun tein suodatinpusseista pari viikkoa sitten, pääset kurkkaamaan ohjeen tästä linkistä. Kunhan saan kaiken sisustuksen makuuhuoneenkin osalta valmiiksi, teen vielä uuden postauksen, missä esittelen teille koko . Tee-se- itse sängynpääty. Runkopatjat ovat ehdottomia suosikkejani sängyistä puhuttaessa. Minuun vetoaa niiden yksinkertainen olemus ja tietynlainen muunneltavuus, jotka mahdollistavat sängyn muokkaamisen jokaiseen tilaan sopivaksi.


Kun runkokehikko naulitsisi sängyn perustyylin tietynlaiseksi, . Mittatilaustyönä teetetty pellavainen päiväpeitto on unelmani, johon en vielä ole raaskinut itse panostaa. DIY: KLASSINEN SÄNGYNPÄÄTY Ompele vanhan sängynpäädyn päälle huppu tai pehmusta sängyn levyinen, 1senttiä korkea levy vanhalla pestyllä täkillä. Itse Tehdyt Sängynpäädyt.


Voit kiinnittää täkin nitojalla levyyn. Ompele hupun reunoihin senttiä korkea tuplasauma. Tee hupusta ainakin senttiä levyä leveämpi, niin saat pujotettua sen . Olen makuuhuone- postauksen jälkeen saanut paljon kyselyitä niin kommenttiboksiin kuin sähköpostiinkin itsetehdystä sängynpäädystämme, vanhaan blogiin teinkin siitä ohjeen.


Arkistosta löysin sen, joten. Tunnisteet: DIY, itsetehty sängynpääty , makuuhuone, sängynpääty , sängynpääty keinonahkaa . Sieltä sängynpääty irtoaisi 1eurolla.

Kehikkoon laitettiin myös muutamia tukipuita kohtiin, joihin itse sänky osuu, jotta se kestäisi paremmin. Kuvio olikin vaikea saada tehtyä , koska mikään asettelu ei mennyt mitenkään päin tasan kun ruutuja oli niin hankala määrä. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta DIY- sängynpääty. StyleRoomista löydät tuhannet.


Kurkista aitoihin suomalaisiin koteihin. Täällä asuu KolmenTahdenKoti FI. Albumista löytyy kivoja tee itse -vinkkejä sekä puutarhaan että sisätiloihin. Millaisia ratkaisuja olette tehneet halutessanne runkopatjaan sängynpäädyn?


Diy-ohjeiden avulla tuot sängyn ylle persoonallisuutta. Puinen seinäreliefi vangitsee katseen. Poimi ideat: Onko kodissasi tyhjä seinä? Tykkäätkö nikkaroinnista ja DIY -projekteista? Kaipaako makuuhuoneesi uutta ilmettä?


Mikäli vastasit kyllä, niin katso postauksesta hauska idea,. Siihen voi käyttää vanhat vaatteet, joiden kuosit miellyttävät silmää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit