Ohennussakset käyttö

Niin, miten nuita käytetään? Ostin kaupasta kun kampaaja ei käsittänyt millään mitä halusin. Aion nyt itse nirhiä tukkaani, enkä mene kampaajalle enää ikinä, prkl. Onnistuuhan tuo varmaan jotenkin, . Olen tässä jo hetkisen harkinnut jotakin peliliikettä hiusteni suhteen. Suosittelen kampaajalla käyntiä, ei kannata ottaa oppia mun tavasta leikata.


Hiukset kuivuvat leikkaamisen aikana ja niiden kuivuessa näen, miltä malli näyttää. Leikkaus kestää yleensä minuuttia. Ostin muutama vuosi sitten ohennussakset. Niiden käyttö on nopeuttanut paksun tukan leikkausta.


Kerran lopputuloksesta tuli niin huono, että menin kampaajalle parantelemaan sitä. Haravat (vain takamuskarvoihin, alalinjaan ja kylkiin, niskaan ja selkään). Kampoja on monen tyyppisiä.


Haravalla saa haravoida koko turkin läpi lukuun ottamatta etutassukarvoja ja häntää. Ruskean turkille paras on kevyt muovinen, mustalle taas . Tai edes kohtuullisen hyvää. Onko muotoilusakset sama kuin ohennussakset ? Kaappiini on päätynyt joskus sellaiset ja niillä teen joillain leikkauskerroilla otsikseen vähän rikotun alareunan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hiusten ohennussakset.


Saksien toisessa terässä on lovet, jonka vuoksi hiusten ohentaminen ja kerroksittain leikkuu onnistuu helposti. Halpismarketista ostetut hiustenleikkuusakset, joita koetan varjella kaikelta muulta leikkaamiselta, ja huuto. Näillä olen pärjännyt kaikki peruukkivuoteni, voisihan noita ehkä vähän terottaa tässä jonain päivänä, mutta ihan hyvin . On sitten malli kuin malli, hiuksia on liikaa.


Huonomman kotiparturin omistajalle suosittelen vielä ohennussaksia. Korotustalloja löytyy eri leikkuupituuksille (karvapituuksille) ja ne toimivat parhaiten vastapestyllä, harjatulla ja kuivalla turkilla. Myös eri materiaaleista valmistettuja ohennussaksia löytyy eri muodoissa. On saksia kerta - ja kaksoisohennukseen, joissa on eri hammastus riippuen käyttökohteesta. Suorat vai kaarevat trimmaussakset vai kenties ohennussakset ? Voiko tassusaksilla leikata muutakin kuin vain tassukarvoja?


Trimmaussaksia löytyy moneen eri tarpeeseen. Suorat trimmaussakset on perustyöväline, joka soveltuu useimpiin trimmaustyyleihin. Kaarevien saksien tarkoituksena on . Helppo tapa ohentaa hiuk. Meidän paksuhiuksiselta pojalta pitää aina leikata reilusti ohennussaksilla. Oikeastaan aloitan leikkauksen niillä ihan reilusti ja lopuksi tasoitan suorilla saksilla.


Niska vedellään koneella. Nostan otsahiukset ylöspäin ja leikkaan. Näin ne eivät tule samanpituisina otsalle. Keittiö- vai kynsisakset käyttöön ? Mitä ohuemmat sakset, sitä paremmin hiukset pysyvät paikallaan.


Kynsisakset ovat keittiösaksia tarkemmat, mutta käyrät, jolloin jälkikin on helposti sen mukaista. Kotikäyttöön on parasta . Kaksipuoleiset ohennussakset 46T (1cm). Valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


Yksipuoleiset ohennussakset 46T (1cm). Ergonomisesti muotoillun. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta sakset mahdollistavat useiden erilaisten leikkaustekniikoiden käytön ja varmistavat erinomaisen leikkuujäljen. Show Dog ohennussakset 2-puol.


Minun pitäisi hankkia trimmaussakset, ilmeisesti yksipuoleiset ohennussakset ( nämä olivat ne sakset, joista ei jää raitoja turkkiin, eikö?).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto